Hunok Nagy Szövetsége
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 14
Legújabb tag: ywqtlwpnm96
Üdvözlet
Üdvözlünk az oldalon
Köszöntő

Köszönti Önöket Nagy Bálint a Hunok Nagy Szövetségének elnöke!

 

A Hunok Nagy Szövetségének bejegyzése  2009. december 24.-én vált jogerőssé! A magyarság összefogására, felemelkedésére és fennmaradására jött létre! A 2018-es választásokra  megkezdjük a felkészülést,  melyen elsöprő többséggel  győzni fogunk!

 

CÉLUNK: hogy utat mutassunk minden magyar embernek (határon innen és határon túl) hogy egy élhető, felemelő és virágzó társadalmi jólétet hozzunk el a magyarság, nemzetünk számára. Tudjuk, hogy az emberiség  sorsa a magyarság kezében van. Tudásunkkal olyan magas szintre emeljük nemzetünket,  melyre az utókor is méltón, büszkén fog visszaemlékezni!

Várom hozzászólásaikat, építő javaslataikat, mellyel közösen  élhetőbbé tehetjük a magyarság életét!

Háttér hatalom felszámolása, megszüntetése
Az ideiglenes (ügyvezető, átmeneti, szakértő) kormányról (I.)
July 28, 2015 at 9:00am
Hiába próbálom elmagyarázni, hogy a diktatúra leváltása egy FOLYAMAT, melyben az egymás utáni lépések törvényszerűségeken alapulnak, és logikus rendben követik egymást, a legtöbben mégis csak a mai (hibás) politikai logikában tudnak gondolkodni, és a diktatúra hazug kommunikációja nyomán az új kormányról akarnak hallani. Pedig az már a folyamat közepe, amihez előbb el kell jutni. És az lenne a fontosabb, hogy HOGYAN jutunk el addig. Mert az határozza meg, hogy MILYEN a RENDSZERVÁLTÁS folyamata, és az határozza meg, hogy milyen lesz az ideiglenes kormány.

Hát akkor vágjunk a közepébe. De mielőtt arról beszélnék, hogy MIT kell majd tegyen egy rendszerváltást levezénylő ideiglenes kormány, érinteni kell röviden, hogy hogyan jön létre. Mert nem úgy, ahogy sokan gondolják.

A folyamat ott kezdődik, hogy az elején legalább néhány százezer embernek meg kell érteni, hogy jelenleg Magyarország területén 2 (azaz KETTŐ) állam van, és a Magyarország nevű állam NEM a Magyar Állam, hanem egy pénzügyi magánhatalom diktatúrát megvalósító megszálló állama, amelyet helytartóként az egykori, alkotmányt és nemzetközi jogot sértő, HAZAÁRULÓ magyarországi politikai „elit” működtet. És ebből a többszázezer emberből legalább 100 ezer egyszerre, egy helyen ki kell mondja, hogy a magyar nép önrendelkezési jogát nem lehet elvenni, ezer éves államát NEM LEHET ELTÖRÖLNI, alkotmányos jogrendszerét képviselő nem helyezheti hatályon kívül. Mert amikor 100 ezer ember ezt kijelenti, a diktatúra vezetése érvényes jog nélkül NEM TEHET MÁST, mint „az életéért cserébe”(!) leül tárgyalni a hatalom népnek való átadásáról, a diktatúra BÉKÉS lebontásáról.
Nem, nem a büntetlenségükért ülünk le velük tárgyalni, mert a bűnük olyan súlyos, hogy a felelősségre vonást nem kerülhetik el. Az ÉLETÜKÉRT fognak tárgyalni!
Mi elkerülünk egy nagy anyagi és véráldozattal járó szabadságharcot (ami egyben függetlenségi harc és felszabadító háború lenne), egy gazdasági összeomlást, egy társadalmi válságot, ők a hazaárulások után életben maradnak, és lehetőséget kapnak, hogy a vagyonelkobzásuk után, a saját tudásuk segítségével új életet kezdjenek az új magyar államban. Ez lesz a tárgyalás alapja. Élet a békéért, a békés átmenet biztosításáért.

Az ideiglenes kormány ennek a tárgyalásnak – a diktatúrát lebontó magyar nép és a diktatúrát működtető politikai „elit” között lefolytatandó tárgyalás - eredményeként jön létre. Egyszerre kell jogszerű legyen a Magyarország nevű államban – hogy joga legyen lebontani a diktatúra államát – és meg kell feleljen a magyar állam jogrendszerének, hogy arra alapozva alkotmányosan elindíthassa a magyar állam újbóli felépítését. Ami egy teljesen új magyar állam felépítését jelenti.
És meg kell feleljen a hatályos nemzetközi jognak és nem utolsó sorban a magyar nép elvárásának.

További sajátossága lesz ennek a speciálisan magyar nép feletti uralomra létrehozott diktatúra felszámolásának, hogy EZT a diktatúrát CSAK egy olyan RENDSZER váltással LEHET felszámolni, ami egyben új társadalmi világkorszakot hoz létre.
A magyarországi diktatúrát létrehozó háttérhatalom (egy nemzetközi pénzügyi magánhatalom) azt akarta, hogy az Új Világrenddel ő hoz létre új társadalmi világkorszakot. De csak elősegítette az IGAZI világkorszak létrejöttét. (Hiba volt pont nálunk, magyaroknál kezdeni. Bár a maguk szempontjából igazuk volt. 100 éve készülnek rá, és ha itt működne, akkor mindenhol máshol sokkal könnyebben működne. De lenéztek bennünket, és ez hiba volt…..)
Tehát nem árt megérteni, hogy minden apró dolog, amit a diktatúra lebontása érdekében teszünk, az hatással van (lesz) a világ további fejlődésére.
Tehát így kell nézni, hogy hogyan jön létre és mit tesz majd az új, ideiglenes kormány.

Tehát a legfontosabb, hogy amit írok, azok az én gondolataim, aki azt tudja, hogy milyen kell legyen ez a folyamat és milyen feltételeknek, kritériumoknak kell megfeleljen a BÉKÉS átmenetet levezénylő kormány. De ez csak a változást akaró százezrek összehangolt akarata alapján jöhet létre. De én nem látnok vagyok, hanem csak elemző, szervezetépítő, aki csak megtervezheti a folyamatot, leírva, hogy milyen kell legyen, milyen feladatai biztos, hogy lesznek. Tehát én csak azt tudom leírni, hogy milyen KELL legyen, és azt tudom leírni, hogy kb milyen lesz, ha nekem is lesz beleszólásom….

Hát ez volt az én „rövid” bevezetőm. Amit még mondanom kellene erről, ahhoz képest tényleg rövid. Akkor tehát most a lényegről, a többit majd „menet közben”.

Az ideiglenes kormány összetétele, a miniszterelnök és a miniszterek személye a változást elindító, addig megszervezett nép akaratát fogja kifejezni. Legfontosabb jellemzője lesz, hogy a diktatúra felépítésének kezdeti időszakához (2012-2014) hasonlóan a kormány most is egyszerre mindkét állam kormánya lesz. Egyikben a jog szerint létrehozva, a magyar államban pedig a nép „érdekében” létrehozva. (És ezzel máris nagyobb legitimitása lesz, mint a Trianonban jogfolytonossá tett magyar államot – Horthy Magyarország nevű államát – előkészítő Friedrich kormánynak, mely létrejöttéhez a román hadsereg katonáit használta fel.)
Az ideiglenes kormány legfontosabb feladata a regnáló Magyarország nevű állam működtetése lesz a diktatúra elemeinek használata nélkül, illetve az érvénytelen alaptörvényt hatályon kívül helyezni képes ideiglenes magyar alkotmány (Magyar államot jogilag létrehozni képes állami alaptörvény) megalkotása, az új magyar állam létrehozása egy ezen új alkotmány alapján levezényelt választás után.
Tehát maga a tárgyalás is sokkal nagyobb és egészen más lesz, mint 89-ben, és az átmenetet levezénylő ideiglenes kormány feladata is nagyobb lesz, mint a Németh majd Antall kormány feladata volt. Mert nem csak azt kell lebontani, amit Orbán épített 2010 óta, hanem azt is, amivel ezt 89-től előkészítették….
A részleteket senki ne várja. Mert nem olyan lesz, amilyent mindenki magának akar. Mert az új magyar állam nem valamelyik társadalmi csoport diktatúrájaként jön létre. Hanem a Magyar Nép érdekében. Azt tudom mondani, hogy az új magyar állam nem feudális királyság, nem kapitalizmus és nem szocializmus lesz. És nem liberális vagy szocialista demokrácia. Hanem egy ezeket meghaladó új forma lesz, mert csak olyan lehet. Mert az új magyar államot csak egy újfajta közös gondolkodással hozhatjuk létre, amelynek eredményeként nem jöhet létre, hogy az egyik társadalmi réteg a saját érdekében uralkodik a többség felett. És nem azért nem jön létre, mert senki NEM TUD többséget teremteni a saját diktatúrájához, hanem azért, mert a magyar nép felismeri, hogy nem térhetünk vissza olyan állami és társadalmi formákhoz, amiről az elmúlt ezer évben bebizonyosodott (bebizonyítottuk) hogy nem működik. Mi magyarok vagyunk annyira kreatívak, hogy nem kell senkit másolnunk, a társadalmak és államok összegzett történelmi tapasztalatai alapján képesek vagyunk létrehozni egy olyan új társadalmi formát – és az azt irányító államot – ami jobb minden eddiginél, ami valóban a magyar nép érdekében működik.
Tehát akik 89-90-ben a liberális demokráciához akartak visszatérni, vagy akik 2010-től 2014-ig a diktatúrát fölépítették, azt jól tervezték meg, hogy kell egy ÁTMENET.
Ez akkor se változik, ha más a tartalma, ha a folyamatot fordítva csináljuk, ha diktatúrát bontunk és új magyar állam alapjait rakjuk le. Mert a hazugságra épített zsidó-keresztény állam ezer év alatt se tudott a magyar szellemiség helyére lépni. És az utána létrehozott szabadkőműves-cionista még embertelenebb hatalmaknak adatott 100 év se volt elég erre. Mert nem értették meg, hogy mi a magyar nép küldetése, nem értették meg, hogy Lucifer (és segítője Jahve) csak látszólag akadályoz, csak ideiglenesen játszhatja el a Teremtő szerepét, valójában csak a Teremtést segítheti ő is. Nem győzhet véglegesen és nem léphet véglegesen a Teremtő helyébe. Mert a Teremtés az emberért van, és nem ellene….

Igen, mondhatják, hogy nem az új kormány feladatairól beszélek. De ha csak arról beszélnék, soha nem értenék meg, hogy miért nem úgy fog működni, ahogy sokan gondolják, ahogy a saját érdekükben maguk akarnák. Mert úgy soha többet nem működhet. Mert ahogy most működik, és ha tovább is így működne, az a pusztítás és a pusztulás kultúrája. Az a múlt és nem a jövő…
A részleteit kénytelen leszek egy másik jegyzetbe írni, mert ennek a terjedelme itt elfogyott….:(

Az ideiglenes (ügyvezető, átmeneti, szakértő) kormányról (II.)
September 1, 2015 at 7:14am
A BÉKÉS átmenet azt jelenti, hogy a Rendszer-váltás bekövetkeztéig a társadalom, a gazdaság működése folyamatos, állam által irányított, a diktatúra és a megszálló állam felszámolása és a jogfolytonos, új magyar állam létrehozása tárgyalások útján, tervezetten, szervezetten, jogszerűen, alkotmányos keretek közt (a magyar állam érvényes és hatályos joga szerint) és a nemzetközi jogot figyelembe véve megy végbe.

Egyesek nem értik, hogy egyáltalán egy társadalmi rendszerváltáshoz minek kell „átmenet”. Főleg BÉKÉS. Egyiket leváltjuk, másikat bevezetjük és kész.
Csak hát egy társadalmi rendszerváltás az nem olyan, mint egy új autó vásárlása. Nem olyan, hogy a szalon parkolójában kiszállunk a régiből, veszünk egy újat, és azzal megyünk haza. A társadalmi rendszerváltás az leginkább egy költözéshez, vagy ami rosszabb, egy lakásfelújításhoz, vagy ami még rosszabb, egy ugyanazon a telken végzett, alapoktól kezdődő új házépítés. Úgy, hogy közben a család feje felett mindig legyen fedél, lehessen főzni, leülni enni, lehessen fürdeni meg legyen hol aludni. Így talán már mindenki jobban érti, hogy miért kell átmenet, mert tudja, mivel jár egy költözés, ahol magunk pakoljuk össze a cuccainkat, és magunk tesszük lakhatóvá az új lakásunkat, házunkat. Nem beszélve egy ház átépítéséről vagy új ház építéséről. Tehát a társadalmi rendszerváltáskor a döntéstől a megvalósításig, az egyik rendszerből a másikban való átmenetig IDŐ kell, ami alatt a szükséges változásokat elvégezzük.

A BÉKÉS átmenet az nem szükséges kellék egy társadalmi rendszerváltáshoz, se 1789-ben a franciák, se 1917-ben az oroszok nem úgy csinálták. Csak hát ők először csinálták, tapasztalatok nélkül. Nekünk, magyaroknak viszont a világon mindenki másnál nagyobb tapasztalatunk van társadalmi rendszerváltásban. Csak a dátumokat sorolom. 1848, 1867, 1918, 1919, 1920, 1945, 1956 okt., 1956 nov., 1989, 2012. Ha az 56-os októberi forradalmat és a novemberi hatalom visszaállítást egynek veszem, akkor is 9 (! azaz KILENC!) alkalommal váltottunk rendszert! Utánunk a franciák következnek, ők az 5. köztársaságuknál tartanak.
Tehát a BÉKÉS átmenet az nem kötelező kellék egy rendszerváltáshoz, hanem a tapasztalat alakította ki. Az utolsó előtti rendszerváltás - a hatalom által szervezve is a saját átmentésükre – állami jogfolytonosság fenntartásával, csak az állam és a jogrendszer legszükségesebb átalakításával is egy évig tartott 89-90 között. Nem beszélve a gazdasági és egyéb nagy társadalmi alrendszerek átalakításáról, ami évekig is eltart, és van, ami 20-30 évig is eltart (pl egy új nyugdíjrendszer felépítése.)
És a legutolsó, alkotmányellenes rendszerváltás átmeneti ideje – az új, nem magyar állam létrehozása miatt – már két évig tartott 2012-2014 között (eddig működtetett egymás mellett, párhuzamosan kettő államot a politikai „elit”) és még mindig tart.

Tehát a történelmi tapasztalatunk alapján - ha nem nagy anyagi és véráldozattal, és az életszínvonal 20-30 éves visszaesésével akarunk rendszert váltani, akkor - a diktatúra lebontására is kell egy Átmeneti időszak. És leginkább azért, mert nem állami jogfolytonosságban megyünk át az egyik rendszerből a másikba. Hanem két államból kell egyet csináljunk. Egy alkotmányellenes, jogilag érvénytelen nem magyar államot le kell bontanunk, és egy új magyar államot fel kell építenünk. Ez legalább addig eltart, míg létrehozták. És éppen a két állam miatt kell új, kettős alárendeltségű ideiglenes kormány. Mert a diktatúra kormányára – de még egy új kormányt létrehozó Országgyűlésére - se lehet rábízni, hogy lebontsa az általa épített diktatúrát. Ezt nekünk, a magyar népnek kell elvégezni, és ez nem lesz egy egyszerű feladat. Még nekünk, a kreatív magyaroknak se…..

Amit az ideiglenes kormány létrejöttéről még tudni kell:
Sokan mondják, hogy a politikai „elit” nem fog tárgyalni az érvénytelen hatalma BÉKÉS átadásáról, a saját diktatúrájuk lebontásában nem fognak részt venni. Én meg azt mondom, hogy részt fognak venni. Cserébe az életükért. Mert ha a diktatúrát nem békésen, nélkülük kell lebontani, akkor nincs szükség rájuk. Akkor saját magukat helyezik jogon kívül, akkor nem vagyunk felelősek többet az életükért. Bűneikért büntetlenül, helyben és azonnal megsemmisíthetőkké válnak…Csak nekünk nem egy pakli kártyát kell csinálni, hanem legalább tízet, hogy névvel, fényképpel felsoroljuk a diktatúra fő bűnöseit, létrehozóit, működtetőit.
És ha a diktatúrát csak forradalommal, népfelkeléssel vagy szabadságharccal lehet felszámolni, akkor ők, házaik, értékeik, családtagjaik lesznek az elsődleges célpontok. Tehát amikor megértik, hogy többé nincs mögöttük jog és hatalom, amely megvédhetné őket, és a túlélésük lesz a tét - és megértik, hogy csak a magyar nép jóindulatára számíthatnak - tárgyalni fognak a diktatúrájuk BÉKÉS lebontásáról.

És a tárgyalások megkezdésének feltétele a kapituláció, a fegyverletétel, a diktatúra tényének elismerése egy törvény vagy OGY határozat formájában. Ebben a hazaárulás beismerésén túl intézkedni kell a jogalkotás felfüggesztéséről, a tárgyalások megkezdéséről, a delegáció összetételéről és felhatalmazásáról, illetve a tárgyalások eredményeként az ideiglenes kormány létrehozásáról. Mindez azért kell, mert a tárgyalás alapja nem a nép TÖBBSÉGÉNEK akarata egy jogszerűen létrehozott hatalommal szemben – tehát nem egy demokratikus fordulat, egy népfelség érvényre juttatása a népfelséget megsértő politikai „elittel” szemben egy demokráciában - hanem a nép JOGÁNAK, (alkotmányos rendjének) képviselete és érvényre juttatása egy jog nélküli, érvénytelen hatalommal szemben. Tehát a majdani többség megteremtése az érvényes és hatályos jog mögé, az is az ideiglenes kormány időszakának feladata lesz, amit a kormánnyal együtt nekünk kell elvégezni.

Az ideiglenes kormány legfontosabb sajátossága a kettős alárendelés az induláskor. A diktatúra BÉKÉS lebontása, a zökkenőmentes átmenet megköveteli a politikai elit részvételét, de ők ezt csak a saját jogukkal tudják megtenni. Tehát az átmenetet levezénylő ideiglenes kormányt a folyamatot elindító 100 ezrek javaslatára a diktatúra Országgyűlésének is meg kell szavazni. És amikor megalakulnak, az esküt viszont az ezer éves magyar államra és annak jogára kell letegyék.

Saját magamnak mondanék ellent, ha 100 ezer hazafit megszervező testület döntéseit akarnám megelőlegezni, majd ennek a tárgyalásait és az így összeálló ideiglenes kormány összetételét és feladatait akarnám előre leírni.
Én a FOLYAMATOT tudom leírni, tudva azt, hogy az hogyan kell végbe menjen, és mi az, aminek biztosan benne kell lenni a végeredményben….

Tehát az ideiglenes kormány legfőbb feladata is kettős. Egyrészt a diktatúra államának működtetése a diktatúra elemei nélkül (illetve azok fokozatos lebontásával) a költségvetés, a közigazgatás, az egészségügy, az oktatás, és a szociális ellátó rendszerek működtetése, a közrend és a közbiztonság fenntartása, illetve a gazdaság működésének, a lakosság ellátásának biztosítása.
Másrészt a nép alkotmányozásának előkészítése és lebonyolítása, az alapján egy új választási rendszer megalkotása és az alapján választás lebonyolítása, új magyar állam létrehozásának előkészítése. Vagyis miközben az egyik államot fokozatosan leépítik, addig a másik államot meg felépítik. A lényeg abban van, hogy ki DÖNT.
Ezt pedig nem szabad kiadni a kezünkből. Az egész folyamatot végig – a jogfolytonos magyar állam és annak kormánya megalakulásáig – nekünk, a folyamatot elindító 100 ezer főnek kell irányítani, ellenőrzésünk alatt tartani. Hogy az átmenet idején ne tudja senki eltéríteni a folyamatot az eredeti irányától, céljaitól.

