Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 1

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 4
-> Legújabb tag: fozosandor

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözlünk az oldalon

Köszöntő

Köszönti Önöket Nagy Bálint a Hunok Nagy Szövetségének elnöke!

 

A Hunok Nagy Szövetségének bejegyzése  2009. december 24.-én vált jogerőssé! A magyarság összefogására, felemelkedésére és fennmaradására jött létre! A 2018-es választásokra  megkezdjük a felkészülést,  melyen elsöprő többséggel  győzni fogunk!

 

CÉLUNK: hogy utat mutassunk minden magyar embernek (határon innen és határon túl) hogy egy élhető, felemelő és virágzó társadalmi jólétet hozzunk el a magyarság, nemzetünk számára. Tudjuk, hogy az emberiség  sorsa a magyarság kezében van. Tudásunkkal olyan magas szintre emeljük nemzetünket,  melyre az utókor is méltón, büszkén fog visszaemlékezni!

Várom hozzászólásaikat, építő javaslataikat, mellyel közösen  élhetőbbé tehetjük a magyarság életét!

Jövő a Szent Korona ősi elvein

HírekIgaz, hogy a (Könyvbemutató beszélgetés 2009-11-17-én, a Szegedi Közéleti Kávéházban. Rövidített és szerkesztett változat.)
Vendég Tácsi István magyarságkutató, a kétkötetes mű szerzője. Házigazda és kérdező vitéz Siklósi András költő, író, a Tárogató főszerkesztője, s a HunHír.Hu munkatársa.

A Magyarok Istene, az ősi Napisten újra fénylik I-II.

Kedves István! Mielőtt terjedelmes, lényeges problémákat megvilágító, gondolatgazdag műveddel foglalkoznánk, légy szíves mutatkozz be röviden a Közéleti Kávéház közönségének, hiszen aligha tudnak rólad bármit is. Ki vagy, milyen környezetben élsz, milyen iskolákat jártál, honnan merítetted azokat az ismereteket, amelyek felhasználásával nekifogtál e vaskos két kötet megírásához. Voltak-e ennek előzményei munkásságodban, pl. publikált tanulmányok, más hasonló könyvek, vagy ez az első ilyen jellegű alkotásod? Bármit elmondhatsz magadról, amit fontosnak érzel, ill. a jelenlevőket érdekelheti.

Tácsi István, 63 éves vaskúti lakos vagyok; agráregyetemet végeztem, családi gazdaságunkból mentem nyugdíjba; hobbiként a társadalomtudományi magánkutatást és az írást művelem. Édesapám erdélyi, Temesvár körzetéből származik, édesanyám délvidéki magyar, én már Vaskúton születtem. Életem nagy része tele volt ellentmondásokkal, amelyek feloldása próbára tette logikai képességeimet fiatal éveimben. Egyre érzékenyebbé váltam a diszharmóniára, a disszonáns szófolyamokra. Az addig csodált tudományos élet bármennyire is próbálta a jelenkor tudáshibáit elrejteni szép öndicsérő szólamai mögé, ezek logikailag felismerhetővé váltak előttem. A megoldás már csak írói munkásságom időigényességétől függött, s ez év tavaszára öltött testet a kétkötetes főművemben.

Törvénytelenül működő szervek figyelmébe

HírekAZ ALAPTÖRVÉNY ÉRVÉNYTELEN!!!

Jó, ha tisztában vagyunk azzal, hogy Magyarország jelenlegi, a Fidesz által bevezetett Alaptörvénye nem érvényes. A miértekre itt a lista:
1. A Magyar Köztársaság Alkotmánya, valamint az Alaptörvény is, deklarálja az úgynevezett "népfelség" elvét, ami szerint a hatalom forrása a nép, és annak akarata. A népakarat jogos és törvényes kinyilvánítása pedig a népszavazás.

2. A Magyar Köztársaság Alkotmánya világosan kimondja, hogy senki tevékenysége nem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére, annak gyakorlására, valamint kizárólagos birtoklására, és az ilyen törekvésekkel szemben mindenki jogosult, és egyben köteles a törvény adta keretek közt fellépni. Ez a cikkelyt az Alaptörvény egy az egyben átvette.


3. A jelenleg 2/3-os többségben lévő Fidesz-KDNP koalíció nem kapott felhatalmazást a választóktól arra, hogy az Alkotmányt önkezűleg módosítsa. Az Alkotmánymódosítás a választók megkérdezése nélkül történt, a népfelség elvét figyelmen kívül hagyva.Ősök napja

Hírek

Helyszíni tudósítás folytatása

HírekMindenki kövesse figyelemmel és terjesszétek!

