Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 2

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 7
-> Legújabb tag: AlbertKar

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözlünk az oldalon

Köszöntő

Köszönti Önöket Nagy Bálint a Hunok Nagy Szövetségének elnöke!

 

A Hunok Nagy Szövetségének bejegyzése  2009. december 24.-én vált jogerőssé! A magyarság összefogására, felemelkedésére és fennmaradására jött létre! A 2018-es választásokra  megkezdjük a felkészülést,  melyen elsöprő többséggel  győzni fogunk!

 

CÉLUNK: hogy utat mutassunk minden magyar embernek (határon innen és határon túl) hogy egy élhető, felemelő és virágzó társadalmi jólétet hozzunk el a magyarság, nemzetünk számára. Tudjuk, hogy az emberiség  sorsa a magyarság kezében van. Tudásunkkal olyan magas szintre emeljük nemzetünket,  melyre az utókor is méltón, büszkén fog visszaemlékezni!

Várom hozzászólásaikat, építő javaslataikat, mellyel közösen  élhetőbbé tehetjük a magyarság életét!

Addig amíg te a fentmaradásodért, az életedért küzdessz, addig ők...

Addig amíg te a fentmaradásodért, az életedért küzdessz, addig ők...

Célt kell kitűzni, ami majd mutatja az irányt!

HírekDe lehet majd több célt meghatározni, amely, elvezet a fő célhoz! Lehet rövid, közép és távolabbi,

vagyis hosszútávú cél, amely mutatja az irányt!

Atilla Nagy Király országát kell vissza venni! Csak azt ami a miénk!

Így kell ezt csinálni!

HírekGratulálunk, ügyesek vagytok!,

Csak így tovább!

Szembe kell szállni a kifosztókkal!

Magyarország legnagyobb Nemzeti ünnepe

HírekMeghívó-kérjük küldjétek tovább- ÁldásEgemlékezés a Pozsonyi csatára
helyszín hősök tere 2017.07.02-én
Szeretett Testvéreink! Emlékezzünk és tisztelegjünk Őseink első és győzedelmes honvédő csatájára ,mely szilárd alapot teremtett a Kárpát hazában élő ezredéves Nemzetünk felemelkedésének.Állítsunk méltó emléket közösen, együtt Atyáink nagyságának, hősiességének.Vegyünk példát szövetségük erejéről és Mi is kössünk szövetséget ,hogy történelmünk e nemes, méltatlanul elfeledett napjait együtt emeljük a nemzet legfőbb ünnepnapjává.Emeljük ,hogy fiaink,leányaink,unokáink szívében a "MAGYAR" szó hallatán szeretet, hála és büszkeség szülessen és éljen a mindennapokban! E szeretet és büszkeség vezesse népünk összefogását mely EGYséget teremt és a jóslat szerint újra naggyá teszi nemzetünket és segítheti-e vészterhes időkben ! Isten áldja a Magyar Nemzetet ! Üllő Vezér Hagyományőrző Egyesület, Kőbányai Élő Közösség.Nyers Csaba.

Szabaduljunk meg együtt a cionista kufároktól!

Hírek"Véget ért az öt év, irgalmasság éve, jelentette ki Ferenc pápa 2016. december végén."

Vajon milyen évet várhatunk, milyen jövőt szán, vagy milyen jövőt remélhetünk az antikrisztustól?

Azért vagytok rabszolgák mert ők még léteznek!

HírekMég ők léteznek azok is maradtok! Mert a gyilkosaitok szabadon gyilkolhatnak, hiszen nincs semmilyen
következménye a tetteiknek! A többség még aszisztál is hozzá!
„Ugros eliminandos esse!””…Elrendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak”

Rendszerhiba!

HírekMűtőhasználati díj címén 160 ezer forinttal rántották le a kismamát – ügy lezárva?

Nem tett büntetőfeljelentést a Semmelweis Egyetem annak a kismamának az ügyében, aki azt állította: az ügyeletes orvos műtőhasználati díjat kért tőle a sürgősségi császármetszés után. De miért nem?


Idézzük fel az alaptörténetet. A fogadott szülész szabadságra ment, ezért az ügyeletesnél szült a kismama. Sürgősségi császármetszést követően:

- A szokásos sablonkérdések után rátért a lényegre, hogy az anyagiakat majd varratszedésnél rendezzük, neki van egy költsége, mert úgy szokás nála, hogy a műtőben jelen lévő csapatot ő fizeti ki, és a műtőnek is van egy bérleti díja«! Hát, hirtelen köpni-nyelni nem tudtam, csak annyit mondtam neki, hogy nekem van fogadott orvosom (amit tudott is, mert szülésznőt is fogadtunk), és vele megbeszélem a dolgokat. Erre csak annyi volt a válasza, hogy holnap is megkeres, és elmondja a varratszedést és az anyagi részleteket. Másnap jött,és elmondta, hogy a varratszedéskor vagy távozáskor szeretné, ha rendeznénk az anyagiakat, ami a magánrendelésének a tízszerese (160 ezer)! Ja, és a műtőben utánam következett egy anyuka, akit szintén ő műtött (lepényleválás volt), vele ugyanezt eljátszotta szó szerint” – jegyezte be a Másállapotot a szülészetben Facebook-csoport oldalára a kismama.

Magyarország nem a magyaroké?

Hírek

Tegyünk együtt a jövőnkért...! Ne hagyd, hogy mások tegyék!

HírekVéget érne évezredes megszállásod, rabszolgaságod! Vedd kezedbe magad és gyermekeid jövőjét!

Tisztelt Olvasóink! A hunok évezeredek óta fennmaradtak! Az előző honlapunkat melynek több százezer látogatója volt, a hatalom megsemmisítette! Nem tetszett a hatalomnak, hatalmon lévőknek, hogy amit teszünk, azt hazánkért, magyarságunkért, a magyar nemzetért tesszük! Mint azt tisztelt olvasóink is látják, nincs az a hatalom, amely minket meg tudna semmisítene! Mi, akik Attila nagy király utódaként szándékozzuk beírni nevünket a történelem könyvébe, reméljük, hogy az utókor méltón fog rólunk megemlékezni, mert biztosítjuk, hogy nemzetünk fennmaradjon! Várunk minden hun és magyar érzelmű személyt, akik hasonlóan gondolkodnak és tenni akarnak nemzetünk fennmaradásáért! Keressenek bennünket és segítsék munkánkat, hogy hazánkat minél előbb felszabadítsuk az elnyomás és rablánc alól! Az úton, melyen elindultunk a jó Isten kiséri lépteinket és vigyázza utunkat! Nagy példaképünknek és elődünknek Attila nagykirálynak égi küldetése volt, a római rabigából a népek felszabadítása. Nekünk sincs más dolgunk, mint a rabigában szenvedő népeket, nemzeteket felszabadítani !

A gondolat Teremtő erővel bír

Hírek

Generálási idő: 0.15 másodperc
567,816 egyedi látogató