Azt, hogy mik lesznek az ideiglenes kormány első intézkedései, azt két dolog előre meghatározza, illetve behatárolja. Az egyik, hogy milyen állam jön majd létre, a másik, hogy a működőképességet fenn kell tartani. Mivel az új magyar állam nem fogja elismerni a felhatalmazása nélkül, a háttérhatalom irányította kormányok által felhalmozott államadósságot, az elsődleges feladat már a tárgyalásokon a pénzügyi rendszer működőképességének fenntartása lesz. Tehát mindjárt az elején ki kell nyilvánítani, hogy az átmenet működőképességére felvett hitelekért az új állam kezességet vállal.
Hogy mit és hogyan tehet - és mit nem tehet - az ideiglenes kormány, arra a legjobb példa a Nemzeti Bank helyzete. Az nem kérdés, hogy annak vezetője is távozik a kormánnyal együtt (és osztozik a diktatúrát működtetők felelősségre vonásában).
De mivel az új elnök csak ideiglenes felhatalmazással rendelkezik, és a hatályos magyar állam joga nem tesz lehetővé egy új működést, ezért csak olyan intézkedéseket tehet, ami a régi jog felfüggesztésével jár, de a működését érintő új jogot nem alkothat. Tehát a pénzkibocsátás jogáról csak az új állam intézkedhet.
És mindennel csak így járhat el az ideiglenes kormány. Ezért kell legyen majd egy tárgyalásokon elfogadott törvénycsomag, amit még a diktatúra parlamentje kell megszavazzon. Ebben olyanok lesznek, mint pl a „forintosítási” törvény szerint a hitelösszeg újraszámolása a felvételkori árfolyamon (annak minden következményével), illetve minden olyan intézkedés felfüggesztése, mely az elmúlt 3 évben született és súlyos joghátrányt okoz egyes területeken az állampolgárok sokaságának. A rokkantakkal szembeni embertelen intézkedésektől a közmunkásokkal való bánásmódig, az EU támogatások barátoknak való leosztásától, a pályázati rendszerek csalásáig, az állami földek átjátszásáig.


Hogy mi mindent kell még napi szinten elvégezni egy ideiglenes kormánynak, annak kidolgozására civilekből álló szakértők fognak segíteni….
Az én dolgom a HELYZETÉRTÉKELÉS. A PROBLÉMA létrejöttétől, felismerésétől a probléma okozta helyzet elemzésén keresztül a helyzet adta FELADAT -ból levont KÖVETKEZTETÉSEK alapján MEGOLDÁSI JAVASLAT tétele a rendszerváltást akaróknak….
Ezt tettem ebben a két jegyzetemben, és ezt összegzem a III. részben.

Az ideiglenes (ügyvezető, átmeneti, szakértő) kormányról (III.)
September 15, 2015 at 2:52pm
Összegzés a „probléma” felismerésétől a megoldási javaslatig
….avagy a politikai „elit” 2011-es hazaárulása, és annak következményei (érvénytelen alaptörvény, a Magyarország nevű diktatúra nem magyar államként való létrehozása, az alkotmányos válság) alkotmányos és jogszerű, gyors és BÉKÉS felszámolása.

Az elmúlt 4 évben mindent megírtam, amit megírhattam a magyarországi „alkotmányos válság” létrejöttéről és megoldási lehetőségéről. Cáfolni senki nem tudott, Halász úron kívül vitatkozni senki nem akart velem nyilvánosan róla (pont neki nem kellett volna), mégis mindenki olyan megoldásokkal próbálkozik, amivel NEM LEHET felszámolni ezt a 2011-ben létrehozott, „Új Típusú” háttérhatalmi diktatúrát.
Miért merem kimondani, hogy úgy „nem lehet”, ahogy ők akarják?
Azért, mert még a kialakult helyzetet se látják, nem hogy az azt kiváltó problémát!!!!
Egyesek nem alkalmasak arra, hogy lássák, illetve nem is akarják látni, mások látják, de pont a figyelmet akarják elterelni róla. Azért, hogy a nép, amelyik a probléma felismerése után változtatni tudna a saját helyzetén, ne is láthassa, ne is érthesse magát a problémát. Mert ha a nép nem ismeri fel a helyzete megváltozásának – fokozatos rosszabbodásának – a tényét, kiváltó okait, változtatni se tud a helyzetén.A probléma felismerése nélkül nincs megoldás!Ezért most összegezve és utoljára leírom, hogy MI okozza a problémánkat, MI a VALÓS HELYZET és HOGYAN lehet megszüntetni. Mert mindig ez a végső kérdés, ismételgetik, mint egy kisgyerek. DE HOGYAN? És amikor leírom, hogy hogyan, mégse úgy akarják, hanem mennek a saját fejük után, és csodálkoznak, hogy úgy nem megy. És akkor újra kérdezik, hogy de HOGYAN? Leírom utoljára.

Közel 100 éve (1918. november 16-án) – amikor a magyar állam felszámolta saját magát, és ettől kezdve a Történeti Alkotmányunk 3 lépésben hatályát vesztette – nem rendelkezünk BELSŐ szuverenitással!!!
Ez azt jelenti, hogy 100 éve NEM az itt élő magyar nép dönt a saját sorsáról!!!
Hanem KÜLSŐ hatalmak nemzetközi szerződések segítségével hoznak létre jogfolytonos magyar államokat, és abban HELYTARTÓ hatalmakat abból a „magyar” elitből, akik a hatalomért cserébe hajlandóak elárulni a magyar népet. Ez történt 1920-ban és 1945-47-ben. Se Horthy Magyarország nevű állama, se Rákosi Magyar Népköztársasága nem a magyar nép által létrehozott magyar állam, és ezen államok vezetői nem a nép vezetői, hanem külső hatalmak helytartói. Erről beszélt Orbán az Astoriánál – a helytartók hatalmáról, hogy a népnek joga van azt felszámolni – csak azt felejtette el elmondani, hogyő maga is egy ilyen helytartó, (amit 2011 után megtapasztaltunk). Vagyis a népnek - 1967 óta a nemzetközi jog és az ideiglenes alkotmány 89-es módosítása következtében - joga van az önrendelkezésre, joga van felszámolni a háttérhatalmi helytartók hatalmát.
Hogy a nép ezt ne tehesse meg, a háttérhatalom a politikai „elit” segítségével 2011-ben elkövette az elmúlt ezer év legnagyobb politikai bűntényét!!!

Alkotmányellenesen, súlyos jogsértésekkel – ezért jogilag érvénytelenül - megalkotta a Magyarország Alaptörvénye nevű törvényt!!!!!
EZ maga a PROBLÉMA.
Illetve nem lett volna probléma, ha a jogi és más „elitek” ezt azonnal szóvá teszik, és a néppel együtt megakadályozzák a hatályba lépését. DE nem tették….:(
EZ a törvény viszont 2012-ben hatályba lépve alkotmányos válságot okozott, és elindított egy folyamatot, melyben a helytartó hatalom - a hazaáruló politikai „elit” - 2 éven keresztül két államot irányított. Egy érvényes magyar államot, melyet a megszüntetés szándékával folyamatosan ürítettek ki, és az Alaptörvénnyel létrehozott - a nép megtévesztése érdekében aljas módon Magyarországnak elnevezett – háttérhatalmi magán államot, amibe átvitték a magyar állam intézményeit, állampolgárait, és az állam (a nép) még megmaradt vagyonát!!!!
2014-ben a diktatúrában tartott választással befejeződött a magyar állam kiürítésének folyamata és új helyzet jött létre. A magyar állam állami intézmények nélkül maradt, gyakorlatilag csak a joga maradt érvényes és hatályos, (mert érvényesen arról csak a nép dönthet) területe és állampolgárai kettős irányítás alá kerültek. Viszont a teljes politikai „elit” kilépett a magyar államból (kiszervezték saját magukat is) 2014-től már csak a Magyarország nevű állam képviselői, vezetői. A magyar állam – jogával, területével és állampolgáraival - megmaradt nekünk, a magyar népnek, és a politikai „elit” már nem szólhat bele, hogy mit teszünk benne.

Ez a jelenlegi helyzet.
A háttérhatalom a közel 100 éve működő, egymást váltó helytartó hatalmat egy új állam létrehozásával, hatékonyabb, Új Típusú DIKTATÚRÁRA cserélte.
Tehát van egy ezer éves magyar államunk, aminek a megszüntetés kísérlete miatt csak joga, területe és állampolgárai maradtak, és van egy jogilag érvénytelen, háttérhatalmi, külső, megszálló magán állam, mely diktatúrát gyakorol a magyar állam és a magyar nép fölött. Mi ennek a helyzetnek a MEGOLDÁSA?
Mi a magyar nép FELADATA és azt HOGYAN kell (lehet) megvalósítani?
A FELADAT az alkotmányos válság felszámolása. A nemzetközi jog és a magyar állam jogával, a Magyarország nevű államból visszajutni a magyar államba. Úgy, hogy közben megszüntetjük azt, amit a hazaáruló „elit” jogellenesen létrehozott.
Vagyis az egy területen lévő két állam helyzetét a diktatúra felszámolásával szüntetjük meg.
HOGYAN?

Az elmúlt 3-4 év történései és vitái bebizonyították, hogy a hatalom félrevezetési kísérletei ellenére a problémát és a kialakult helyzetet - sokakkal ellentétben – jól ismertük fel. A probléma felismerésének és helyes helyzetértékelésünknek köszönhetően, jól határoztuk meg az ebből következő FELADATUNK, ha ezt az alkotmányos válságot és annak következményeit fel akarjuk számolni. És a viták kiérlelték a probléma megoldásának lehetőségét, hogy ezt HOGYAN tehetjük meg. Gyorsan, békésen; gazdasági-pénzügyi összeomlás, illetve forradalom és vérontás nélkül, a nemzetközi jog és a magyar állam joga segítségével.
Erre teszek javaslatot, hogy a Magyarország nevű, Új Típusú diktatúrából HOGYAN lehet XXI. századi módon, gyorsan és BÉKÉSEN visszajutni a magyar államba, és hogyan lehet közben felszámolni a Magyarország nevű diktatúrát.
Íme, egy ábrán összegezve az „alkotmányos válság” a létrejöttétől a megoldásig.
Ábra
Leírás a folyamatábrához:
1. 2011. április 25. - A „probléma” létrejötte, az érvénytelen Alaptörvény megalkotása, kihirdetése.

2. 2012. 01.01. – Az érvénytelen Alaptörvény és az Átmeneti Rendelkezések hatályba lépése, a Magyarország nevű nem magyar állam eleve diktatúraként való létrehozása. Befejezett kísérlet az ideiglenes magyar alkotmányos rend jogellenes megváltoztatására, az ideiglenes alkotmány hatályon kívül helyezésére, és az ezer éve jogfolytonos magyar állam jogutód nélküli megszüntetésére.

3. 2014. 04.06 – 2014.05.06. – A diktatúra új államán belül lebonyolított választás és az új állam Országgyűlésének megalakulása. A magyar állam kiürítésének befejezése, a politikai „elit” elhagyja a magyar államot, és magával viszi nem csak az állam intézményrendszerét, hanem az állam javait is (de az állam adósságát is!).

4. A jelen időpont.
Maga a jogellenes diktatúra mutatja a felszámolás útját, módját, lehetőségét.

5. A problémából és a kialakult helyzetből következőt FELADAT. (A kettő államból egyet csinálni, a Magyarország nevű államot megszüntetni, a népet, az állam intézményrendszerét és az állam javait visszavinni a Nép Alkotmányával létrehozott új magyar államba, annak jogi fennhatósága alá).

Az 5. pont, a FELADAT – a HOGYAN kérdésre a válasz - részletesen kibontva:
5/a. - A diktatúra tényének megállapítása és nép általi kimondása egy legalább 100 ezres nagy nép-gyűlésen, a hazai és a nemzetközi sajtó és nemzetközi (állami, államközi és NGO) szervezetek megfigyelői, képviselői előtt.
Ezzel elindítjuk a diktatúra felszámolási folyamatát.

5/b. –A BÉKÉS rendszerváltást lehetővé tevő – a magyar nép képviselői és a Magyarország nevű állam vezetői (államfő, OGY elnök) közötti – tárgyalások megkezdése. Ennek előfeltételeként a Magyarország nevű állam Országgyűlése törvényben vagy határozatban kimondja az Alaptörvény jogi érvénytelenségét, és a képviselők kötelezik magukat, hogy részt vesznek a diktatúra zökkenőmentes lebontásában és a hatalom BÉKÉS átadásában a nép részére. Ennek megtétele és betartása esetén tudjuk biztosítani az életüket, és a BÉKÉS rendszerváltást.

5/c. – A tárgyalások eredményeként egy kötött mandátumú, kettős jogi alárendeltségű, ideiglenes kormány felállítása, amely az átmenet során két fő feladatot lát el. Működteti az államot, szervezi a társadalom életét az átmenet idején a jog diktatúrát biztosító elemei nélkül, illetve megszervezi és lebonyolítja a nép általi alkotmányozás folyamatát, és lebonyolítja a választást a nép (új, ideiglenes) alkotmánya alapján.

5/d. – A Nép Alkotmányának megalkotása, népszavazással való megerősítése.

5/e. – A választás lebonyolítása a nép alkotmánya alapján.

5/f. - Az új magyar állam képviselőinek alakuló ülése – és innen a 6. pont.

6. Az átmenet befejezése.
A nép alkotmányával létrehozott Magyar Államban lebonyolított választás eredményeképpen az állam legfőbb államhatalmi-döntéshozó szervezete, törvényalkotó szervezete, illetve a végrehajtó szervezet – kormány – megalakulása, a Nép Alkotmányának törvénybe foglalása, hatályba léptetése, egyben mind a 49/XX-as, mind az érvénytelen Alaptörvény hatályon kívül helyezése. Ezzel a jogfolytonos magyar állam létrehozása és a Magyarország nevű állam megszüntetése, az ideiglenes kormány mandátumának lejárta, az átmenet szervezetei megszüntetése.
Az ezer éves alkotmányunk jelenlegi helyzetünkhöz való igazítása – egy „valódi” alkotmányozás – és a háttérhatalom helytartóinak elmúlt 100 évi jogának áttekintése és megváltoztatása egy hosszabb időszak, egy következő lépcsőfok feladata lesz.

A folyamatábrán pontosan lehet látni, hogy mi az, amit mások javaslata nem tartalmaz, és EZÉRT nem lehet jó a megoldási javaslatuk. Nem beszél senki kettő államról, nem beszélnek az ezer éves magyar állam megszüntetési kísérletéről.
Pedig – a most már mások által is hangoztatott ÉRVÉNYTELEN Alaptörvény létének logikus következménye – hogy a Magyarország nevű állam jogilag érvénytelen, és NEM a MAGYAR ÁLLAM!
A FELADAT az, hogy a Magyarország nevű nem magyar államból hogyan jutunk vissza alkotmányosan és jogszerűen, gyorsan és BÉKÉSEN a magyar államba.
Én erre tettem MEGOLDÁSI javaslatot az ideiglenes kormány felállításával.
Nem írom le többet és vitatkozni se fogok többet erről senkivel.
Egyszerűen megcsináljuk.
Aki ennyi írásom után érti, hogy mit csinálunk, az csatlakozik a társadalmi önszerveződésünkhöz. Aki nem, az erősítse tovább saját börtönének falait a diktatúrák pártjainak támogatásával, helytartóik istenítésével, diktatúráik építésével.

Nekünk nem kell többségbe kerülnünk ahhoz, hogy elindítsuk a diktatúra felszámolását. Azért nem, mert mögöttünk az ezer éves magyar állam érvényes és hatályos joga áll. Nekünk elég, ha 100 ezren leszünk, és ezt kimondjuk.
És a diktatúrák rendszere helyett Új Lehetőséget kínálunk a magyar népnek.
A magyar nép végleg megszabadulhat a 100 éve nyakán ülő helytartók hatalmától!
A magyar alkotmány, a hatályos magyar jog és a nemzetközi jog biztosította önrendelkezési jogunk alapján szabad és független, jogfolytonos magyar államot hozhatunk létre.
Ez a válasz, ez a MEGOLDÁS a politikai „elit” Új Típusú Diktatúrájára.

Aki szabad, független, jogfolytonos, alkotmányosan létrehozott magyar államot – Alkotmányos Magyarországot – akar, az velünk tart!
(„Aki magyar, velünk tart”.)

Geri Tibor


Minden országnak likvidálni kell az országban működő bűnszervezeteket!
Bíróság, ügyészég, rendőrség, törvényhozás,végrehajtók és minden hivatalnak álcázott bűnszervet!
4#1 Posta Imre
- 2016. október 26. 10:05:29
A Hídfőn még nem látni semmi "hírt" a zsidó-tetvek portyájáról.

Ha igaz, akkor nem így tervezhették. Istvánnak nem lett volna szabad lőni, max ellenállni, így felvezethették vona az MNA-t és a hozzá csatolt részeket is "politikai" irány-vona-lnak. Így se rossz, nagyobbat szól, csak egy féreg "rendőr" most még létszámilag "embernek" számít, és hát ugye egyelőre mg nem Duerte vezényli az irtásukat.

Lehet, ez az "oroszok elleni támadás" ebben az olvasatban. Következmények lesznek.

Hja, jöhetnek hozzámhoz is, már rég "esed-ékes". Csak nagy legyen a felhajtás, a gyerekeim lássák legalább milyen "fontos ember" lett az apjuk. Nekem úgy se hiszik el.
szabadriport.files.wordpress.com/2012/06/az-mna-vezetc591-felhc3advc3a1sa_2012-06-25-az-mna-vezeto.jpg

Azért István nagyon lőtt a szememben! Bár értelmetlen cselekedet volt, de nem értelmetlenebb, mint bármelyik másik lett vona.
4#2 Posta Imre
- 2016. október 26. 10:18:20
Provokációs terv az MNA ellen?
BelföldProvokációs terv az MNA ellen?
Tudomásunk van róla, hogy a Fidesz-diktatúra valamire készül a Magyar Nemzeti Arcvonal ellen. A kormány célja a különböző, általa militánsnak tekintett jobboldali szervezetek felszámolása, az Arcvonal pedig különösen szúrja a szemét.
A kisebb szervezeteket gyakorlatilag különböző módszerekkel már háttérbe szorították, szétzilálták. A Magyar Gárda, illetve annak utódszervezete elleni munkálkodás (melybe úgy tűnik, már a Jobbik is segédkezik) szemmel látható, a szervezet belső hibái miatt eredményes is volt.
A hatalomnak fogós kérdést jelent azonban az MNA. Nagy létszámú (és bázisa egyre bővül), jól szervezett és felkészült. Sem a jogi eszközök, sem a belső bomlasztás nem működik, de esetünkben a begyűjtés sem járható út.
A hatalom nem buta, helyzethez mérten választja meg eszközeit. Egy kisebb radikális csoportot egyszerűen begyűjt, bizonyítékot is gyárt, ha kell. A nagyobb, de demokratikusabb szervezetet belülről bont meg, lejárat, szétzilál. Más esetekben zsarol, vádalkut köt, csendben visszaszorít. Az Arcvonal kezelése a fentiek miatt különösen kockázatos, ezért jól előkészített munkát igényel. Helyzetelemzést, felmérést (megfigyelés, a lehetőségekhez mért beépülés), lehetőségek vizsgálatát, várható siker szondázását, provokációt, hazugságot, erőt és diktatúrát. Amit az alábbiakban vázolunk, egy lehetséges provokációs folyamat. Nem egy biztos, bizonyított elmélet, de a hatalom ilyen stílusú munkája elképzelhető, sőt esetünkben valószínűsíthető.
A cigánygyilkosságok idején felhívtuk a figyelmet, hogy a támadássorozat mögött titkosszolgálati munkát gyanítunk – ez a gyanúsítottak (pontosabban a hivatalosan megnevezhető gyanúsítottak) elfogása után igazolódott is. Akik ezt elfogadták, polgárháború kirobbantására történő igyekezetnek értékelték. Mi inkább annak előkészületi elemének, hangulatalapozásnak, a cigányság mozgósíthatóságának, felfegyverezhetőségének serkentése céljából. A dolgok mai állása szerint társadalmi szondázás volt, mellyel a gyilkosságok által kiváltott közvéleményt mérték fel. Ezért öltek gyerekeket, nőket, dolgozó cigányokat, és nem az arany nyakláncos börtöntöltelékeket, striciket. Az utóbbira egyértelmű lett volna a társadalmi válasz – azonban így sem jött be. A társadalom teljesen közönyös maradt. Rá kellett jönniük, hogy a cigányok utálata minden elképzelésüket felülmúlja.
Az újabb szondázás tárgyköre a rendőrök lettek. Az alsóőrsi támadás ellentmondásai mindenképpen mögöttes tényekről árulkodnak. Maszkos, golyóálló mellényes támadó, aki aztán állítólag főbe lövi magát. A fekete terepjáró (itt is!), amit a szemtanúk „rosszul láttak”. Tanúk, akiket meg sem hallgatnak. És a többi ellentmondás. A lényeg, hogy meghal egy rendőr, és egy ártatlan áldozat. Ezúttal bejött, a rendőrökkel (egyelőre még) a társadalom szolidáris. Még a sünözők is.
Tehát az eredeti forgatókönyv szerint a cigányok helyére rendőrök kerülnek. Akikre rátámadnak a szélsőségesek, vagy csak egy szimpla igazoltatás kapcsán tűzharcba keverednek velük. Kovács és Szabó rendőr hősi halott lesz, és lehetőleg civil áldozatot is produkálni kell. A militáns szélsőségesek pedig rögtön köztörvényes bűnözővé, rendőrgyilkossá válnak. Ezután el lehet kezdeni a szervezet jól előkészített felszámolását, mellyel már a társadalom sem szolidáris. Így az eszkalálódás veszélye lecsökkentve, az utolsó ellenállási góc (reményeik szerint) felszámolható.
Nagy vonalakban. Extrém? Ebben a rendszerben?
Bükkfalvi Roland – Jövőnk.info
http://www.jovonk.info/2010/08/26/provokacios-terv-az-mna-ellen
· postaimre - 2010 08 27 ¦ 12:29:49 · 6 hozzászólás · 5495 megnyitás · Nyomtatás
http://ch-serverh...admore=201
86#3 kovu
- 2016. október 26. 11:23:20
azok a boldog békeidők....s_f-ang
238#4 bivaly
- 2016. október 26. 11:36:53
Érdekesen haladnak a dolgok a Teréz körút után. Mi lesz még ? November 4.-én bejönnek az amerikaiak ? És addig ?
162#5 fapipa
- 2016. október 26. 11:59:11
rendőrt ölt az ismert náci !!