Ma reggel megjelent egy nem létező tartozásra hivatkozó törvénytelen végrehajtó. Az eljárás joghatóságát semmivel igazolni nem tudja, telefonon hívott fel a lányom és közölte, hogy valami szakállas férfi ólálkodik a ház előtt. Rögtön tudtam, hogy a nem létező tartozás behajtására jött próbálkozni törvénytelenül a behajtó. A Szénászki Tünde szentesi törvénytelen végrehajtó, amely hivatalosan a törvényességét és joghatóságát a mai napig nem tudta igazolni. Levélben többször lett felszólítva, hogy igazolja joghatóságát, azonban ez a mai napig nem valósult meg. Ezért a mai napon, 2017.08.01. 11:45 körül megérkezett a törvénytelen végrehajtó (egy szakállas férfi), valamilyen Ádám, akinek vezetéknevét később közlöm.

Helyszíni tudósítás

HírekMindenki kövesse figyelemmel és terjesszétek!

Ma reggel megjelent egy nem létező tartozásra hivatkozó törvénytelen végrehajtó. Az eljárás joghatóságát semmivel igazolni nem tudja, telefonon hívott fel a lányom és közölte, hogy valami szakállas férfi ólálkodik a ház előtt. Rögtön tudtam, hogy a nem létező tartozás behajtására jött próbálkozni törvénytelenül a behajtó. A Szénánszki Tünde szentesi törvénytelen végrehajtó, amely hivatalosan a törvényességét és joghatóságát a mai napig nem tudta igazolni. Levélben többször lett felszólítva, hogy igazolja joghatóságát, azonban ez a mai napig nem valósult meg. Ezért a mai napon, 2017.08.01. 11:45 körül megérkezett a törvénytelen végrehajtó (egy szakállas férfi), valamilyen Tichy Rács Ádám, akinek vezetéknevét később közlöm. Mivel a Hunok Nagy Szövetségének elnöke vagyok, kötelességem azért a személyért kiállni, akit a törvénytelen behajtó inzultál, vagyonát jogtalanul akarja elvenni. A bűnbanda annyira rá van szorulva egy több mint 20 éves autóra, amely a család gyermekeinek érdekét szolgálja ki, és amely nélkül a mindennapi teendők elvégzése jóval nehezebb lenne, így jelenleg lakatos segítségre várnak, hogy a járművet jogtalanul ám erőszakkal elvehessék.
Mivel a tulajdonos önként nem adta át a járművét, ezért a behajtó rendőrt hívott. A ház előtt már több rendőr áll.
Az eseményről videófelvétel fog készülni, amit közzé fogunk tenni, valamint a helyszínen történtekről is be fogunk számolni.

Önellátás, ön fent tartás a jövő?

Hírek

Egységbe Népem, Nemzetem...!

HírekNe féljetek, mi ott leszünk és nem adjuk!

Le is győzzük, elüldözzük a megszállókat!

Kitartás!

Pusztító rengés tör fel a mélyből,
Ébred a Népünk mély sötét éjből.
Üstökén ragadja meg a sátánt,
Hevenyészett szitáján, ma már átlát.
ÁldásLe lehet és le is kell győzni a hatalmon lévőket!

HírekAz erő velünk van, mert mi vagyunk az erő!

Hunok Nagy Szövetsége
Áldás minden igaz jó, Hun-Magyarra!Kitartás!

A döntést ne hagyd másra!

Hírek

A megoldás ?

Hírek A feladat neve: "Túlélés"

Az első tisztázandó kérdés a politikával kapcsolatban, hogy az abban turkáló, kurkászó és matatók többsége tévesen azt gondolja, "emberek" játsszák ezt a "játékot". A második az, hogy valóságként fogadják-e el a "tálalt eseményeket", nem ismerve vagy részben ismerve a "mozgató rugókat", és a harmadik, hogy pusztán egyetértésükkel vagy egyet nem értésükkel meg tudják-e változtatni a háttérből dróton rángatott politikusnak nevezett bábok mozgását illetve saját jelölt (báb?) állításával részt vehetnek-e a "Grand Chess" játszmájában, amit alapvetően nem a "politikusok" irányítanak. Kiindulás az a probléma, hogy a legtöbben csak a maguk által elgondolt vagy szájukba rágott "játékszabályok" szerint értelmezik ezt a "halálos küzdelmet", pedig a "szabályokat" nem azok hozzák, akik bőrét elsősorban -és célként a vásárra viszik. A játék neve "túlélés", és ebben a "játékban" nem ismerik a fair play-t. Szun Ce szerint: "a háború legmagasabb foka, amikor fegyverek nélkül nyerünk csatát". A világ népességét fordítják saját maga ellen, saját megalkuvásukat, de ezt a későbbiekben még bővebben is kifejtem...
Generálási idő: 0.19 másodperc
642,995 egyedi látogató