Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 2

-> Online tagok: 1
IvyHoife

-> Regisztráltak: 238
-> Legújabb tag: JavSwalk

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözlünk az oldalon

Köszöntő

Köszönti Önöket Nagy Bálint a Hunok Nagy Szövetségének elnöke!

 

A Hunok Nagy Szövetségének bejegyzése  2009. december 24.-én vált jogerőssé! A magyarság összefogására, felemelkedésére és fennmaradására jött létre! A 2018-es választásokra  megkezdjük a felkészülést,  melyen elsöprő többséggel  győzni fogunk!

 

CÉLUNK: hogy utat mutassunk minden magyar embernek (határon innen és határon túl) hogy egy élhető, felemelő és virágzó társadalmi jólétet hozzunk el a magyarság, nemzetünk számára. Tudjuk, hogy az emberiség  sorsa a magyarság kezében van. Tudásunkkal olyan magas szintre emeljük nemzetünket,  melyre az utókor is méltón, büszkén fog visszaemlékezni!

Várom hozzászólásaikat, építő javaslataikat, mellyel közösen  élhetőbbé tehetjük a magyarság életét!

Párizsból

Hírek

Akarod, hogy így legyen?

Hírek

Az új világrenddel jön a chip

HírekSvédországban elkezdték chippelni az embereket. Sokan szkeptikusak ezzel kapcsolatban

Svédországban már tavaly óta igénybe lehet venni egy olyan szolgáltatást, mellyel orvosi úton a bőr alá helyeznek egy chipet. A hüvelykujj és a mutatóujj közötti bőrréteg alá ültetik be, amely létfontosságú dolgokat képes helyettesíteni. Nagyon népszerű a svédek körében, kezdetben 100 emberen végezték el a beavatkozást, ám ez a szám napról napra nő, és ma már több, mint 4000 emberbe van ilyen chip ültetve.

Mai cikkünkben bemutatjuk, milyen funkciókat képes ellátni, illetve, hogy helyileg hova is van beágyazva.

Hiába a tüntetés...

HírekHiába a tüntetés, ha holnap a felső kasztnak a rabszolgája maradsz, neki dolgozol! Nem ez a megoldás kulcsa! Ki kell lépni a rendszerükből, és a sajátodat kell minden nemzetnek újból felépíteni, ez a járható út!
Tanulj, Ukránok és a Franciák tüntetéseiből, ők sem jutnak egyről a kettőre...!

Boldog névnapot minden...

HírekBoldog névnapot kívánok minden Bálint nevű névnaposnak, druszámnak! Áldás...
Kitartás, nemzetünk feltámadása közeleg! Áldás...

Párizsból! Üssétek már szét a felső kaszt kutyáit?

HírekAnnyian vagytok, miért hagyjátok, a felső kaszt kutyáinak, hogy azt csináljanak veletek amit csak akarnak?!
Az egész kialakult helyzetért csak is ők tehetnek, ők a felelősek és senki más! Nem akarják és nem is az a céljuk, hogy bármit is megoldjanak. Szándékuk tiszta és világos, megfélemlítés, uralkodni a többség felett, a káosz teremtése!Kedves Talpi! Igazad van! Már csak az a kérdés, kik is azok a szemiták valójában? Itt van egy kis segítség ennek a kérdésnek a megválaszolásához! www.magyarvagyok....lyezkedese Küzdelem a nomád életformájú szemitákkal-A szemiták bejövetele és elhelyezkedése.A szemiták eredete és népi kiléte. Halmy György zsidó filmrendező csinált egy filmet zsidó megrendelésre, aminek a címe: "Sivatagi nemzedék". HA BÁRKI KÍVÁNCSI RÁ, HOGY KÖRÜLBELÜL HOGYAN IS NÉZET KI AZ "EREDETI, ŐSI" SZEMITA RASSZ, FAJ, AZ OLVASSA EL A FENT AJÁNLOTT ÍRÁST ÉS NÉZZE MEG EZT A DOKUMENTUMFILMET!" https://www.youtu...Q2NdYajLg4 Halmy György: Nomád vezeklés a XXI. században. Puntai József Antal története Németh Péter Mikola közreműködésével. NA, VALAHOGY ÍGY NÉZHETTEK KI AZ EREDETI SZEMITÁK! A fenti írásban leírt ismertető jegyek alapján legalábbis így nézhet ki egy szemita!

Így működne a felső kaszt?

Hírek


A volt holland elitbankár, Ronald Bernard egy interjú során bepillantást engedett a pénzügyi rendszer mocskos üzelmeibe. Bankok, nagyvállalatok, titkosszolgálatok és terrorszervezetek közvetítőjeként látta, hogy hogy hozzák létre és finanszírozzák a háborúkat, és hogy a világon levő szenvedést teljesen tudatosan okozzák. Rájött, hogy a pénzhatalom csúcsán különleges szabályok érvényesek és hogy az a körülbelül 8.500 ember, aki kiválasztottnak érzi magát, függővé tette önmagától az emberiséget.

Párizsból élőben

Hírek

Trianonba, nem nyugszunk bele!

HírekPárizs népe már fizet, a bennünket szétdaraboló Trianonért! Nem a nép a felelős! A felső kaszt az elkövető,
nekik kell érte bűnhődni, nem a Francia népnek!A rendőr a felső kaszt, terrorszervezete... Párizs

HírekA bíró, ügyész, rendőr, hivatali személy, a felső kaszt terrorszervezete...! A rabszolga sors, rabszolga rendszer, fen tartója, végrehajtója...!

Generálási idő: 0.44 másodperc
1,365,665 egyedi látogató