áci náci neonáci .........


http://b1.blog.hu...smert_naci
7#6 virag
- 2016. október 26. 12:13:27
Lelőttek egy rendőrt Bőnyben
Papp Károly oszágos rendőrfőkapitány is a helyszínen járt, egyelőre hírzárlat van az ügyben, a Központi Nyomozó Főügyészség, az ORFK és a TEK délután 2-kor tart közös sajtótájékoztatót Győrben.
http://www.origo....loves.html

http://mno.hu/bel...tt-1368398
MNO hozzászólásban:" Királytigris • egy órája

Szervezet amely Szabó Alberttal van kapcsolatban.
1998-ban Szabó Albert személye körüli spekulációk és a belső támadások (főleg a Magyar Nemzeti Arcvonal, valamint a MIÉP irányából, pl. a Magyar Fórum közölt egy cikket, amely szerint Szabó Albert szülei Izraelben élnek, melynek alátámasztására az útleveléről képeket is mutattak, benne több izraeli vízummal.
Csak nem megint provokáció?
139#7 jozsef toth
- 2016. október 26. 12:18:00
A valos igazsagot en nemtudom!
De ennek az embernek volt ver a f@szaba!
Nem csak a fotelbol verte a szamitto gep billentyuit!
33#8 vizilo
- 2016. október 26. 12:22:35
Mindenki aki nem kedveli ezt a " Buzi Kurmányt" világot az mind náci na persze rendet , erkölcsöt szeretne...)) Minden esetre kemény f@szu gyerek a Györkös 75-évesenn ...!
35#9 Langer Andrea
- 2016. október 26. 14:01:03
A Hídfő nagyon szűkszavúan nyilatkozott.

http://www.hidfo....tthonanal/
267#10 Perle
- 2016. október 26. 14:58:54
Ha már Györkös visszavonult, mi volt most hirtelen olyan fontos, hogy reggel 8 órakor megjelentek nála beszélgetésre?
Megnézném azt az "álompolgárt" is, aki rájuk hívta a rendőrséget most, miután nyáron láttak nála utóljára fiatalokat terepszínű ruhában.s_nezem

#11 bivaly
- 2016. október 26. 15:39:31
Imre !

Annyi minden lehet a háttérben, de csak és kizárólag a lényegre ! Nem szeretem az eltaknyolt dolgokat, főleg egy ilyen kérdésben. A királyi I-en, egy krumpli orrú Ságvári Endre, minden órában idézett felvétele látható. Az elkövető 5 vagy 6 lövést adott le gépkarabélyból ! Na emberek ! Itt kurvául nem stimmel mindjárt a dolog. Aki egy gépkarabélyból ( értsd AK- xxx) lead 5-6 lövést, ráadásul közelről, ott nem egy ember hal meg, hanem mind a kettő, már ha ketten voltak !? Aki gépkarabélyból lead 5-6 lövést, azt soha nem lőhetik hasba, hacsak nem, előbb hasba lövik, ami nem halálos, ő meg meghúzza a ravaszt !!!
267#12 Perle
- 2016. október 26. 16:17:18
Dear János rokona lehet az emenás vezér?
http://alfahir.hu..._a_hivatal
162#13 fapipa
- 2016. október 26. 17:01:32
a facéról idemásolva :

Magyar Nemzeti Arcvonal: számtalan kapcsolat a Jobbikkal
Kovács AndrásKOVÁCS ANDRÁS2016.10.26. 13:5980
A Győrkös István vezette Magyar Nemzeti Arcvonal jelenleg valószínűleg a legaktívabb hungarista csoport. A szervezet egyik fő feladatának a fegyveres harcra való felkészülést tartja. A Győrkös vezette Nemzeti Arcvonal és a Jobbik között is van kapcsolat. A csoport legutóbb azzal hívta föl magára a figyelmet, hogy 2015 októberében egy videót tettek közzé, amin a migránsok elleni fegyveres harcra buzdítottak.
ERRŐL TUDNIA KELL
Forrás: MTI/Kallos Bea
Világhírű párizsi fesztiválra megy Vidnyánszky Attila...
Forrás: MTI/Krizsán Csaba
Rendőrgyilkosság Bőnyben
Forrás: Facebook
Hosszú gyakorlatilag máris megnyerte a világkupasorozatot
Nyerjen Párizsi utazást vagy Tabletet egy kattintással!
A Magyar Nemzeti Arcvonal (MNA) a Szálasi Ferenc nevéhez fűződő hungarizmus egyik mai képviselője. Győrkös István a – az államszocializmus évtizedeit emigrációban töltő – volt hungarista vezetők állítólagos felkérésnek eleget téve 1989-ben, Magyar Nemzetiszocialista Akciócsoport néven újjáalakította a mozgalmat. 1992-ben a csoport több tagját őrizetbe vették, Győrköst pedig felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a magyar bíróság – olvasható az Athena Intézet honlapján.

Rendőri készültség Bőny főutcáján. Győrkös István, a Magyar Nemzeti Arcvonal vezetője lőhetett le egy rendőrt
Forrás: MTI/Krizsán Csaba
Szabó Alberttal is együttműködött
1994. április 27-én vezetőjük, Győrkös István egy budapesti sajtótájékoztatón az Arcvonalat hungarista szervezetnek nevezte, amiért
másnap letartóztatták.
A szervezet magát az eredeti Hungarista mozgalom kizárólagos jogutódjának tartja, mivel Győrkös 1995-ben hivatalos megbízással a mozgalom vezetését megkapta Tatár Imrétől.

Tatár még 1980-ban kapta, Henney Árpádtól, aki Szálasi Ferenc kivégzése után vezette az emigrációban tovább működő Hungarista Mozgalmat. 1994. április 20-án Ekrem Kemál György, Győrkös István és Szabó Albert közösen bejelentik a Hungarista Mozgalom megalakulását. A hármas formáció rövid életű, valamennyi vezető személyisége külön utakon megy tovább. Megbízatása alapján a Hungarista Mozgalmat Győrkös viszi tovább.

Fegyveres harcra készülnek
A szervezet egyik központja a Győr melletti Bőny községben található, ahol egy volt szovjet laktanya lőterén – illetve ehhez hasonló félreeső helyszíneken – a csoport rendszeresen szervez félkatonai kiképzőtáborokat, amelyek során a szélsőjobboldali társszervezetek (Őrző Magyar Gárda, Pax Hungarica) fegyveres felkészítése is zajlik. A csoport egyik fő feladatának a fegyveres harcra való felkészülést tartja. Az általa készített videofelvételeken iraki harci cselekményeket, terrorcselekményeket, illetve amerikai katonák meggyilkolását, holttestét mutatja be és dicsőíti azok elkövetőit.

A csoport nevéhez fűződik az azóta nemzetközi neonáci találkozóvá fejlődött, budapesti extrémista megemlékezés, a „Becsület napja" hagyományának bevezetése.
1997-ben első ízben az MNA szervezte meg az erődemonstrációt,
amely a budai Várból kiinduló utolsó budapesti nemzetiszocialista hadműveletre emlékezik.

Az MNA robbantotta ki a Szegedi-ügyet
Az MNA rendszeresen tart megemlékezéseket a Becsület Napján a Jobbik pártalapítványa által is pénzelt Betyársereggel. Mindez azért érdekes, mert a neonáci MNA azzal a Betyársereggel működik együtt, amelynek vezetője Tyirityán Zsolt – aki korábban a Magyar Nemzeti Arcvonal aktivistája is volt – Vona Gábor Jobbik-elnök személyes jó barátja .

Az MNA volt az a szervezet, amely kirobbantotta a Szegedi Csanád-ügyet.
A szervezet folyamatosan támadta az EP-képviselőt zsidó származásával.
Később az MNA szivárogtatta ki azt a hangfelvételt, melynek révén kiderült, hogy Szegedi Csanád uniós forrásokból ígért pénzt az őt származásával zsarolónak. Ezután a Jobbik eltávolította Szegedi Csanádot. Szegedi eltávolításában a legnagyobb szerepet Novák Előd játszotta, akihez egyes hírek szerint a kuruc.infó nevű szélsőjobboldali portál köthető. Az MNA többször is publikált a kérdéses portálon. Szegedi távozása után az MNA vezetője többször is kiállt a Jobbik mellett.

Szegedi Csanád származását is az MNA kezdette firtatni
Fotó: Tuba Zoltán
Kapcsolat a Jobbik és Győrkösék között
Az MNA mindkét szárnya kapcsolatokat ápol Orosz Mihály Zoltán érpataki polgármesterrel – Győrkös István egy beszéde az önkormányzat honlapján is olvasható. Vona Gábor korábban „elsöprően pozitívnak" nevezte az „Érpataki modellt”. Orosz Mihály Zoltánnal többször együtt tartott lakossági fórumot is. Vona Gábor fejében még az is megfordult, hogy Oroszt felkérje a Jobbik alelnökének. Az MNA szolidaritást vállalt Orosz Mihály Zoltánnal, kitartást kívánt harcához.

Orosz Mihály Zoltán érpataki polgármester tevékenységét is elismerte Győrkös István
Forrás: Youtube
Az MNA részt vett a Magyar Hajnal megszervezésében is. A Magyar Hajnal emblematikus figurája a Jobbikból kitett Endrésik Zsolt, Kisgergely András és Lenhardt Balázs volt. Lenhardt azonban később onnan is távozott. A Magyar Hajnal létrehozása kettészította az MNA-t, az MNA-ból kiszakadt csoportok később a Kisgergely-féle Magyar Hajnal alapítói között tűntek fel, míg
a Győrkös István-féle szervezet látszólag a Jobbik felé kezdett kacsingatni,
a Jobbik vezetőségét és tagságát arra kérték, „ne azonosítsa a Magyar Nemzeti Arcvonallal az onnan eltávozott szakadár társaság Jobbik-ellenes tevékenységét"”.

Az MNA egyébként gyakran támadja is a Jobbikot.

Antiszemita nézeteket vallanak
A szervezet politikai ideológiáját tekintve hungaristának, illetve nemzetiszocialistának vallja magát. Célja „egy szebb, emberibb jövő” kialakítása, amiért „kíméletlen és megalkuvást nem ismerő harcot” vív az „erkölcstelenség”, „a pénz és a nagybankok zsarnoksága”, „a természetellenes megnyilvánulások” és „a judaizmussal átitatott anyagiasság” ellen.�A szervezet nyíltan antiszemita nézeteket vall.

A Szerb Köztársaság Belügyminisztériumának jelentése szerint a gyűlöletcsoport tevékenysége nem korlátozódik Magyarországra: 2005-ben a szervezet tíz tagját a szerb rendőrség letartóztatta, miután egy, a szélsőjobboldali extrémizmus veszélyével foglalkozó konferencián résztvevő tanárokat és hallgatókat bántalmaztak az Újvidéki Egyetemen.

2010 őszén csatlakozott a „Megtisztulás éjszakája" elnevezésű nyíltan antiszemita kezdeményezéshez, amely az embereket körül vevő „szemét elégetésével vette fel a harcot a Magyarországot megmételyező erkölcsi fertővel szemben". A tűzben a gyűlöletcsoport tagjai a bankrendszer hazugságát jelképező banki kivonatok mellett
Kertész Imre Sorstalanság című művét égették el.

Letartóztatás
Mint arról az Origo 2015 decemberében elsőként beszámolt, egy újnyilas szervezet, a Magyar Nemzeti Arcvonal tagja lehetett az egyik férfi, akit a TEK letartóztatott. Az Origo beszélt a IX. kerületben élő gyanúsított szomszédaival, akik megerősítették, hogy a férfi lakásán korábban is jártak már rendőrök, legutóbb a TEK kommandósai tartottak házkutatást.

Prohászka az egyik példakép
Magyar Nemzeti Arcvonal Prohászka Ottokárt a humanizmusáért, embertiszteletéért, mély hitéért és a magyar keresztény hagyományokhoz való következetes ragaszkodásáért és a népünk védelméért való töretlen küzdelme valamint a Hungarizmus megteremtéséért mélyen tiszteli. Gondolatait és tanácsait ma is változtatás nélkül ajánlják minden magyarnak és példaképként tekintenek föl rá.

Az MNA jelenleg valószínűleg a legaktívabb hungarista csoport. Igaz, az elmúlt években
az MNA több szakadáson is átment,
a szakadár csoportok magukat szintén MNA-nak nevezve folytattak tevékenységet, így nehéz megmondani, melyik akció mögött állt a „valódi" MNA. Az (egyik) MNA-ról legutóbb 2015. októberben lehetett hallani, ekkor egy toborzó videót tettek közzé, amiben a migránsok elleni fegyveres harcra szólítottak fel.
37#14 HER
- 2016. október 26. 17:08:31
http://www.kisalf...o/2494506/
"13.28 -
A Magyar Nemzeti Arcvonal egykori tagjaként bemutatkozó levélíró az alábbiakat juttatta el a kisalfold.hu-hoz:

˝Az Arcvonal 2012 szeptemberében szakadt ketté, amiért az idősebb Gy. I., a lövöldöző, össze akart dolgozni nem liberális baloldali csoportokkal a kilakoltatások ellen. Ennek következtében 1:2 arányban szétszakadt a mozgalom, mert sokan nem kívántak ilyen elemekkel együttműködni. Az emberek kisebb része követte Gy.-t, a nagyobbik, körülbelül 150 ember pedig az észak-kelet magyarországi regionális vezetés irányítása alá került.

Gy.-t nem rázta meg a szakadás, pár hetes nyugvást követően a felerősített propagandának köszönhetően ismét nőni kezdett a taglétszám, bár a korábbit így sem sikerült elérniük.

Míg a keleti központtal rendelkező csoportnál folyamatos volt a lassú lemorzsolódás, addig ez Gy.-knél 2014 elején következett be, mikor egyik napról a másikra leállíttatta a nyilvános szerepléseket. Ezt követően a különböző csoportok sorra váltak inaktívvá, olyan szinten, hogy az ismerőseim beszámolói alapján az idei "sas-hegyi" nyári táborukban mindössze 11 ember vett részt, javában a családból. Mára a két szervezet együtt nem tesz ki 30 főt a még bent lévő barátaim állításai alapján.

Tekintve, hogy mint az egyik dunántúli területi vezető, gyakran beszéltem vele, így számomra két dolog nem világos. Először, hogy miért kezdett el lövöldözni. Folyton arról beszélt, hogy nem a rendőrök és a katonák az ellenség. A tagságban nem egy katona, rendőr is volt.

Másodszor pedig, tisztában volt vele, hogy figyelik, nem ez volt az első kivonulásuk, így teljesen ostoba, amatőr dolog lett volna illegálisan fegyvereket beszerezni, ráadásul több évtized ilyen "munka" után. Minden általam látott fegyvere engedéllyel volt tartva˝ - olvasható a levélben."
4#15 Posta Imre
- 2016. október 26. 18:30:03
Na, hogy 'ízlik' a "forradalom" elővezetése? Nem tudom mi van, szerencsére rég nem tartom senkivel a kapcsolatot, így nem bosszant mások napirend-szerű hülyesége, csak a sajátom és pár itteniét kell elviseljem, s nekik is engemetet.

Tehát "lementek" a forradalmi-ellenforadalmi vetítések a moziban és megvan (vagy mégsem van meg) a rendőrök kamurobbantója...így merítettek még egyet a szákkal, iszákkal. Istvánnal vagy 5 éve nem váltottunk szót. Nem "hiszem", hogy elmenTEK vona nála otthonról, hacsak nem az oroszok segítetTEK be kicsit, hogy hírértékű legyen a mozzanat. Engem már a múltkor hivatalosan is lekörnyezettanulményoztak, írtam is róla nem? Fel vagyok térképezve és nem kell hivatkozniuk a közel 10 éves titkosszolgálati megfigyelésre, lehallgatásra...egyéb faxságokra. A java most jön, de az is csak a kezdet kezdete.

Máténak a hír hallatán mondtam (ő volt itthon, mert ma délutános múszakban mentem, asszonnyal váltva egymást), hogy ha úgy hozza, semmit nem higgyen el senkinek. Nem tettem semmit, amit szégyellnem kellene, vagy bűncselekmény egy akármilyen "demokráciában" és még fegyverem sincs. Na jó, késeim, légpuska, íj ....

De mondottam néki, hogy Vera mindent tud rólam, velem kapcsolatban és bármi történjen, neki higgyen, ha nekem nem is.

Azért remélem, az öreg túléli és akárhogy is lőtt, önvédelemből tette és ismeretlenül sem sajnálom azt, akit fejbe kólintot. irigylem is érte (már ha igaz a történet), bár jobban tetszene, ha nem ezen tetvedékeket kellene pacekba tömnöm ólommal, hanem akik mögöttük állnak, de hát ha a helyzet úgy hozza, Meghalni rég nem félek.s_vigyori
4#16 Posta Imre
- 2016. október 26. 18:42:09
Azért a magam részéről sok ilyen "gyászhírt" szerenék még olvasni és igen, századostól fölfelé úgy nagyjából a teljes listát! Megérdemelnék? Naná!

Gépfegyveres ölt meg egy rendőrt Bőnyben – őt gyászolja a rendőrség

Holnapján búcsúzik a rendőrség attól a 46 éves nyomozótól, akit szerda reggel egy gépfegyveres férfi ölt meg Bőnyben. Pálvölgyi Péter 46 évet élt.

“Szolgálatteljesítés közben 2016. október 26-án életét vesztette Pálvölgyi Péter rendőr őrnagy, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kiemelt főnyomozója. Magyarország Rendőrsége megrendülve és együttérzéssel osztozik az elhunyt rendőr családjának fájdalmában. A rendőrség a rendőrségi épületeken gyászzászlóval, a szolgálati gépjárműveken gyászszalaggal tiszteleg elhunyt munkatársának helytállása előtt.

Pálvölgyi Péter őrnagy 46 éves volt és 25 évig szolgált a rendőrként. A Nemzeti Nyomozó Iroda kiemelt főnyomozója volt. “Kiváló embert, kitűnő kollégát ismertünk meg benne” – mondta Papp Károly országos rendőrfőkapitány Győrben, a halálos támadás kapcsán tartott sajtótájékoztatón.

24.p3k.hu/app/uploads/2016/10/palvolgyi-peter.png

Ahogy arról beszámoltunk, az NNI házkutatást akart tartani a gyanúsított házában szerda reggel. Még be sem jutottak hozzá, amikor a 76 éves férfi tüzet nyitott. Az áldozatot a fején érte találat. Ezután a rendőrök is használták a fegyverüket, a támadó pedig – bár megsérült – elbarikádozta magát otthonában, fenyegetőzött és közölte, hogy nem akar senkit látni a közelében. Azt mondta, hogy bárki legyen is az, végezni fog vele. Terrorelhárítók indultak el Budapestről illetve Győrből. Akkor még azt a jelzést kapták, hogy kollégáik megsérültek. Megkezdték a nyomozó kimenekítését, ám ekkor már tudták, hogy belehalt sérülésebe. A férfival már útközben tárgyalni kezdtek, és észrevették, hogy folyamatosan romlik az állapota, ezért rajtaütöttek. Ekkor újabb lövések már nem dördültek.

Az áldozatot támadó fejbe lőtte. Sérülései olyan súlyosak voltak, hogy az eddigi adatok szerint az életét semmilyen módon nem lehetett volna megmenteni.
http://24.hu/belf...rendorseg/
238#17 bivaly
- 2016. október 26. 19:09:50
Imre !

Igen jól emlékezem Szabó Albert vonulásaira, a "fogaskerekére", meg a Corvin előtti műsoros estekre, dálutánonként. Meg, hogy izraeli előélete volt ! Hmm ! Akinek volt a kezében fegyver, tudja jól, hogy amit mondanak az nem igaz, mert nem lehet igaz. Az, hogy lőttek, erre is, meg arra is, az ugye valószínű, de hogy úgy nem ahogy előadják, az egészen biztos.
Megint csak feltűnő, hogy a belügyminiszter hősi halottá nyilvánította a rendőr tisztet, de nincs belügyminiszter mert nem jelenik meg, és a Teréz körúti eset után sem rémlik, hogy a legnagyobb belügyér, mindenki Sanyi bá' ja megnyikkant vóna !? Csak nem valóban kinyikkant, mint sokszor modtad ?
Ami meg a szarkavarást illeti, kezdődik nagyban, csak fokozatosan kapcsolják be a motorokat, ne hogy túl nagy legyen az áramfelvétel, és leégjen a táp kábel. Hiába, vigyázni kell, szükséges a lágyindítás.
130#18 kisvakond
- 2016. október 26. 19:29:20
Szóljatok, ha hülyeség.

Arra gondoltam, hogy lehetett ez (is) belső akció. A fejbelőtt rendőrnek szóltak, hátrafordult, ekkor fejbelőtték. A boncolásnál annyit állapítanak majd meg, hogy a homlokán ment be a golyó. És mivel a házba akart bejutni, csak onnan jöhetett a lövés...

A liberált média örömünnepet ült ma, "ugye, hogy ugye" alapon. Nem is a migráncsok a veszélyesek, hanem a nácikok...

Nagyon kíváncsi leszek, hogy kiderül-e egyáltalán... még a mi életünkbe, mi is történt.

Eközben a jóbikos kapcsolatot feszegetik: http://www.origo....alrol.html , valamint a jóbik darálóba menetelést üdvözlik: http://www.origo....tarki.html

A zemberek meg mondjuk úgy naívak. Nemrég mesélte nekem egy, hogy örül, hogy a jóbik alól sorra kihúzzák a témát, mert cigánybűnözés nincs, sok pénz kell a megoldáshoz és idő, merthogy a cigányok sem szeretnek így élni :o

Szóval akkora a sötétség a fejekben, hogy nem is érdemes foglalkozni lassan senkivel. Imre is belefáradt, amit megértek. Nem jött még el ideje semminek.
4#19 Posta Imre
- 2016. október 26. 19:34:32
Bivaly, Szabó Albert? Olvasgass kicsit. Szabó Albert újratöltve!http://ch-serverh...18&m=8


bubó Doki

20:07 (11 perce)

címzett: orfktitkarsag; Ügyelet; info; knbsz; Nemzetbiztonsá.; Press; brfk; isremb; rusemb

Gratulálok!

Profik vagytok. Bár vagy 5 éve nem váltottam szót Györkössel, le a kalapom ellőtte, bármelyik "szolgálat" diszponálta is a mostani provokatív akcijótokat. Remek "politikai" (értsd: zsidó-maffia) szarkenegetésre lesz jó. Azért köztünk szólva, sok tetvedék "rendőrötök" megérdemelné a fejbelövést. Remélem meg is kapják, főleg a főtiszti kar, de az alja is mehet a darálóba. Érzitek, hogy változóban van a "világ"? Valami megmozdult és már nem áll meg, míg végére nem járunk a teljes palettának. Bár az MNA nagyon elment orosz "seggnyalásba, de sok remek magyar van köztük. Ha minden szakad, azért pár rohadékot kö-züllőtTEK én is szívesen bevállalok...persze demokratikusan! Jöhet a lista, szerinteTEK melyik rohadt zsidó és hazaáruló mocsodék "magyart" kellene likvidálnia az első körben nyilvánosan a "rendőri" és a csatolt állományokból, szolgálatoktól...csak azért, nehogy tévedés történjen. Mert tévedni...emberi..., de jó tudni, hogy ti nem vagytok már rég azok. Nagyot nem tévedhet itt már az ember.

Na, csináljátok csak tovább a hülyeséget és hulljon a férgese!

Györkös István ma történelmet írt, s bár sok bolondságával nem érTEK egyet, ez a mai felülírt mindent. Kár minden szóért. Az illiberális demokráciába belefér, nem? Ha az álpintér sanya és ti beleférTEK, akkor több vagonnyi trágya és egy Duerte -szerű tisztogatás sem fog ártani. A hangolás már megyen.

Posta Imre

BRFK Ügyelet

20:07 (11 perce)

címzett: saját magam
Tisztelt Hölgyem / Uram!Tájékoztatjuk, hogy elektronikus levelét a BRFK Tevékenységirányítási Központja fogadta, azt az illetékességének megfelelően továbbítjuk!Tisztelettel:BRFK Tevékenységirányítási Központ
bubó Doki

20:17 (2 perce)

címzett: BRFK
Az nagyon fasza! Továbbítsátok csak a zilleTEKesnek! A lényeg a szolg-állati út, meg a lojalitás, no meg a havi apanázs a számlán. :-)) biomassza.
6#20 anzsi a macska hala
- 2016. október 26. 21:02:47
Elküldték a selyem zsinórt, Ő meg mi mást tehetett volna? Még el sem kezdődött, és már le volt játszva...
Nekem meg néhány napja úgy visszhangzik a telefonom, mint ha Tihanybból hívnának. Szerintem nekTEK is.

#11 bivaly
- 2016. október 26. 15:39:31
Imre !

Annyi minden lehet a háttérben, de csak és kizárólag a lényegre ! Nem szeretem az eltaknyolt dolgokat, főleg egy ilyen kérdésben. A királyi I-en, egy krumpli orrú Ságvári Endre, minden órában idézett felvétele látható. Az elkövető 5 vagy 6 lövést adott le gépkarabélyból ! Na emberek ! Itt kurvául nem stimmel mindjárt a dolog. Aki egy gépkarabélyból ( értsd AK- xxx) lead 5-6 lövést, ráadásul közelről, ott nem egy ember hal meg, hanem mind a kettő, már ha ketten voltak !? Aki gépkarabélyból lead 5-6 lövést, azt soha nem lőhetik hasba, hacsak nem, előbb hasba lövik, ami nem halálos, ő meg meghúzza a ravaszt !!!
267#12 Perle
- 2016. október 26. 16:17:18
Dear János rokona lehet az emenás vezér?
http://alfahir.hu..._a_hivatal
162#13 fapipa
- 2016. október 26. 17:01:32
a facéról idemásolva :

Magyar Nemzeti Arcvonal: számtalan kapcsolat a Jobbikkal
Kovács AndrásKOVÁCS ANDRÁS2016.10.26. 13:5980
A Győrkös István vezette Magyar Nemzeti Arcvonal jelenleg valószínűleg a legaktívabb hungarista csoport. A szervezet egyik fő feladatának a fegyveres harcra való felkészülést tartja. A Győrkös vezette Nemzeti Arcvonal és a Jobbik között is van kapcsolat. A csoport legutóbb azzal hívta föl magára a figyelmet, hogy 2015 októberében egy videót tettek közzé, amin a migránsok elleni fegyveres harcra buzdítottak.
ERRŐL TUDNIA KELL
Forrás: MTI/Kallos Bea
Világhírű párizsi fesztiválra megy Vidnyánszky Attila...
Forrás: MTI/Krizsán Csaba
Rendőrgyilkosság Bőnyben
Forrás: Facebook
Hosszú gyakorlatilag máris megnyerte a világkupasorozatot
Nyerjen Párizsi utazást vagy Tabletet egy kattintással!
A Magyar Nemzeti Arcvonal (MNA) a Szálasi Ferenc nevéhez fűződő hungarizmus egyik mai képviselője. Győrkös István a – az államszocializmus évtizedeit emigrációban töltő – volt hungarista vezetők állítólagos felkérésnek eleget téve 1989-ben, Magyar Nemzetiszocialista Akciócsoport néven újjáalakította a mozgalmat. 1992-ben a csoport több tagját őrizetbe vették, Győrköst pedig felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a magyar bíróság – olvasható az Athena Intézet honlapján.

Rendőri készültség Bőny főutcáján. Győrkös István, a Magyar Nemzeti Arcvonal vezetője lőhetett le egy rendőrt
Forrás: MTI/Krizsán Csaba
Szabó Alberttal is együttműködött
1994. április 27-én vezetőjük, Győrkös István egy budapesti sajtótájékoztatón az Arcvonalat hungarista szervezetnek nevezte, amiért
másnap letartóztatták.
A szervezet magát az eredeti Hungarista mozgalom kizárólagos jogutódjának tartja, mivel Győrkös 1995-ben hivatalos megbízással a mozgalom vezetését megkapta Tatár Imrétől.

Tatár még 1980-ban kapta, Henney Árpádtól, aki Szálasi Ferenc kivégzése után vezette az emigrációban tovább működő Hungarista Mozgalmat. 1994. április 20-án Ekrem Kemál György, Győrkös István és Szabó Albert közösen bejelentik a Hungarista Mozgalom megalakulását. A hármas formáció rövid életű, valamennyi vezető személyisége külön utakon megy tovább. Megbízatása alapján a Hungarista Mozgalmat Győrkös viszi tovább.

Fegyveres harcra készülnek
A szervezet egyik központja a Győr melletti Bőny községben található, ahol egy volt szovjet laktanya lőterén – illetve ehhez hasonló félreeső helyszíneken – a csoport rendszeresen szervez félkatonai kiképzőtáborokat, amelyek során a szélsőjobboldali társszervezetek (Őrző Magyar Gárda, Pax Hungarica) fegyveres felkészítése is zajlik. A csoport egyik fő feladatának a fegyveres harcra való felkészülést tartja. Az általa készített videofelvételeken iraki harci cselekményeket, terrorcselekményeket, illetve amerikai katonák meggyilkolását, holttestét mutatja be és dicsőíti azok elkövetőit.

A csoport nevéhez fűződik az azóta nemzetközi neonáci találkozóvá fejlődött, budapesti extrémista megemlékezés, a „Becsület napja" hagyományának bevezetése.
1997-ben első ízben az MNA szervezte meg az erődemonstrációt,
amely a budai Várból kiinduló utolsó budapesti nemzetiszocialista hadműveletre emlékezik.

Az MNA robbantotta ki a Szegedi-ügyet
Az MNA rendszeresen tart megemlékezéseket a Becsület Napján a Jobbik pártalapítványa által is pénzelt Betyársereggel. Mindez azért érdekes, mert a neonáci MNA azzal a Betyársereggel működik együtt, amelynek vezetője Tyirityán Zsolt – aki korábban a Magyar Nemzeti Arcvonal aktivistája is volt – Vona Gábor Jobbik-elnök személyes jó barátja .

Az MNA volt az a szervezet, amely kirobbantotta a Szegedi Csanád-ügyet.
A szervezet folyamatosan támadta az EP-képviselőt zsidó származásával.
Később az MNA szivárogtatta ki azt a hangfelvételt, melynek révén kiderült, hogy Szegedi Csanád uniós forrásokból ígért pénzt az őt származásával zsarolónak. Ezután a Jobbik eltávolította Szegedi Csanádot. Szegedi eltávolításában a legnagyobb szerepet Novák Előd játszotta, akihez egyes hírek szerint a kuruc.infó nevű szélsőjobboldali portál köthető. Az MNA többször is publikált a kérdéses portálon. Szegedi távozása után az MNA vezetője többször is kiállt a Jobbik mellett.

Szegedi Csanád származását is az MNA kezdette firtatni
Fotó: Tuba Zoltán
Kapcsolat a Jobbik és Győrkösék között
Az MNA mindkét szárnya kapcsolatokat ápol Orosz Mihály Zoltán érpataki polgármesterrel – Győrkös István egy beszéde az önkormányzat honlapján is olvasható. Vona Gábor korábban „elsöprően pozitívnak" nevezte az „Érpataki modellt”. Orosz Mihály Zoltánnal többször együtt tartott lakossági fórumot is. Vona Gábor fejében még az is megfordult, hogy Oroszt felkérje a Jobbik alelnökének. Az MNA szolidaritást vállalt Orosz Mihály Zoltánnal, kitartást kívánt harcához.

Orosz Mihály Zoltán érpataki polgármester tevékenységét is elismerte Győrkös István
Forrás: Youtube
Az MNA részt vett a Magyar Hajnal megszervezésében is. A Magyar Hajnal emblematikus figurája a Jobbikból kitett Endrésik Zsolt, Kisgergely András és Lenhardt Balázs volt. Lenhardt azonban később onnan is távozott. A Magyar Hajnal létrehozása kettészította az MNA-t, az MNA-ból kiszakadt csoportok később a Kisgergely-féle Magyar Hajnal alapítói között tűntek fel, míg
a Győrkös István-féle szervezet látszólag a Jobbik felé kezdett kacsingatni,
a Jobbik vezetőségét és tagságát arra kérték, „ne azonosítsa a Magyar Nemzeti Arcvonallal az onnan eltávozott szakadár társaság Jobbik-ellenes tevékenységét"”.

Az MNA egyébként gyakran támadja is a Jobbikot.

Antiszemita nézeteket vallanak
A szervezet politikai ideológiáját tekintve hungaristának, illetve nemzetiszocialistának vallja magát. Célja „egy szebb, emberibb jövő” kialakítása, amiért „kíméletlen és megalkuvást nem ismerő harcot” vív az „erkölcstelenség”, „a pénz és a nagybankok zsarnoksága”, „a természetellenes megnyilvánulások” és „a judaizmussal átitatott anyagiasság” ellen.�A szervezet nyíltan antiszemita nézeteket vall.

A Szerb Köztársaság Belügyminisztériumának jelentése szerint a gyűlöletcsoport tevékenysége nem korlátozódik Magyarországra: 2005-ben a szervezet tíz tagját a szerb rendőrség letartóztatta, miután egy, a szélsőjobboldali extrémizmus veszélyével foglalkozó konferencián résztvevő tanárokat és hallgatókat bántalmaztak az Újvidéki Egyetemen.

2010 őszén csatlakozott a „Megtisztulás éjszakája" elnevezésű nyíltan antiszemita kezdeményezéshez, amely az embereket körül vevő „szemét elégetésével vette fel a harcot a Magyarországot megmételyező erkölcsi fertővel szemben". A tűzben a gyűlöletcsoport tagjai a bankrendszer hazugságát jelképező banki kivonatok mellett
Kertész Imre Sorstalanság című művét égették el.

Letartóztatás
Mint arról az Origo 2015 decemberében elsőként beszámolt, egy újnyilas szervezet, a Magyar Nemzeti Arcvonal tagja lehetett az egyik férfi, akit a TEK letartóztatott. Az Origo beszélt a IX. kerületben élő gyanúsított szomszédaival, akik megerősítették, hogy a férfi lakásán korábban is jártak már rendőrök, legutóbb a TEK kommandósai tartottak házkutatást.

Prohászka az egyik példakép
Magyar Nemzeti Arcvonal Prohászka Ottokárt a humanizmusáért, embertiszteletéért, mély hitéért és a magyar keresztény hagyományokhoz való következetes ragaszkodásáért és a népünk védelméért való töretlen küzdelme valamint a Hungarizmus megteremtéséért mélyen tiszteli. Gondolatait és tanácsait ma is változtatás nélkül ajánlják minden magyarnak és példaképként tekintenek föl rá.

Az MNA jelenleg valószínűleg a legaktívabb hungarista csoport. Igaz, az elmúlt években
az MNA több szakadáson is átment,
a szakadár csoportok magukat szintén MNA-nak nevezve folytattak tevékenységet, így nehéz megmondani, melyik akció mögött állt a „valódi" MNA. Az (egyik) MNA-ról legutóbb 2015. októberben lehetett hallani, ekkor egy toborzó videót tettek közzé, amiben a migránsok elleni fegyveres harcra szólítottak fel.
37#14 HER
- 2016. október 26. 17:08:31
http://www.kisalf...o/2494506/
"13.28 -
A Magyar Nemzeti Arcvonal egykori tagjaként bemutatkozó levélíró az alábbiakat juttatta el a kisalfold.hu-hoz:

˝Az Arcvonal 2012 szeptemberében szakadt ketté, amiért az idősebb Gy. I., a lövöldöző, össze akart dolgozni nem liberális baloldali csoportokkal a kilakoltatások ellen. Ennek következtében 1:2 arányban szétszakadt a mozgalom, mert sokan nem kívántak ilyen elemekkel együttműködni. Az emberek kisebb része követte Gy.-t, a nagyobbik, körülbelül 150 ember pedig az észak-kelet magyarországi regionális vezetés irányítása alá került.

Gy.-t nem rázta meg a szakadás, pár hetes nyugvást követően a felerősített propagandának köszönhetően ismét nőni kezdett a taglétszám, bár a korábbit így sem sikerült elérniük.

Míg a keleti központtal rendelkező csoportnál folyamatos volt a lassú lemorzsolódás, addig ez Gy.-knél 2014 elején következett be, mikor egyik napról a másikra leállíttatta a nyilvános szerepléseket. Ezt követően a különböző csoportok sorra váltak inaktívvá, olyan szinten, hogy az ismerőseim beszámolói alapján az idei "sas-hegyi" nyári táborukban mindössze 11 ember vett részt, javában a családból. Mára a két szervezet együtt nem tesz ki 30 főt a még bent lévő barátaim állításai alapján.

Tekintve, hogy mint az egyik dunántúli területi vezető, gyakran beszéltem vele, így számomra két dolog nem világos. Először, hogy miért kezdett el lövöldözni. Folyton arról beszélt, hogy nem a rendőrök és a katonák az ellenség. A tagságban nem egy katona, rendőr is volt.

Másodszor pedig, tisztában volt vele, hogy figyelik, nem ez volt az első kivonulásuk, így teljesen ostoba, amatőr dolog lett volna illegálisan fegyvereket beszerezni, ráadásul több évtized ilyen "munka" után. Minden általam látott fegyvere engedéllyel volt tartva˝ - olvasható a levélben."
4#15 Posta Imre
- 2016. október 26. 18:30:03
Na, hogy 'ízlik' a "forradalom" elővezetése? Nem tudom mi van, szerencsére rég nem tartom senkivel a kapcsolatot, így nem bosszant mások napirend-szerű hülyesége, csak a sajátom és pár itteniét kell elviseljem, s nekik is engemetet.

Tehát "lementek" a forradalmi-ellenforadalmi vetítések a moziban és megvan (vagy mégsem van meg) a rendőrök kamurobbantója...így merítettek még egyet a szákkal, iszákkal. Istvánnal vagy 5 éve nem váltottunk szót. Nem "hiszem", hogy elmenTEK vona nála otthonról, hacsak nem az oroszok segítetTEK be kicsit, hogy hírértékű legyen a mozzanat. Engem már a múltkor hivatalosan is lekörnyezettanulményoztak, írtam is róla nem? Fel vagyok térképezve és nem kell hivatkozniuk a közel 10 éves titkosszolgálati megfigyelésre, lehallgatásra...egyéb faxságokra. A java most jön, de az is csak a kezdet kezdete.

Máténak a hír hallatán mondtam (ő volt itthon, mert ma délutános múszakban mentem, asszonnyal váltva egymást), hogy ha úgy hozza, semmit nem higgyen el senkinek. Nem tettem semmit, amit szégyellnem kellene, vagy bűncselekmény egy akármilyen "demokráciában" és még fegyverem sincs. Na jó, késeim, légpuska, íj ....

De mondottam néki, hogy Vera mindent tud rólam, velem kapcsolatban és bármi történjen, neki higgyen, ha nekem nem is.

Azért remélem, az öreg túléli és akárhogy is lőtt, önvédelemből tette és ismeretlenül sem sajnálom azt, akit fejbe kólintot. irigylem is érte (már ha igaz a történet), bár jobban tetszene, ha nem ezen tetvedékeket kellene pacekba tömnöm ólommal, hanem akik mögöttük állnak, de hát ha a helyzet úgy hozza, Meghalni rég nem félek.s_vigyori
4#16 Posta Imre
- 2016. október 26. 18:42:09
Azért a magam részéről sok ilyen "gyászhírt" szerenék még olvasni és igen, századostól fölfelé úgy nagyjából a teljes listát! Megérdemelnék? Naná!

Gépfegyveres ölt meg egy rendőrt Bőnyben – őt gyászolja a rendőrség

Holnapján búcsúzik a rendőrség attól a 46 éves nyomozótól, akit szerda reggel egy gépfegyveres férfi ölt meg Bőnyben. Pálvölgyi Péter 46 évet élt.

“Szolgálatteljesítés közben 2016. október 26-án életét vesztette Pálvölgyi Péter rendőr őrnagy, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kiemelt főnyomozója. Magyarország Rendőrsége megrendülve és együttérzéssel osztozik az elhunyt rendőr családjának fájdalmában. A rendőrség a rendőrségi épületeken gyászzászlóval, a szolgálati gépjárműveken gyászszalaggal tiszteleg elhunyt munkatársának helytállása előtt.

Pálvölgyi Péter őrnagy 46 éves volt és 25 évig szolgált a rendőrként. A Nemzeti Nyomozó Iroda kiemelt főnyomozója volt. “Kiváló embert, kitűnő kollégát ismertünk meg benne” – mondta Papp Károly országos rendőrfőkapitány Győrben, a halálos támadás kapcsán tartott sajtótájékoztatón.

24.p3k.hu/app/uploads/2016/10/palvolgyi-peter.png

Ahogy arról beszámoltunk, az NNI házkutatást akart tartani a gyanúsított házában szerda reggel. Még be sem jutottak hozzá, amikor a 76 éves férfi tüzet nyitott. Az áldozatot a fején érte találat. Ezután a rendőrök is használták a fegyverüket, a támadó pedig – bár megsérült – elbarikádozta magát otthonában, fenyegetőzött és közölte, hogy nem akar senkit látni a közelében. Azt mondta, hogy bárki legyen is az, végezni fog vele. Terrorelhárítók indultak el Budapestről illetve Győrből. Akkor még azt a jelzést kapták, hogy kollégáik megsérültek. Megkezdték a nyomozó kimenekítését, ám ekkor már tudták, hogy belehalt sérülésebe. A férfival már útközben tárgyalni kezdtek, és észrevették, hogy folyamatosan romlik az állapota, ezért rajtaütöttek. Ekkor újabb lövések már nem dördültek.

Az áldozatot támadó fejbe lőtte. Sérülései olyan súlyosak voltak, hogy az eddigi adatok szerint az életét semmilyen módon nem lehetett volna megmenteni.
http://24.hu/belf...rendorseg/
238#17 bivaly
- 2016. október 26. 19:09:50
Imre !

Igen jól emlékezem Szabó Albert vonulásaira, a "fogaskerekére", meg a Corvin előtti műsoros estekre, dálutánonként. Meg, hogy izraeli előélete volt ! Hmm ! Akinek volt a kezében fegyver, tudja jól, hogy amit mondanak az nem igaz, mert nem lehet igaz. Az, hogy lőttek, erre is, meg arra is, az ugye valószínű, de hogy úgy nem ahogy előadják, az egészen biztos.
Megint csak feltűnő, hogy a belügyminiszter hősi halottá nyilvánította a rendőr tisztet, de nincs belügyminiszter mert nem jelenik meg, és a Teréz körúti eset után sem rémlik, hogy a legnagyobb belügyér, mindenki Sanyi bá' ja megnyikkant vóna !? Csak nem valóban kinyikkant, mint sokszor modtad ?
Ami meg a szarkavarást illeti, kezdődik nagyban, csak fokozatosan kapcsolják be a motorokat, ne hogy túl nagy legyen az áramfelvétel, és leégjen a táp kábel. Hiába, vigyázni kell, szükséges a lágyindítás.
130#18 kisvakond
- 2016. október 26. 19:29:20
Szóljatok, ha hülyeség.

Arra gondoltam, hogy lehetett ez (is) belső akció. A fejbelőtt rendőrnek szóltak, hátrafordult, ekkor fejbelőtték. A boncolásnál annyit állapítanak majd meg, hogy a homlokán ment be a golyó. És mivel a házba akart bejutni, csak onnan jöhetett a lövés...

A liberált média örömünnepet ült ma, "ugye, hogy ugye" alapon. Nem is a migráncsok a veszélyesek, hanem a nácikok...

Nagyon kíváncsi leszek, hogy kiderül-e egyáltalán... még a mi életünkbe, mi is történt.

Eközben a jóbikos kapcsolatot feszegetik: http://www.origo....alrol.html , valamint a jóbik darálóba menetelést üdvözlik: http://www.origo....tarki.html

A zemberek meg mondjuk úgy naívak. Nemrég mesélte nekem egy, hogy örül, hogy a jóbik alól sorra kihúzzák a témát, mert cigánybűnözés nincs, sok pénz kell a megoldáshoz és idő, merthogy a cigányok sem szeretnek így élni :o

Szóval akkora a sötétség a fejekben, hogy nem is érdemes foglalkozni lassan senkivel. Imre is belefáradt, amit megértek. Nem jött még el ideje semminek.
4#19 Posta Imre
- 2016. október 26. 19:34:32
Bivaly, Szabó Albert? Olvasgass kicsit. Szabó Albert újratöltve!http://ch-serverh...18&m=8


bubó Doki

20:07 (11 perce)

címzett: orfktitkarsag; Ügyelet; info; knbsz; Nemzetbiztonsá.; Press; brfk; isremb; rusemb

Gratulálok!

Profik vagytok. Bár vagy 5 éve nem váltottam szót Györkössel, le a kalapom ellőtte, bármelyik "szolgálat" diszponálta is a mostani provokatív akcijótokat. Remek "politikai" (értsd: zsidó-maffia) szarkenegetésre lesz jó. Azért köztünk szólva, sok tetvedék "rendőrötök" megérdemelné a fejbelövést. Remélem meg is kapják, főleg a főtiszti kar, de az alja is mehet a darálóba. Érzitek, hogy változóban van a "világ"? Valami megmozdult és már nem áll meg, míg végére nem járunk a teljes palettának. Bár az MNA nagyon elment orosz "seggnyalásba, de sok remek magyar van köztük. Ha minden szakad, azért pár rohadékot kö-züllőtTEK én is szívesen bevállalok...persze demokratikusan! Jöhet a lista, szerinteTEK melyik rohadt zsidó és hazaáruló mocsodék "magyart" kellene likvidálnia az első körben nyilvánosan a "rendőri" és a csatolt állományokból, szolgálatoktól...csak azért, nehogy tévedés történjen. Mert tévedni...emberi..., de jó tudni, hogy ti nem vagytok már rég azok. Nagyot nem tévedhet itt már az ember.

Na, csináljátok csak tovább a hülyeséget és hulljon a férgese!

Györkös István ma történelmet írt, s bár sok bolondságával nem érTEK egyet, ez a mai felülírt mindent. Kár minden szóért. Az illiberális demokráciába belefér, nem? Ha az álpintér sanya és ti beleférTEK, akkor több vagonnyi trágya és egy Duerte -szerű tisztogatás sem fog ártani. A hangolás már megyen.

Posta Imre

BRFK Ügyelet

20:07 (11 perce)

címzett: saját magam
Tisztelt Hölgyem / Uram!Tájékoztatjuk, hogy elektronikus levelét a BRFK Tevékenységirányítási Központja fogadta, azt az illetékességének megfelelően továbbítjuk!Tisztelettel:BRFK Tevékenységirányítási Központ
bubó Doki

20:17 (2 perce)

címzett: BRFK
Az nagyon fasza! Továbbítsátok csak a zilleTEKesnek! A lényeg a szolg-állati út, meg a lojalitás, no meg a havi apanázs a számlán. :-)) biomassza.
6#20 anzsi a macska hala
- 2016. október 26. 21:02:47
Elküldték a selyem zsinórt, Ő meg mi mást tehetett volna? Még el sem kezdődött, és már le volt játszva...
Nekem meg néhány napja úgy visszhangzik a telefonom, mint ha Tihanybból hívnának. Szerintem nekTEK is

33#31 vizilo
- 2016. október 27. 10:01:16
Már eleve sántit a hir mert ha gépfegyverböl tüzelt akkor nem maradt volna életba egy " Droid " se , Khonék nem arrol hiresek hogy tárgyilagosann tájekoztatnak... ) A verekedés ugy kezdödött hogy a "Komám " vissza ütött !

.
Hullik a férgese?

Lelőttek egy rendőrt Bőnyben

Házkutatás közben lőttek rá. Rendőrséghez közelálló forrásból úgy tudni, meghalt. Támadóját tűzharcban elfogták, gyomorlövést kapott.

Információk szerint a Magyar Nemzeti Arcvonal szervezet egyik tagjánál tartottak házkutatást a Győr-Sopron megyei Bőnyben.

A településre vezető utakat lezárták, a helyszínen vannak a terrorelhárítók is. A Kisalföld szerint egy 74 éves férfi lőtte le a rendőrt, az Origo értesülése szerint tűzharcban elfogták, gyomorlövést kapott.

A Kisalföld tudósítása szerint sok a rendőr a településen, arra kérték a helybelieket, hogy maradjanak otthon, zárják be az ajtókat. A feltételezett elkövetőről úgy tudni, néhány éve elvesztette a fiát, a tragédia után teljesen bezárkózott.

A lap úgy tudja, a Központi Nyomozó Főügyészség vette át az ügyet.

MEGHALT A BŐNYBEN LELŐTT RENDŐR - AZ MNA-S GYŐRKÖS ISTVÁN LEHETETT A TETTES

Lövöldözés volt szerda reggel a Győr-Moson-Sopron megyei Bőnyben. Sajtóinformációk szerint Győrkös István, a Magyar Nemzeti Arcvonal vezetőjének házához mentek ki a rendőrök. A bőnyi férfi rálőtt a rendőrökre. Egyikük meghalt, Győrkös maga is megsérült a tűzharcban. Az elesett rendőrt alezredessé léptették elő.
Hivatalos személy sérelmére elkövetett, több ember életét veszélyeztető emberölés és lőfegyverrel visszaélés bűntette miatt rendeltek el nyomozást, és a megalapozott gyanút még ma közlik az idős férfivel - közölte Keresztes Imre, a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője győri sajtótájékoztatóján. Hozzátette: a helyszínelés és tanúk kihallgatása jelenleg is zajlik.

A Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai előre tervezett házkutatásra mentek ki a férfi bőnyi házához, ahol még bejutásuk előtt adott le lövéseket a tulajdonos. A rendőrök is használták szolgálati fegyvereiket - mondta a főügyész.

Hangsúlyozta: a fejsérülést szenvedett rendőr életét semmilyen módon nem lehetett volna megmenteni.

Papp Károly országos rendőrfőkapitány azt mondta, hogy a bőnyi lövöldözés halálos áldozata, Pálvölgyi Péter huszonöt éve szolgált a rendőrség kötelékében, és kiváló embert, kitűnő kollégát ismertek meg benne.

Hajdu János, a TEK főigazgatója a korábbi információkat pontosítva elmondta, hogy 76 éves az a férfi, aki a rendőrökre lőtt.

A körülményeket ismertetve közölte: szerda reggel nyolc, óra után néhány perccel érkezett a TEK központi ügyeletére bejelentés sérült rendőrökről és tűzharcról. A fővárosból és Győrből is indítottak egységeket, a győri fél kilenc után nem sokkal érkezett a bőnyi címre.

Bejutottak a házba, de az elkövető bezárkózott, és azzal fenyegetőzött, hogy megöli, aki a közelébe merészkedik - folytatta a főigazgató. Közben elkezdtek tárgyalni vele, és akkor észlelték, hogy a lövöldöző is megsérült, egy golyó a testén eltalálta. Az idős férfi állapota romlott, így fegyverhasználat nélkül sikerült elfogni őt, majd miután a TEK sürgősségi orvosai a helyszínen stabilizálták állapotát, átadták a mentőknek, akik kórházba vitték - ismertette Hajdu János.

FEGYVEREKET KERESTEK NÁLA

A kisalfold.hu információi szerint a bőnyi férfi még azelőtt kilőtt a rendőrökre, hogy bekopogtak volna hozzá - házkutatásra indultak ma reggel, állítólag illegálisan tartott fegyvereket kerestek nála. Ekkor találta el az egyik rendőrt végzetesen. A Magyar Nemzeti Arcvonal (MNA) tevékenységének köze van a TEK-akcióhoz, a vélt elkövető Győrkös István. A magát hungaristának, nemzeti szocialistának valló szervezet vezetője épp Bőnyben élt, ahol a csoport kiképzőtáborait is tartották.
Megérkezett a vélt elkövetővel a mentő a győri kórházba. A korábbi comblövéssel ellentétben úgy tudjuk, a hátát érte a lövés, a golyó a hasán jött ki.
A legfrissebb, kórházból származó hírek szerint a golyó semmilyen fontos szervét nem érte, így jelentősen megnőttek a túlélési esélyei.

Közben a halottas kocsi is megérkezett a meggyilkolt rendőrért.
Az MTI tudósítója a helyszínen azt látta, hogy több tucat rendőr és a TEK munkatársai körbe vesznek egy családi házat. A rendőrök közül többen golyóálló mellényt viselnek, és mesterlövészek is készültségben vannak.
Falubeliek az MTI munkatársának azt mondták, egy idős férfi házát vették körül a rendőrök.
Alezredessé léptették elő és hősi halottá nyilvánították a megölt rendőrt

- jelentette be az országos rendőrfőkapitány Győrben. Papp Károly azt mondta, a 46 éves férfi huszonöt éve szolgált a rendőrség kötelékében, és kiváló embert, kitűnő kollégát ismertek meg benne. Az országos rendőrfőkapitány Pintér Sándor belügyminiszter és a rendőrség nevében részvétet nyilvánított a családtagoknak. A sajtótájékoztatón kiderült, Győrkös gépkarabéllyal gyilkolhatott.
A Kisalföld úgy tudja, a helyszínről elvittek egy kisírt szemű rendőrnőt is, akihez pszichológus érkezett. A lap 11 óra utáni híre szerint a házkutatás továbbra is zajlik,
jelen vannak Győrkös családtagjai is. A TEK már csomagol, elvégezték a munkájukat.

Zoltán Silling • 9 órája
Fogad valaki velem nagyobb összegben, hogy ennek kapcsán a Habony művek megpróbálja a Jobbikkal összemosni az MNA-t és így lejáratni?
12 • Reply•Share ›
Avatar
systemlord Zoltán Silling • 8 órája
Szerintem nem csak a habony-féle fideszes médiakloáka fogja, hanem a ballibek is.
5 • Reply•Share ›
Avatar
Marklinmanus Zoltán Silling • 8 órája
Tuti, hogy bepróbálják majd a jobbikos vonalat. Csak hogy, ugye Áder bátyó rokona. Na akkor ezt hogy adják majd elő. Áder is jobbikos? Vagy a jobbik a fidesz fiókszervezete és ez igazából fideszes öldöklés volt? Nem lesz egyszerű a hazudozás...
3 • Reply•Share ›
Avatar
Roland Dombi Zoltán Silling • 5 órája
origo már összemosta. főoldalon kiemelt pozícióba ott a cikk a mna-jobbik kapcsolatról.
1 • Reply•Share ›
Avatar
Ebadta Zoltán Silling • 6 órája
Nem fogadok, már igazad lett ! Az M1 szétkürtölte, hogy Vonának jó ismerőse ez a figura
1 • Reply•Share ›
Avatar
John Zoltán Silling • 4 órája
Közben meg is tették. Egyébként nem teljesen alaptalan. Tudtommal régebben a Jobbikkal szimpatizáltak.
• Reply•Share ›
Avatar
Gyorgy Szokolai Zoltán Silling • 8 órája
Gyilkossal és más gazemberekkel nem tartunk cukiságunk óta kapcsolatot. Azt se tudjuk, hogy ki Budaházy György. Morvai Krisztina nem tagja pártunknak, az EU-ban saját véleményét képviseli.
• Reply•Share ›
Avatar
Zavlagyin Zoltán Silling • 8 órája
Dingdingding! Nyertél egy piros hangszórót!
.
.
.
.
Egyébként jogos a gondolat!
• Reply•Share ›
Avatar
Loránt Gusztáv Zoltán Silling • 8 órája
jobbikhoz köthető rasszistafasiszta rendőrgyilkos fegyveresek a III, Vh.-t akarták kirobbantani
• Reply•Share ›
Avatar
tamil Loránt Gusztáv • 6 órája
A III. VH már zajlik, csak a IV. -et lehet
• Reply•Share ›
Avatar
Loránt Gusztáv tamil • 6 órája
a jobbik és vezetői vitathatatlan felelősségén ez nem változtat semmit :))
• Reply•Share ›
Avatar
Rossz Qtya • 8 órája
MNA a válasz a nemzetgyilkos politika arcátlan hazaárulás sorozataira. Nem kell csodálkozni! Aki a nemzetgyilkosokkal van az a nemzet ellen van! Ez is csak jogos önvédelem volt. Orbánt kellett volna már kilyuggatni mint a szitát és a többi hazaáruló nemzetgyilkos latort akik megkeserítik a magyarság életét minden területen! Részvétem a rendőr családjának, de tudnotok kell melyik oldalon álltok! A nemzetén vagy a nemzetgyilkosokén!
5 • Reply•Share ›
Avatar
György Dukai • 8 órája
Az MNA vezetője Áder János ROKONA???? Mi a fasz van ebben az országban? A fasznak is pina szaga van?
4 • Reply•Share ›
Avatar
Zsolt Farago György Dukai • 5 órája
Hogy mi van ebben az országban-hát a fidesz"kormányoz"!
• Reply•Share ›
Avatar
Ervin László Horváth • 7 órája
Várjunk kicsit a véleménnyilvánítással, maig letisztulnak a dolgok.
Azt azért mindenki láthatja, aki nem vak, hogy ebben a demokráciának hazudott rendszerben egyre rosszabbra fordulnak a dolgok. A rendőrség egyre gyakrabban a hazafiak ellen lép fel, sokszor igen kétes célok érdekében (akárcsak Német-nevű-országban), minközben a bűnözőket és a balliberánsokat nagyon szőrmentén kezeli. Vajon bizonyos "kisebbségi" maffiák kezében mennyi fegyver lehet? Tudja ezt akármelyik rendőri vezető? Tudjuk: az olyan "védelmi" pénzeket szedő bandák, mint amelyik Marian Cozmát meggyilkolta... azóta se vizsgála senki, hoyg mit kerestek annyian egyszerre abban a bárban, és még hány bárban és vendéglőben csinltak hasonlókat... pedig az is nagyon érdekes kérdés lenne, és talán a banda többi tagját is le lehetett volna csukni. Vagy az elhíresült siófoki szamurájkardos demonstráció, amelynek szervezői és résztvevői azóta is ismeretlenek, végülis nekik emberi jogaik vannak, vagy ilyesmi.
Még az sem biztos, hogy tényleg az lőtte le a rendőrt, akire most ráfogják. Lehet, hogy igen, lehet hogy nem. A hatalom (ez nem azonos a kormánnyal) már annyira hitelét veszítette, hogy könnyebben elhiszem az ellenkezőjét annak, amit mondanak. Egyelőre várjunk.
3 • Reply•Share ›
Avatar
Anikó Jánosi Ervin László Horváth • 5 órája
Olyat hallottam, hogy el akarta zavarni a házkutatásra érkezőket, ennek nyomatékosítására kilőtt néhány figyelmeztetőt. A rendőrök ekkor elővették a pisztolyaikat és rálőttek, erre Ő célzott lövést adott le, amivel a rá lövő rendőrt fejbe lőtte.Ez is lehet meg az ellenkezője is.
• Reply•Share ›
Avatar
János Dunai • 8 órája
már az alfahir is jovahagyassal jelentet meg hozzaszolasokat.elmentek ti a metszett faszú edesanyátokba
3 • Reply•Share ›
Avatar
systemlord • 7 órája
Elvittek egy kisírt szemű "rendőrnőt" ... halkan kérdezném meg, a hölgy pszichésen alkalmas volt rendőrnek ? Vagy csak biodíszletnek vették fel ?
2 • Reply•Share ›
Avatar
Zsolt Farago systemlord • 5 órája
KB 2 éve volt ha jól emlékszem Karcagon, a balhézó cigányhoz nem hogy be nem mertek menni, a kerítésen kívül sírdogáltak!
Nem csak a melósok menekülnek a hihetelenül magas fizetések elől, de a rendőrök és a katonák is!
A rendőr szakközép időtartamát például szép csendben már vagy 2-3 éve a felére csökkentették, annyira nincs ember, miskolciak megerősíthetik!!!
• Reply•Share ›
Avatar
Anikó Jánosi systemlord • 5 órája
A kötelező női kvóta miatt. Lehet hogy most sokan fognak szidni, de ha egyedül maradok a véleményemmel, akkor sem tudom felfogni(tudom, nincs is mivel) hogy a "gyenge" nők mi a f@szt kertesnek a rendőrségnél vagy katonaságnál fegyveres szolgálatban.
• Reply•Share ›
Avatar
Zsolt Farago Anikó Jánosi • 5 órája
Erről a libsiket kellene kérdezni, de szerintem ez is egy része a tegyük tönkre majd foglaljuk el európát és irtsuk ki a keresztényeket című évtizedekkel ezelőtt indított projektnek.
• Reply•Share ›
Avatar
Panda1 systemlord • 7 órája
Ugy sirtak a tuzszereszek a 4 tarsuk elvesztese miatt, mint a csecsemok. Olyan kemeny ferfiak, akik nem egy missziot jartak meg es elobe lattak jopar halalt.

Ez nem alkalmassag kerdese. Nem szegyen a siras.

Ha egy kozelallo elmegy, az nagy trauma.
• Reply•Share ›
Avatar
Anikó Jánosi Panda1 • 5 órája
Aláírom, de nem hiszem el hogy munka(hatástalanítás) közben sírtak.Agyilag úgy kell toppon lenni, ha tízből kilencen kidőlnek melletted, te ne a sírással legyél elfoglalva hanem az akcióval. Sírni utána lehet.
• Reply•Share ›
Avatar
systemlord Panda1 • 7 órája
Nem szégyen a sírás és valóban nagy trauma lehet, de általában utólag szoktát megsiratni az elhunyt társakat, nem a helyszínen, amikor még nem tudatosodott bennük a veszteség.
• Reply•Share ›
Avatar
This comment is awaiting moderation. Show comment.
Avatar
zeta Edward # • 8 órája
Most min csodálkoztok? Eszes Tomi is "megöngyilkolta magát", ugye?
• Reply•Share ›
Avatar
Edward # zeta • 8 órája
Ahogy emlékszek róla kiderült, hogy megölték, csak sosem került elő a tettes.
• Reply•Share ›
Avatar
Darkwish • 7 órája
Na tessék...már a második alkalom,hogy mihelyt kiesnek a trafipax mögül,baleset éri őket....
1 • Reply•Share ›
Avatar
CARAKTER • 9 órája
borzalom erre már szavam sincs . a rendőr hozzátartozóinak mély részvétem .
1 • Reply•Share ›
Avatar
Pál Péter • egy órája
Nem tudom hogy miert horog a narancsos media amikor tudtommal a fidesz testverpartja a cion naci likud
• Reply•Share ›
Avatar
Zsolt És Mária Tajthy • 4 órája
...ez kemény...600 ember meg a tek /egyébként Mi is a TEK ????/ kellett egy 76 éves férfihez ? 76 éves terrorista ? normálisak ezek ? ... bezzeg ha egy rabló-gyilkos, vagy házfoglaló cigánycsaládhoz kell bemenni, akkor érdekes módon ketten vannak, egy kocsival, és két hét után is képtelenek intézkedni...ez igen derék...
1 • Reply•Share ›
Avatar
Takács Tamás • 6 órája
Az utolso kep szerintem meg Dubajban is elmenne...
• Reply•Share ›
Avatar
This comment was deleted.
Avatar
Zsolt Farago Guest • 5 órája
A facebokos kommenteket lehet cukerberg törölte :-) Itt inkább a disqus megy.
• Reply•Share ›
Avatar
Györgyné Albertszki • 7 órája
Zoli azt nehéz lesz , hiszen a hídfő írása szerint a tettes Áder János köztársasági elnök rokona :(
• Reply•Share ›
Avatar
Zsolt Farago Györgyné Albertszki • 5 órája
Akkor Áderis rasszista?! Úristen!
• Reply•Share ›
Avatar
Pál Péter • 8 órája
Azert jo lenne ha a kommentelok elolvasnak a hidfo kozlemenyet: ader janos koztarsasagi elnok rokona volt az elkoveto. Ugyhogy ezt nehezen lehetne osszemosni a jobbikkal
• Reply•Share ›
Avatar
Yoda • 9 órája
Gyanúsan sok rendszerellenes tagot szedegetnek össze az elmúlt időben a kedves elvtársak.
• Reply•Share ›
Avatar
Loránt Gusztáv Yoda • 8 órája
készülnek a választásokra
• Reply•Share ›
Avatar
Ervin László Horváth Loránt Gusztáv • 7 órája
Egy pillanatra úgy olvastam, hogy a "tetves elvtársak" :-))
• Reply•Share ›
Avatar
Öszödi Böszme • 10 órája
Az MNA-vezér Györkös István lövöldözik ?

Pozsony 907 szerint:
2016-10-26 - 10:55
Cèlpontban az MNA.

akárki szerint:
2016-10-26 - 12:01
igen

akárki szerint:
2016-10-26 - 12:02
és fokozatosan mindenki más, ki ellen.

Pozsony 907 szerint:
2016-10-26 - 12:30
Üríteni kell a bookot.:))

Smith szerint:
2016-10-26 - 13:16
Hát az biztos, hogy az MNA tagjai készülhetnek egy alapos házkutatásra. Ahol akad egy fegyver, ott akad több is.

Rettegett Iván szerint:
2016-10-26 - 15:53
A Budai kazárok betámadták a Hévizi oroszokat.
Az MNA
A Szireket
A siitáka

Akko a Budai kazárok nézék jol Alepo hireit,mert mikor a front
el éri Budapestet ott maradni ám,a picsátokon nem elfutni az anyátokba.

Rettegett Iván szerint:
2016-10-26 - 16:17
Tisztelt magyarban tartozkpodo izraeli katonák.
Hányotok katonatársa aszalodott éssze Donyeck kőrnyékén 60-70 cm-re. Hő de csunyán néztetek ki.
Hát ilyen mikor nem a civileket kell lőnőtők,a harctéren
0-lák vagytok. Bocs nem 0-lák csak 60cm aszalt szilvák. 🙂

Anonymous visszatér szerint:
2016-10-26 - 13:51
Ezzel az esettel kapcsolatban is egyre több a “gyanús elem”.:
“A Magyar Nemzeti Arcvonal egykori tagjaként bemutatkozó levélíró az alábbiakat juttatta el a kisalfold.hu-hoz: Az Arcvonal 2012 szeptemberében szakadt ketté, amiért az idősebb Gy. I., a lövöldöző, össze akart dolgozni nem liberális baloldali csoportokkal a kilakoltatások ellen. Ennek következtében 1:2 arányban szétszakadt a mozgalom, mert sokan nem kívántak ilyen elemekkel együttműködni. Az emberek kisebb része követte Gy.-t, a nagyobbik, körülbelül 150 ember pedig az észak-kelet magyarországi regionális vezetés irányítása alá került.
Gy.-t nem rázta meg a szakadás, pár hetes nyugvást követően a felerősített propagandának köszönhetően ismét nőni kezdett a taglétszám, bár a korábbit így sem sikerült elérniük. Míg a keleti központtal rendelkező csoportnál folyamatos volt a lassú lemorzsolódás, addig ez Gy.-knél 2014 elején következett be, mikor egyik napról a másikra leállíttatta a nyilvános szerepléseket. Ezt követően a különböző csoportok sorra váltak inaktívvá, olyan szinten, hogy az ismerőseim beszámolói alapján az idei “sas-hegyi” nyári táborukban mindössze 11 ember vett részt, javában a családból. Mára a két szervezet együtt nem tesz ki 30 főt a még bent lévő barátaim állításai alapján.Tekintve, hogy mint az egyik dunántúli területi vezető, gyakran beszéltem vele, így számomra két dolog nem világos. Először, hogy miért kezdett el lövöldözni. Folyton arról beszélt, hogy nem a rendőrök és a katonák az ellenség. A tagságban nem egy katona, rendőr is volt.Másodszor pedig, tisztában volt vele, hogy figyelik, nem ez volt az első kivonulásuk, így teljesen ostoba, amatőr dolog lett volna illegálisan fegyvereket beszerezni, ráadásul több évtized ilyen “munka” után. Minden általam látott fegyvere engedéllyel volt tartva˝ – olvasható a levélben.” (forrás:kisalfold.hu)

Szaszi szerint:
2016-10-26 - 15:29
https://szabadriport.wordpress.com/2012/11/02/miert-voltunk-erden-teljes-kepgaleria/
Válasz
Mr. X szerint:
2016-10-26 - 21:07
Es a meg megmaradt keveske nemzeti ellenallas is 🙁

Mr. X szerint:
2016-10-26 - 13:10
A Gy. I. Hoz kotheto hidfo net kiadott egy kozlemenyt melyben az elkovetot ader janos rokonanak nevezik: http://alfahir.hu/meghalt_a_bonyben_lelott_rendor_az_mna_s_gyorkos_istvan_lehetett_a_tettes

1tothgabor szerint:
2016-10-26 - 14:00
Akkor ne kerülgessük a témát, mint macska a forró kását.

Ha ez a Győrkös tényleg Áder rokona, akkor a szovjet időket felidéző módszerekkel megvalósított palotaforradalmat látunk kibontakozni.

Orbán kilövési engedélyt adott Áderre, még idén leváltja és Elnöki Rendszer lép életbe.

Orbán, mint Legfőbb Miniszter és Köztársasági Elnök. ÉS Császár és Legfőbb Vallási Vezető.

Mi lesz Áder bűne?

– A “Nyugatló Hanyat” kiszolgálója volt?
– “Kuláktulajdonos Malom” szeretője volt?
– Nem lépett egyszerre, ezért nem kap rétest a böribe’?
– Áder lakásán fognak találni egy papír-repülőt?

Mielőtt jön lacii, és elmondja, hogy mindenki legyen békés és nyugodt, mer a Zisteni Terv szerint halad minden, azért nem ártana tényleg elgondolkodni, hogy a Nagybetűs Történelem zajlik éppen – nélkülünk…

Anonymous visszatér szerint:
2016-10-26 - 14:20
Tényleg nagy káosz kezd kialakulni ebben az országban: http://alfahir.hu/ader_janos_masodunokatestvere_a_rendorgyilkos_gyorkos

1tothgabor szerint:
2016-10-26 - 15:33
Néhány napja volt, hogy Áder visszadobta a sokadik Zalkotány-módosítási Tervet.

Ez lenne hát Orbán bosszúja, mert egyezkedés-szerű játékba kellett Neki – a Nemzet Vezetőnek -, fognia a “többi” párttal, mivel Áder NEM ÍRTA ALÁ AZONNAL, MINT A NEMZET TÖLTŐTOLLA, SMITT PALI?

Gyerekek…

Komolyan azt várom, hogy Áder mikor fog beszédet intézni a Szabad Európa rádióból a magyar néphez…

Szegény Áder…

Lehet, hogy a lakásában a TEK meg fogja találni egy ürgebőrbe varrt pendrájvot. Ezen pedig egy nemzetvédelmi okokból különösen kritikus és veszélyes állomány lesz, aminek a neve: “Czech.megaswinger.party.2015.bestof.mkv”

Szerintem már az ítélete is megvan.

Havasi Gáspár szerint:
2016-10-26 - 16:03
Az egész ügy, ahogy tálalják, valószínűleg nem fedi a valóságot.
Györkös beszüntette a fegyveres szárnyat, hogy a szervezetét megvédje, mely egy darabig önállóan működött, de a mostani év első felében gyakorlatilag a fegyveres szárnyat likvidálták, megszűnt.
A mostani a leszámolás folytatása a gyarmatosító hatalmat veszélyeztető nemzeti erőkkel szemben.
Ma semmi esély egy ellenállásra, csak értelmetlen önfeláldozást eredményez.
A budapesti késő esti robbantás volt az indító. Ez hasonló formában történhetett, mint a hat cigány megölése.
Sorba levadásszák valamilyen ürüggyel az MNA és hasonló szervezetek domináns alakjait (ha nem mindet).
A közhangulatot a nemzeti jobboldal ellen hangolják, baloldali veszélyforrás nincs. A nép pedig tolerálni fogja az újabb és újabb magyarság elleni törvénycsomagokat.
Különben már a rendszerváltás előtt az USA-ban és nyugaton ez a gyakorlat működött a nemzeti erők likvidálására. A szájkarate bizonyos szintig megengedett.
Amikor az MNA próbált kapcsolatot létrehozni a baloldallal, belső bomlasztással ( ez történt a Munkáspárttal is) a szervezetet ketté szakították( fennállt a veszély, hogy politikai színre lép az MNA, volt is lelkendezés a libsi oldalon), valamint lehetetlenné tették a közeledést, a nemzeti egységesítés lehetőségét. A nemzet pártokban és szervezetekben forgácsolódik szét a pluralizmus áldásaként.
Ez a munka a Bal- Rad-on is folyik, működik a forgácsolás, méghozzá rafinált módon.
Európa népe a kelet- európai rendszerváltással lassú halálra ítélte önmagát.
Az emberi butaság, rosszindulat, uralkodási vágy, egoizmus, sunyiság, harácsolás végtelenebb a világegyetemnél. Ez irányít évezredek óta.

Mr. X szerint:
2016-10-26 - 19:04
+1. En meg hiszek a Magyar nep feltamadasaban. Szerintem ez kozelebb van mint sokan gondolnak!

Misa szerint:
2016-10-26 - 20:06
Még, hány évszázad kapitalizmusra van szükség, hogy a plepsz is megértse, ez az arca és ez a természete.

Fergeteg11 szerint:
2016-10-26 - 16:15
Ha egy szerveződést végképp hitelteleníteni akarnak az emberek szemében, a vezetőjét támadják. Nincs elég információm, hogy a hiba kockázata nélkül megítéljem, mi és miért történt. Kívánom, hogy a sérült felépüljön! Az mindenesetre árulkodó, kik milyen kifejezéseket használnak.
Alfahír: rendőrgyilkos
volt tag: lövöldöző
Könnyen ítélnek ezek a körök.
A 2006-os jogtiprások óta a rendőrség sokak bizalmát elvesztette. Ma már egy rendőrnek a foglalkozása körében bekövetkezett halála vagy súlyos sérülése nem biztos, hogy olyan érzéseket vált ki, mint azt felsőbb körökben gondolják. A körúti róka is sokakban inkább szimpátiát keltett és az ártatlanságát vélelmezték, miközben a rendőrség volt vegzáltakat vegzált újra a nyomozás során. Most újabb hibát vétettek. A hatalom fél, de még erősnek érzi magát, beavatkozhat, utasításokat adhat, és gyorsan leszámolna minden rá veszélyes alakzattal.
Annyit még: a körúti rókához egy egész hadsereg vonult, a TEK-re pedig egyáltalán azért lehetett szükség, mert a férfinél esetleg fegyver lehetett. Ha valakihez illegális fegyvertartás gyanúja miatt vonulnak ki, akkor miért nem küldik egyből a TEK-et is? Miért kell odalökni egy (kis)rendőrt? Gy. I. figyelve volt már tevékenysége kezdete óta. Pontosan lehetett tudni, milyen élethelyzetben, milyen lelkiállapotban van, hányszor zaklatták, ha zaklatták, és vélhetően hogyan fog reagálni egy házkutatásra, főleg a legutóbbi látványos rókavadászat után. Ha valóban egy (kis)rendőr halt meg, az talán nem pusztán csak felelőtlenség volt a rendőrség részéről. Innen nézve csapdának is tűnhet, amiben a (kis)rendőr volt a csali.

egy paraszt szerint:
2016-10-26 - 16:55
Azért Vitorlát és az eljárási szabályzatról adott véleményét hiányolom.

Vélhetően tudták miért küldték oda házkutatni őket, nem az itt a piros, hol a pirost kellett megtalálni. Nem előírás az óvatosság, bizonyos eljárási rend?

Házkutatáshoz sose egyedül mennek, meg még tanúnak is kell egypár fakabát!

Állítólag házkutatás közben.
Akkor itt a helyszínen szerintem valami gikszer történhetett, mert a gyanusítottat valakinek egyébként is szemmel kellett tartania, nehogy valami bizonyítékot közben “eltüntethessen”; mintha ilyesmi is lenne a szabályzatban.
Mindenesetre 74 évesen az ember már nem képes olyan gyors mutatványra, mint a fiatalok.

Rendünk éber őreiről meg tényleg megváltozott a kép a szoci időhöz képest:
http://alfahir.hu/en_azt_hittem_a_bortonben_a_bunozoktol_kell_felni_de_az_orok_sokkal_rosszabbak_voltak
De igazad van, nem csak a társadalomnak szólhatott ez az “ügy”, mert traffipaxkezelő éber hőseinkbe valami dühödt vadságot kell oltani, mert már teljesen elpuhulnak és akkor ki védi meg a gazdit!

vitorla123 szerint:
2016-10-26 - 20:34
Nem kell hogy hiányolj!Megint az operativ biztosítás hiányzott..Az nem úgy van,hogy egyszerűen bemegyek.Ott biztosítás van (kellene,hogy legyen) aki be megy annak golyóálló mellény és sisak,ha ilyen ügybe házkutatok..Irányzó vonalába se kerülhetek.Ez ki van zárva.Nem értem,hogy kerűlt oda egy őrnagy.Ez valami megint nem tiszta ügy. Elgondolásom van de az még nem publikus!

Balázs szerint:
2016-10-26 - 21:57
Szerintem addig zaklatta/provokálta az öreget, hogy az lepuffantotta.

Smith szerint:
2016-10-26 - 18:49
Nem lesz ennek jó vége. Egy hónapon belül két támadást is elkövettek a rendőrök ellen.
Válasz
Mr. X szerint:
2016-10-26 - 19:10
+1. Nekem is ez a meglatasom. Ez a narancsos rezsim barmire kepes a hatalma megtartasa erdekeben. Meg szerencse hogy ezzel nemcsak sok Magyar hanem az Oroszok is tisztaban vannak.

petymeg szerint:
2016-10-26 - 20:39
Elképzelhetetlennek tartom,hogy valaki akinél az elmult egy évben kétszer is tartottak házkutatást otthon tartott lőfegyvert!
Vagy legalább is fenntartással fogadom!

"Szélsőjobb" :D szerint:
2016-10-26 - 16:17
Várható volt, hogy valakinél egyszer elszakad a cérna.
Orrbáncék minden hazafit és hazafias szervezetet le akarnak vadászni.
Gyurcsány-Bajnai elkezdte, ők meg mégjobban rákapcsoltak erre.
Kinyírták a Magyar Gárdát, a Nemzeti Őrsereget, a Véderőt, a Somló VédPajzsot és a Wass Albert Szövetséget is legázolták ellehetetlenítették, valamint bármilyen szerveződést a nemzeti vonalon legyen az jobb vagy éppen baloldali beállítottságú.

Admin:

Akartam telefonon információkat beszerezni. Sehol senki nem vett fel telefont. Hanem rá nem sokkal VALAKI felhívott. A nevét nem értettem, de a úgy mutatkozott be, hogy RENDŐRSÉGI… és valami “ügyvédet kesesett”

"Szélsőjobb" :D szerint:
2016-10-26 - 22:18
H/Éberek a fiúk.

Rettegett Iván szerint:
2016-10-26 - 16:30
A sok gyáva kazár egy 74éves embere 100 mennek full fegyverben.
A sok kazár,hány orosz civil gyerek szervét vágta ki és adták el kelet-Ukrajnában.

Miért mentek mindig 100 egyre.
Alepoban mikor egy embernek egy a párja miért hullatok mint a legyek, pedig ott
is hogy élveztétek a civil keresztények tőrrel lefejezését. Azt most alepoban csak ugy dőgletek mint a kemutokszal befujt darázs fészek mikor katonákkal találjátok magatok szembe.

Ti csak civileket,nőket,gyerekeket,agastyánokat mertek betámadni,de egy agastyánra 100 mentek.

Készüljetek a fron kőzeledik,és ott katonákkal kell megküzdenetek.
Gyurjatok.

Realista szerint:
2016-10-26 - 18:51
Reszketeg komám, megint el vagy tévedve a nagy vízióid közepette. Nem 74, 76 éves és nem mentek rá 100-an. Az, hogy utána mennyien mentek zárni, helyszínelni, házkutatni, az más, de megint mindent keversz, közöd nincs a dolgokhoz.
Válasz
Rettegett Iván szerint:
2016-10-26 - 19:22
Ez csak egy gyenge agi prop szőveg volt.
Realitás most igazad van.
Olyan gyenge voltam mint at M1 hirado.

János szerint:
2016-10-26 - 19:48
Információk szerint a Szemita Nemzeti Arcvonal szervezet egyik tagjánál tartottak házkutatást a Győr-Sopron megyei Bőnyben.

János szerint:
2016-10-26 - 20:11
“Információk szerint a Szemita Nemzeti Arcvonal szervezet egyik tagjánál tartottak házkutatást a Győr-Sopron megyei Bőnyben.” A rendőrök felszólítás nélkül azonnal lövöldözni kezdtek a házban lakókra. Egy 80 éves idős férfit a hátán, a hasán és a combján is meglőttek, mire az elvette az egyik hős fegyverét, és az ország legfőbb nyomozóját fejbelűtte, majd elbarikádozta magát. Miután a vérveszteségtől elájult, a TEV rohamosztag rátörte az ajtót és elhurcolta. Azóta sikeresen megműtötték, de szívinfarktusban elhunyt. A csúnya bácsi állítólag egyszer verbálisan agrresszív volt a felesége kutyájával. Ez is bizonyítja elvetemültségét! Aszonta a Pirike a szomszédasszony!
Ez mind igaz és demokratikus, mint a Szaddam Husszein atombombája. Annyira igaz amennyire igaz az, hogy Moamer Kadhafi egy acélcsőből műholdat akart földkörüli pályára lőni! Bizony! És monnyon le Áder Jányos, mer az ű apukája vaót!

Misa szerint:
2016-10-26 - 20:17
A szerb búvárok is benne lehettek.
De a kérdés, ezeknek a narancs önprovokációknak mi a célja? Hogyan illeszkedik ez, a fő törekvésbe, a hatalom koncentrációjába?
Válasz
petymeg szerint:
2016-10-26 - 20:48
Úgy,hogy amit nem szavaztak meg annó terror ellenes törvényt most apránként áttuszkolják és bebizonyitják “lám mi meggmondtuk, hogy terror fenyegetés van” és lőn!
Válasz
István Fekete szerint:
2016-10-26 - 20:34
Hát itt már mindenki terrorista, na hát még jó hogy van nekünk ez a TEK, meg a zsidó véderő. Így vissza lehet szorítani a nyúgereket de talán még a szerveződő ovisokat is. Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok.

vitorla123 szerint:
2016-10-26 - 20:38
Nálad a pont!!

Addig amíg bűnözők ülnek vezető székben, ne várj mást!
Pártban nem!!!Szerpentin
Rád került a sor Soros Gyurika?
Több mint 2500 fájlt szivárogtattak ki ismeretlen hekkerek a Soros György által működtetett szervezetektől.

A DC leaks szombaton több száz belső dokumentumot szivárogtatott ki a milliárdos Soros György által működtetett csoportok különböző osztályaitól, elsősorban az Open Society Foundationstől.

A portál a fájlokat különböző kategóriákba rendezte főleg földrajzi elhelyezkedés szerint. A területek mellett külön kategóriát kapott az amerikai elnöki iroda és a Világbank is. A fájlokat 2008 és 2016 közé datálják.

Az RT arról ír, hogy a közzétett adatok rávilágítanak Soros György különböző tevékenységeire, prioritásaira és stratégiáira is, többek között arra is, hogyan befolyásolta az európai választásokat, a bevándorlást és az Európában elfogadott menedékkérelmeket.

Egyes feltételezések szerint a DC Leaks nénéhány amerikai aktivista munkája, akik be akarták mutatni az igazságot az amerikai döntéshozás működéséről és a politikai élet kulcselemeiről.

Az Egyesült Államok biztonságpolitikai szakértői szerint azonban néhány orosz hekker állhat a szivárogtatás mögött.

A DC Leaks már júniusban is szivárogtatott adatokat az Open Society Foundationstől, korábban pedig a NATO egykori tábornokának levelezését hozta nyilvánosságra.

Ennél több nem is kellett a Twitter felhasználóinak, akik az alábbi következtetéseket vonták le a fájlok átböngészése után:

– Soros szomáliai menekültekkel árasztja el az európai országokat

– Soros zsebében van az Európai Unió

– Soros pénzeli az illegális bevándorlás melletti tüntetéseket

– Soros újabb migránsválságot idézne elő

– Soros újradefiniálná a nemek fogalmát

– Soros manipulálta az EU parlamenti választásokat

– Soros Izrael-ellenes kampányt finanszíroz

Hozzászólások:


Gino Gold
Belezzétek ki ezt a gecit már!!
Tetszik · Válasz · 8 · 2016. október 15. 0:19

Béla Kormos · Itt dolgozik: CG ELECTRIC SYSTEMS HUNGARY ZRT.
dögöljön meg!
Tetszik · Válasz · 4 · 2016. október 15. 1:02

Deák Mária · Princess, Queen
Az ilyen száz évig él és hagy maga után elég embert, aki véghez viszi amit eltervezett... Undorító.
Tetszik · Válasz · 2 · 2016. október 15. 2:14

Varró Miklós · Budapest
a vén rocsildnak (akinek ez a fasz a tőzsdése,alkalmazottja) már 7 azaz hét szivátültetée volt.Nem mer megdögleni,rettegnek a haláltól. Még egy pár átültetés,pénze mint a tenger,és arra vár hátha a tudomány előáll valami komoly áttöréssel az élet meghosszabbitása terén.Ha bejön,ezek élni fognak 200 évig,ha nem akkor a fattyaik kinozzák a világot tovább.Tehát az esetükben mrad a kiirtás irmagig,ahogyan azt felénk mondják.
Tetszik · Válasz · 4 · 19 órája

Deák Mária · Princess, Queen
Varró Miklós Hhihetetlen!!! Olyan rossz, hogy még az ördögnek sem kell!!! :O
Tetszik · Válasz · 11 órája

Gizella Gizus Gobbi · Budapest
Varró Miklós De látod egyetlen sziv se maradt egészséges benne mind kővé vált!
Tetszik · Válasz · 1 órája

Melinda Kovács · Nursery Assistant, JBD Recruitment
De miért ez a sok f.szság....????!!!! Ez miért jó ennek a szarhazinak...???? Mennyit kap azért h támogatja az illegalis bevandorlokat???!!! Gusztustalan.....
Tetszik · Válasz · 1 · 2016. október 15. 3:43

Monika Pintérová · Itt dolgozik: Köln (Cologne), Germany
Ha zsido akkor van neki miert
Tetszik · Válasz · 2 · 22 órája

Anna Kovács · Kapuvár
Aljas szemét DISZNO
Tetszik · Válasz · 5 · 2016. október 15. 8:32

Kati Helt
Nem hiszem,hogy ilyen nagy befolyása lenne mindenre ami itt megjelent,mert ha ez valóban így lenne akkor már rég megállították volna,így vagy úgy.Mi értelme lenne erre?-világhatalom?
Tetszik · Válasz · 2 · 23 órája

Gizella Gizus Gobbi · Budapest
1-2 vh-t is a roszchildok finanszirozták és szervezték....tehát most is az ők csicskájuk vagy mijük ez a fax.
Tetszik · Válasz · 1 órája

Kovács Bálint · Kalocsa
Remélem a fosás jön rá minimum 3 hétig...
Tetszik · Válasz · 22 órája

Ágota Kiss · Szerencs
Nem cserélnék vele, amikor el kell menni a másik dimenzióba! Szánalmasak ezek a lelketlen roncsok !A pénzen kívül semmijük nincs , a lelkük az ördögé ! Nagy teljesítmény!
Tetszik · Válasz · 9 · 21 órája

Márta Vass · III. Béla Gimnázium
Igen,tökéletes a megfogalmazásod !
Tetszik · Válasz · 1 · 21 órája

Ima Mami Mámó
Ez is bizonyítja, hogy mêgse" Isten..
Tetszik · Válasz · 20 órája

Bill Toth
Nincs isten.
Tetszik · Válasz · 1 · 19 órája

Ballók László · 101 Szemere Bertalan
Bill Toth Miért nem vállalod a képed ? ISTEN előtt nincs titok !!!
Tetszik · Válasz · 2 · 8 órája

Széphelyi Imre Robertó ·
Úgy van , akkor dobálják már szanaszét a szerveit , bár a kutyának sem kell , csak szennyezi a föld bolygót ..- igaz ha egyben van akkor iss .........................
Tetszik · Válasz · 17 órájaMi szkíták vagyunk...mondja az orosz 1918-ban...
KultúraSzkíta NemzetisÉg - Mindez 14 évvel ezelőtt... Értitek az Irányt? - 2002. október 9. lezajlott oroszországi népszámláláson a Don-menti Rosztovban mintegy 30-an azt írták be a kérdőívbe, hogy Szkíta nemzetiségűnek vallják magukat. Fjodor Mikusin, a városban működő Szkíta Nemzeti Kongresszus vezetője a Novosztyi hírügynökséggel arról számolt be, hogy az orosz népszámlálások több mint száz éves történetében először jelennek meg a szkíták az oroszországi etnikai térképen. Egyik nemzettársa esetében egyébként a számlálóbiztos először elzárkózott a nemzetiség feltüntetésétől, de az elkötelezett szkíta végül érvényesítette jogait.

„Да, скифы - мы!” - Александр Блок (1918)
Link
Felső kaszt a hóhérod! Ne vállalj velük semmilyen közösséget!


A megoldás egy erős Hun szövetségben van!
SZENTENCIÁK és KABARÉBA OLTOTT DRÁMA TÖBB FELVONÁSBAN

Ősi értékek hagyománya, a valós történelmet nem elhazudó, nem idegen kultúra, erkölcs, megbecsülés, igazság, a kettős mérce helyett, egy mérce, a tiszteletre méltóknak - tisztelet, nyugalom, biztonság, egészséges, örömökben gazdag, természettel ölelkező élet. Virágzó Haza, az utódoknak szépreményű jövő és azonnali ébresztő, mert eszméletlenül büdös bilibe lógott a lábunk!

Hölgyeim és Uraim!

Hosszasan elgondolkodtam, hogy az elmúlt hónapok történései vonatkozásában érdemes-e egyáltalán megszólalnom, hiszen a felszínen nem sok értelme látszik a jószándéknak, s az őszinte szónak, mert akik nem szokták, azoknak bődületesen botrányos egy ilyen írás. Nem is jelenhet meg az idegen ihletésű médiában. Elkezdtem írni, félretettem hetekre, aztán győzött bennem az örökérvényű: soha nem adhatjuk fel, ezért tovább folytattam!

Elnézést kérek önöktől, hogy az alábbiakban refrénként üvöltenek a vérszopók
és szintén refrénként, kórusban nyögnek fel időszerű keserveink!

Kezdjük töretlenül az aktuális lényeggel!

SÜRGŐSEN KI KELL LÉPNÜNK AZ EURÓPAI UNIÓBÓL,
A NATO-BÓL ÉS MEG KELL SZABADULNUNK A
NEMZETKÖZI HIPERPARAZITA BÉKLYÓKTÓL!

ALKALOMADTÁN GYÖKERES RENDSZERVÁLTÁST KELL VÉREHAJTANI! LE KELL MAGUNKRÓL PÖCKÖLNI
A HAZAI ÉS A NEMZETKÖZI PARAZITÁKAT IS!

Totális tévhit bedőlni a már teljességgel leszerepelt, újabb hatalomért karmoló, vagy most uralmon lévő hazai zsebtömők ravasz ígéretének, miszerint a Nemzetért küzdenének!

Az egyik, újból kormányzásra vágyó hazai „jellem” az egész Nemzetet leköpte, nyíltan hazaáruló és nyíltan kirabolt minket.

A másik „jellem” nemzeti bőrbe bújva, hazug nemzetépítő retorikával kormányoz, több tényező alapján lassan, de biztosan pusztulni hagyja az egész Kárpát-hazai Nemzetet és strómanokat is bevet csonka Hazánk / vonagló nemzettorzónk kibuggyanó véréből történő gazdagodásához.

A harmadik „jellem” még nem volt hatalmon, de vágyik rá, csupán reformot ígér, ugyanezt a rendszert és parazitáit szolgálja, lassan de biztosan ez is a vérünket szívná.
JÓL VÉSSE ÉSZBE!

Önnek, mint szabad államalkotó hunmagyarból - teherhordó rabszolgává vált véreszívottnak soha nem hoz jót a nemzetközi paraziták által kiagyalt egyetlen társadalmi berendezkedés és bárminemű nemzetközi uniós - tákolmány sem.
Tehát ez a többpártrendszerű „demokrácia” és egyetlen helytartó párt sem Önökért van. Miként a NATO és az EU és a többpártrendszerű „demokrácia” sem az Önök érdekét szolgálja.

De nem volt ám Önért a Varsói Szerződés, a KGST és
az egypártrendszerű, bolsevik „demokrácia” sem!

Biztosan tudja, mert csak a hülye nem látja: Azon túl, hogy egyik sem a népek, nemzetek érdekeit szolgálta / szolgálja, még az a közös vonásuk is meg van, hogy miként, a ránk kényszerített nemzetközi-szocialista förmedvényeknek lényegileg nem volt köze az orosz és Európa népeihez. Miképpen a „német” népnek alapvetően nem sok köze volt a zsidó ihletésű nemzetközi- nemzeti szocializmushoz (nácizmus), úgy a mai „demokrácia” förmedvényeinek sincs köze Amerika és Európa népeihez. Csak felhasznált eszközök ezek egy nemzetköziekből álló hiperparazita kaszt számára. Tehát lényegileg akkor is és most is a nemzetközi hiperparaziták uralkodtak, valamint csörtéztek a világban.

A gondolkodással hadilábon álló, iskolázatlan, - buta, vagy iskolázott, de valójában is buta ember - jellemző meggyőződése, hogy a jelenlegi rendszer jó, nem lehetséges jobb, csak a politikusaink nem végzik jól a dolgukat, lopnak, csalnak, hazudnak, ezért nem működik jól a berendezkedés és ezért rossz neki. Eszébe nem jutna szerencsétlennek, hogy az ilyen áldatlan állapotoknak a rendszer az alapvető oka, s hogy ilyen rendszer van, az ő lelkén is szárad. Természetesen ezért a dolgokról való tudásának, adottságainak, lehetőségeinek mértékében felelős. Bár az utóbbi meglehetősen kényes kérdés, hiszen önzésből, kényelemszeretetből hajlandó az ember alulértékelni a saját lehetőségeit és felelősségét.

A másik szemellenzős, akiből teljességgel hiányzik az individuális gondolkodás, akinek az agya a média által szalonképesé kent pártnak, felszíni politizálásnak, vagy mindig az aktuális hatalomnak elkötelezett, jellemzően az éppen aktuális ellenzéket és a külföldi tényezőket okozza az elégtelen, tarthatatlan állapotokért, ha ezek az állapotok egyáltalán láthatók számára.

Van rengeteg rövidlátó ember, akik mindig csalódnak, mert képtelenek felfogni, hogy ezer éve, kisebb megszakításokkal, minden rendszer és szinte minden eddigi, ostobasága miatt általa is felkent hatalom az ő akadálytalan kifosztására, ehhez szükséges felépítmény fenntartására, vagyis egy kaszt uralmának, parazita életvitelének fenntartására lett kitalálva.
Fel nem fogja, hogy a hazai és nemzetközi parazita kasztnak „szalonképes” pártokban mindig a kaszthoz tartozók adják a vezetést, akik minden látszat ellenére a nemzetközi felépítmény csúcsán székelő hiperparazita bűnszövetkezetek tagjai, vagy lakájai és az estleges érdekellentéteik a nagy lényeget / a kifosztásunkat, Nemzetünk kifosztásának lehetőségét soha nem érinthetik. Akkor sem, ha idegen áradat betelepítésével, vagy éppen a kaszt egyes csoportjai a betelepítés ellenességgel elterelik a figyelmünket.
A végtelenül ostoba polgár a saját reménytelenségét és biztosan keserves jövőjét tovább generálva azt hiszi, hogy a köz érdekében tenni akaró, persze jellemzően nyilvánosságot nem kapó minden ember olyan, mint az előbbiek, vagy / és magából indul ki.
Azt hiszi, hogy nincsenek nemes szándékú emberek, nemes szándékú közösségek, nincs jó megoldás, nem érdemes fellázadni az elnyomás ellen és felesleges törődni a Nemzet sorsával.
Az ostoba, nemtörődöm ember meggyőződése, hogy elég, ha magával és esetleg a családjával törődik, hiszen úgy sem lehet mást tenni. Eszébe nem jutna, hogy pont azért ilyen áldatlan a helyzet, mert a többség hasonlóan gondolkodik, mint ő, aki a mosott agyával képtelen meglátni a lényeget, s főleg tennie ellene!
Talán még álmában sem suhan át az agyán, hogy hosszútávon kivenni a közösből, legyen az anyagi, szellemi, erkölcsi, … csak akkor lehet, ha teszünk is bele, különben kiüresedik és az űr helyébe minden tekintetben az értelmetlenség és a gonosz szándék fészkeli be magát.
A jövő generációk, a hunmagyarság, a Nemzet, az emberiség, a Földünk, az egész csodálatos természeti világ vonatkozásában a felelősségről, e beszűkölt tudattal rendelkező lény / „pillanatember” esetén szót sem ejthetünk.
Nem mellékesen az országutakon ez a primitív, egyre szaporodó lény a gyorshajtó. Ezek miatt veszélyes áthaladni egy keresztezősében, körforgalomban, autópályán előzni, … Ez dobja el a szemetet, az utak mentén, erdeinkben e stupid lény miatt rondít és károsít az amúgy is kártevő, nem civilizáció, hanem globalizáció. Sajnos az alapból kártevő, helytartó kormányainkban ez a jellem is domborít, hiszen csakis ezért nem fontos számukra az utóbbi tendencia azonnali és gyökeres felszámolása.
Sajnálatos, de ezen kialakított emberi jellemzők okán képes működni a világban a legnagyobb keservet okozó, mindent tönkretevő, lelketlen és gyilkos parazita gépezet. A felépítményről olvashatsz az: „Ébredj Európa, ébredj emberiség!” című írásomban.
Bocsássanak meg nekem a címzett vádakért!
Valójában nem az előbbiekben említett embertípusra akarom rakni a teljes felelősséget, hanem azokat az aljas, eszes, minden hájjal megkent, a világ dolgaival teljességgel képben lévő hiperparazitákat és a provinciáikban kormányzó helytartókat okolom a legjobban, akik generációk óta végzik az agymosást és a kifosztást, akiknek a szerencsétlen többség számtalan tekintetben áldozata, miként bizonyos tekintetben voltam, s vagyok én is, honfitársaim és az emberiség zömével egyetemben.
Valamennyire az áldozat kategóriájába tartozik még a szerencsétlen, önmagát a lényegében nem létező fajtához tartozónak gondoló, felhasznált, a nagy „zabálások alatt az asztal alá pottyantott morzsákhoz” férő eszköz is. Ezek elődeiből kiírtattak jó néhányat a háttérben előkészített nagy nemzetközi merénylet-terv egy részeként. Majd az emberiségnek okozott hasonló, vagy sokkal nagyobb tragédiákból kiemelve, megkülönböztetve, látványosan és kizárólagosan felcímkézve, aljasul, hogy a népek revolverezésének és vérszívásának egyik jó ürügye legyen.
A világban tobzódó parazita gazemberek és ostobák generációinak halmozódó produktuma által egyre tornyosuló emberi szennyhullám és a rendre csonkított, felbőszített természet haragja valamely közeljövőbeli generáció élete folyamán cunamiként fog rácsapni az emberiségre és kő kövön nem marad!
Némi vidámságra okot ad, hogy a Brexitpártiak győztek Angliában és
Orbán felsült emiatt, mint Rottenbiller a hajnalig tartó, züllött ultipartiban.

A hamisan győzelmet ordító nemzetköziek kampányának bedőlt Orbán és a Hunmagyar Nemzet pénzén angol honban pártoskodó hirdetést adott fel, de csúfosan rajtavesztett.

Netán tudatosan vállalta a kockázatot, hogy a vészterhesen bukni látszó ügyben jópontot szerző, hosszúnyelvű megmentők egyike, esetleg koppanó prókátor legyen?

Ahogy tetszik, de egy biztos: Orbán hatalmasan bizonyította, hogy még töretlenül hálás hűbérúr és a hazai helytartó kasztnak kedvezőtlen iszlám betelepítéssel történő szembeszegülése ellenére is töretlen vazallusa a nemzetközi hiperparazita gengsztereknek.

Örülnék neki, ha … kilépéssel és számtalan más magyarérdekű lépéssel bizonyítaná, hogy valóban gerinc és fejedelmi tehetség, miként azt sok szerencsétlen vakhangya már az eddigi ténykedése alapján is állítja. Bebizonyíthatná, hogy képes fellázadni gazdái ellen, megtérni a hunmagyar érdekhez, a néphez, mely őseit befogadta, hiszen nem neki vagyok alanyi alapon az ellensége, hanem a szemfényvesztő, elégtelen és sok tekintetben a nemzetre káros, kétszínű politikájának.

A média és a politika magyarországi nemzetköziei úgy tesznek, mintha elfeledték volna a kasztjuk gyakorlatát, amiről most mindenki mélyen, cinkosan hallgat, hogy a választások előtti közvéleménykutatásokat, miként nálunk és szerte Európában, Angliában is rendre manipulálják. A nemzetköziek régi pszichológiai módszere, hogy a számukra kedvező döntést vetítik előre, mely a nem gondolkodó tömeglényt manipulálja, mert az orránál tovább nem látó, kizárólag a parazita médiából tájékozódik, s ami a legnagyobb katasztrófa, hogy az álláspontját is a parazita média által tálaltakból választja! Ez a lény, a pszichológia kiszolgáltatott alanya, nem szeret a vesztesre voksolni. Erről a piszkos játszmáról mélyen hallgatnak a média és politika jakhecei. Ebben is egyhúron pendült a nemzetköziekből álló teljes európai média és az álnemzeti politikai tábor.

Ott kezdtük a gondolatot, hogy az ébredező vidéki angolok tömegei szabotázsként vasvillát dugtak a lakáj kormányaink és a nemzetközi gonosztevők együttműködésével épülő világbirodalom EU-s segédfogaskerekei közé.

Persze ettől még a parazita gépezet nem áll le! Az angol haza nemzetköziei továbbra is uralkodnak a némi nemzetközi megakasztást elvégző angol nép felett, s ha a hazai-nemzetközi lakájkaszt uralmon marad, akkor a nemzetközi-hiperparaziták közvetett uralma is töretlen marad.

A Brexit egy következmény, de az nem a Brexit következménye lesz, ha a gyökereiben és céljaiban is álnok EU felbomlásának láncreakciója valaha beindul. Ennek záloga a csírázó igazság magvában és a mértéktelen aljasság elleni esetleges lázadás reményében foglaltatik. De egy jóravaló hazafi se higgye, hogy a főparazita / hiperparazita háttérhatalmi parancsra létrehozott EU-s berendezkedéshez / globális gyarmatbirodalmi részegységhez / világuralmat előkészítő egyik nagy átnevelő lágerhez ne ragaszkodnának minden körömmel, sőt gátlástalan hatalmi centralizáció tanúi lehetünk, viszont, ha beindul a bomlás, az a mai felállás szerint szintén az ő irányításukkal fog lezajlani, hiszen, ha a kilépő népek kormányait nemzetköziek adják, akkor ...!? Tehát az angol népnek, Nemzetnek is meg kell értenie, hogy addig, ameddig nem számolnak le a hazai- nemzetközi kasztbéli parazitáikkal, vagyis amíg ki nem rekesztik őket a hatalomból és az angol sorsot nem teszik angol-brit kézbe, addig a kilépés sem hoz teljes megoldást, csak egy jó lépés, mely után további lépések szükségesek.

Erre, a hunmagyarságnál már visszatérő felismerésre a nemzetközi parazitaságot évszázadokon át töretlenül szolgáló, főgyarmatosító és abból alsóbb szinten is hasznot húzó, totális agymosásban részesült lakosságú Angliában nem sok esély van, de soha nem lehet tudni.

A politikát, a médiát, a gazdaságot, a tudományt, a kultúrát, az oktatást, a hitéletet uraló és folyamatosan mérgező, a háttérhatalmi hiperparazitákat szolgáló hazai-nemzetközi kasztot, hunmagyar viszonylatban is a partvonalon kívül szükséges helyezni! Mindezt kizárólag a hunmagyar lelkületünk által vezérelve, emberséggel, de lehetőség esetén meg kell tennünk! Hogy ezután a teljességgel szükségtelen föderatív, vagy szintén szükségtelen konföderatív parazita berendezkedés-kelepcék nélkül, sorsunkat saját kezünkbe véve, szabadon, a világ bármely érdemes és alkalmas államával előnyös egyezségeket tudjunk kötni! Felvilágosult, szabad hunmagyar akarat teljében élhessünk, hogy adottságaink és megtermelt értékeink a hunmagyar nép javát szolgálják, s ne a nemzetközi és a hazai parazitákat gyarapítsuk.

Az mindenesetre természetes, hogy Izrael, USA, valamint az európai bábállamok, közte a hunmagyarság bábállama és annak nemzetköziekből álló keltetője/ paradicsomi inkubátorban élő kasztja nem örül a Brexites történetnek. A háttérhatalmi hiperparazitáknak meg lehet, hogy új stratégiát kell kidolgozni az emberöltők óta tervezett modern rabszolgatartó világbirodalom kibővítéséhez, átalakításához, a vérszívás tökéletesítéséhez, az új rabszolgatípus megteremtéséhez.
Jobban résen kell lenniük és kalkulálni kell az erőszakos betelepítési módszerük következményeivel, mert az elnyomottak felébredhetnek és kézbe vehetik sorsukat, akkor pedig bedőlhet a ma még töretlen nemzetközi parazita uralmi felépítmény.
Kérem, figyeljen rám!

Valójában ezt ordítja, ezért aggódik Orbán vazallus is, csak a kifosztott, agymosott nem érti. Azt hiszik az ostobák, hogy mivel Orbán aggódik és megpróbálja elhárítani bandavezérei gátlástalan és roppant kockázatos biológiai terrormerényletét, ezért teljesen más hajóban evez.
Nem mellékesen Orbán sem ismerheti főnökei minden tervét, minden módszerét, mert nem kötnek mindent az orrára, s ha ismeri, vagy sejti, akkor sem biztos, hogy mindennel egyetért, de a lényeggel, vagyis a kaszt nemzetközi uralmával, ravasz gyarmatosítással, okos, problémamentes elnyomási formákkal, vérszívással egyetért, mert kezes benne. Ezt képtelen eltakarni. Ordító bizonyíték rá, hogy szövetségese és gyakorlati támogatója a hiperparazita gépezetnek! Ordító bizonyíték, hogy politikája a nyíltan hazaárulókkal történő marakodás ellenére biztosítja Nemzetünk kintről történő kirablásának lehetőségét is. Kedvez a hazai parazita kaszt mindennemű uralmának és ehhez töretlenül hozzájárul a hivatalosan torzított oktatás, kultúra, gazdasági és történelemszemlélet is! Nem utolsó sorban NEMZETTORZÓNK hivatalos nemzetközi viszonyában, letudott, megváltoztathatatlan tényként kezeli a soha le nem tudható és a mindenképpen rehabilitációt követelő trianoni gyalázatot. Mert bizony nem hunmagyar lélek az, aki ezt képes letudni! Gyakorlatilag ölbetett kézzel nézi, hogy az elrabolt Hunmagyar Haza tájain, az egykoron erőszakkal rabosított magyarjainkkal idegenként, egyelőre megtűrt, de rendre megrugdalt, eltüntetésre szánt kutyaként bánjanak.

Egyes politikai és nemzetbiztonsági szakértői hangok talán tájékozatlanságból, de jobbára hátsó szándékkal azt állítják, miként a nagy törésvonal a betelepítési és egyéb világpolitikai kérdéskörben a liberálisok és az ortodoxok között lenne. Természetesen mindegyiknél lehagyják a parazita jelzőt is, sőt egyesek odáig merészkednek, hogy a szabadkőművesség támogatására és majdhogynem Izraellel történő együttműködésre kérnek minket, mivel a kaszt egy része nem betelepítés párti és az uralmát, vérszívását egyébként is más eszközökkel kívánja biztosítani. A hangok elvétve, s egyre ritkábban szólnak arról, hogy a terrorállamot az USA-t, Izraelt is a hiperparazita háttérhatalom hozta létre és mindig csend volt arról, hogy a terrorállam vezetőjét Izraelben képezték ki. Hogy a világban folyó terrorért, legyen az öngyilkos merénylő általi, zömében ártatlan birkák életét kioltó terrorért, ki a felelős valójában, arról nagy a csend. A felelősséget általánosságban az iszlámra és a szintén felhasznált, lényegében ártatlan, agymosott, szemellenzős tudatlanokra kenik!

Szerintem örök szabály kell, hogy legyen, ki mit tud, olyan mértékben felelős a tetteiért, s azon történésekért, melyre befolyása van, vagy lehetne!

Valójában kik a felelősök a terrorakciókért!

A pszichológia torzított hitbéli eszközével vakított, agymosott terrorista muszlim fiatal nem bűnös, „csak” bűnt követ el. Nem mellékesen érdemes mérlegelni, hogy nem ugyanolyan kártékony-e, vagy kártékonyabb az önző, a világ értékeinek szempontjából semmirevaló európai fiatal! Mert az ilyenek nemtörődömsége, felfogása is hozzájárul, hogy züllik az emberiség, tönkre megy a Földünk, tobbzódnak a paraziták, jönnek az idegenek, terrorizmus van és mindennek következtében nagyságrendekkel nagyobb létszámú ember harap a fűbe, viszont az európai selejt egyre csak szaporodik.

Él olyan jöttment, véglény szócsöve a parazitáknak e hazában, aki nyíltan fel van háborodva, hogy „nem engedik be a szenvedő migránsok ezreit, emberségből.”
Az nem fejtegeti, hogy miért is szenved, mi és ki az oka és hol lehetne elejét venni a szenvedésének. Azt akarja, hogy szenvedjen más is! Mi is! Számára nem emberség, ha nem robbantanak ki háborúkat, nem tesznek földönfutóvá népeket, nem uszítanak fel hazájuk elhagyására tömegeket, terrorra predesztinált elemekkel, később aktivizálható katonasággal és idegen kultúrával, terrorral nem igyekeznek szétverni más nemzeteket, kultúrákat.

A valódi bűnözők, az emberiséget gátlástalanul manipulálók véletlenül sem iszlámvallásúak, hanem háttérhatalmi hiperparaziták és a felépítményükben szereplők a súlyuknak, a feladatuknak megfelelően ténykednek!

Ezek a paraziták művelik a kultúrák szétzüllesztését, emberi genetika manipulálását, az egyéni és tömeglélektan degenerálását, szorongást, félelmet keltenek, a lényegről viszont elterelik figyelmet, hogy kiszolgáltatott eszköz légy, ők meg lapíthassanak a háttérben, mert a mai politikusok is csak jól fizetett csicskásaik, lakájaik.

Az iszlámot radikális, szétzüllesztő eszközként és figyelemelterelésre is használják.
Wolfgang Schäuble, Németország pénzügyminisztere, illetve Frans Timmermans, az Európai Bizottság alelnöke, elszólta magát a piszkos tervről: „Faji- és kulturális keveredés és sokszínűség Európa és az európai nemzetállamok jövője.” Vagyis a még nyomokban meglévő nemzetállami tulajdonságok felszámolása és az új rabszolgatípus megteremtése: „az oszd meg és uralkodj!” - gyakorlat tökélyre fejlesztése és a totális parazita világuralom kiteljesítése, és szükség esetén háborút kirobbantó eszköz, ha ezzel nem is a teljes cél felvázolásával folytatta.

Némelyek állítják, hogy már háború van, melyet az iszlám visel a „keresztény” népek és kultúrák ellen. Egyeseknél ez az állítás tájékozatlanságból, másoknál elterelési szándékból adódik.

Hogy teljességgel érthető legyen, hogy miről beszélek: Jómagam tisztelem Allahot / a Teremtőt, mert az csak egy lehet, ha van és nem is emberi lény, hanem őslélek, ősértelem, a világ princípiuma, kvintesszenciája, az ősmagyarnak a világot szülő Uranya, de a valóban ábrázolhatatlan EGY! Teljesen mindegy kik, hogyan nevezik és nem keverendő a prófétákkal, apostolokkal / földi lényekkel, mint Jézus, vagy Mohamed. Tudtommal az iszlámvallás hasonlóképpen az asszír-latin-„zsidó” paraziták által mesterségesen kifundált vallás, mint a judeo-„kereszténység”, bár alapból az eredeti iszlám talán igazságosabb, mint a judeo-„keresztény”. Valamint az sem mellékes, hogy ennek az „álkeresztény” vallásnak legalább annyi, ha nem több vér tapad a kezéhez, mint magának az iszlámnak.
Az iszlámról, mint egészről, ma nem beszélhetünk terror ügyben, csak zömében azokról az elhajlásokról, amiben a mesterkedő parazita ügynököknek a manipulált „iszlám” tanokat sikerült elültetni és egyben felhasználni a hívőket.
Másrészt az iszlám nem háborút viselő fél, hanem csupán eszköz / kard a paraziták kezében, még akkor is, ha sok felhasználtnak erről fogalma nincs.

Másrészt a gondolkodó ember rájön, hogy ez a háborúnak nevezett terrorhadjárat egyáltalán nem a hiperparaziták ellen, nem is a provinciákban uralkodó parazita-lakájaik ellen, hanem pontosan a paraziták által véreszívott gazdanépek ellen, vagyis ellenünk folyik, még akkor is, ha netán a tudatlan és kézivezérléssel minden estben nem irányítható eszköz buzgóságában célt téveszthet. Persze a hiperparaziták a kötelékek erősítése, a nyilvánosság megtévesztése, manipulálása okán direkt is áldoznak be kasztjuk alsó szintjéhez tartozó, rang nélküli sleppet is.

Tehát nincs itt háború, hanem a nemzetközi, nem iszlámhoz tartozó paraziták, aljas célok okán, migrációs - biológiai támadást, valamint közvetett, aljas, fegyveres orvtámadást indítottak saját, véreszívott gazdanépeik ellen!

Egyrészről szervezik és generálják a terrort, másrészt a katonasággal és a rendvédelmi szervekkel a megtévesztés okán végeztetik el a kötelező árnyékolást.

Tehát ez nem háború, szabadságharc meg viszont akkor lenne, ha szembefordulnánk a parazitákkal!

Valószínűen folyik egy háború lehetőségének előkészítése is, miként történt ez többször a történelemben és lehet, hogy rákényszerítik a népeket, miként „kard- ki – kard” menjenek szembe egymással, most éppen az iszlámmal, pedig minden baj megelőzhető lenne a parazita hatalmi felépítmény semlegesítésével.

Hol is van az a valódi törésvonal!
Tehát tudomásul kell vennünk, hogy az óriási szakadék a kijátszott, kifosztott, zömében agymosott, orránál fogva vezetett, manipulált terrorizált emberiség és a nemzetközi parazita kaszt / felépítmény között van, nem az iszlámisták és a keresztények között! Legyen az egyrészről az elnyomott, manipulált emberiség - muszlim, keresztény, vagy hitetlen - tagja. Másrészről lehet liberális, ortodox, balos, álbalos, jobbos, áljobbos, vagy bármely vallási, vagy látszólag egyéb filozófiai eltérést képviselő, de lényegileg a nemzetköziek parazita kasztjához tartozó.
Az iszlám és bármely idegen kultúra vonatkozásában nem a békétlen egymással élést, hanem békés különélést kell szorgalmaznunk. Tehát ne jöjjön hozzánk egy sem, de nemzetközi kártevők befolyásától és hazai kártevők bajt hozó nemzetközi pártütő bandázásától is meg kell mielőbb szabadulni!
A türelmüket vesztett hiperparazita főnökök úgy is gondolhatják, ha nem fogadjuk szépszerével az általuk kitervelt migrációs-biológiai fegyvert, vagyis az új rabszolgatípus és új társadalmi forma, új „piaci” berendezkedés, lényegében a világbirodalom megteremtésének kísérletét, akkor zsarolást és közvetett terrort, majd felmentő szerepet eljátszva közvetlen terrort fognak alkalmazni. Ha a hiperparaziták a legkezesebb EU helytartói segédletével nem tudják keresztülverni az iszlám betelepítését, ha nem tudják szétverni a még minimálisan független provinciák államiságának felszámolását, ha nem lesz transz-atlanti gazdasági szipoly, akár fegyveres bandákat is szabadíthatnak rájuk és akár háborús frontot nyithatnak, nálunk is (Lásd: orosz-ukrán ellentét szítása!). Persze a fegyvertartást szigorítják, nálunk nem is engedik, nehogy védekezni, vagy lázadni tudjunk, mert ennek is ez a lényege, hiszen a terroristákat nem érintik az ilyen korlátozások, sőt felfegyverzik őket.
Ezeket titkolják előtted ezerrel Orbánék is, legfeljebb álcából érintik a valóságot. (A felépítmény!!!) No és mit titkolnak még politikusaink, nemzetbiztonsági szakértőink? Miféle elterelés, vakítás, uszítás folyik?
Kövessük csak a csapákat! Némi empátiával érthető, hogy a helyi-nemzetközi kasztbéli lakájparaziták (Benne a Fidesz népség és a parlamenterek zöme.), akiknek alapvető feladatuk a hiperparaziták nagytételű rablási lehetőségeinek biztosítása, közben egymással is marakodnak a vagyonosodást lehetővé tevő helytartó szerepért. A „jobboldaliak” aggódnak a feletteseik túlzóan erőltetett birodalomépítő menete és gátlástalan, kockázatos módszere miatt, hiszen számukra jól bevált világ az eddigi.
A Brexites történések tükrében a magyarországi nemzetközi kaszt tagjai a baltól jobbig rémálomként vizionálják magukban az EU megszűnésének lehetőségét, mert akkor nem lesz kire hivatkozni, nem lesz kivel fenyegetőzni, s nem tarthat soká a vérszopó hatalmuk. Bár Orbánék plusz egy ciklust nyernének az önkéntes kilépéssel. Ha viszont a „magyar sors - magyar kézbe” kerülne, hamarosan vége lenne hazánk fosztogatásának is! Rémítgetnek, magyarázzák a bizonyítványt, hamisítják az okokat. Orbánék EU-s sakkfigurákat cserélnének, mintha csupán egyes személyek alkalmatlanságáról és tévedéséről lenne szó. Szidják az álbaloldalt, minta politikai táborok között komoly lenne a törésvonal, csakhogy mentsék, amíg menthető a piszkos lehetőségeket garantáló szemük fényét, az EU gennyletet / a gyarmati világ legfontosabb, minden eresztékében nyiszorgó, zsizsikes fiókját, melybe a komoly felvirágzást hozó semlegesség békés terepe helyett, az egész kaszt együttesen vállvetve, nekifeszülve taszajtották a magyar népet.

Mélyen hallgatnak az EU tarthatatlanságát jelentő politikai, gazdasági, emberjogi és háttérhatalmi vonatkozásairól, a valódi piszkos céljáról.
Mélyen hallgatnak ennek a nyirkos és sötét, visítozó patkányokkal, férgekkel, csúszómászókkal, tolvajokkal, útonállókkal, elmebetegekkel teli építménynek a kártételéről, a megreformálhatatlanságáról.
Hatalmasan titkolják, hogy ez nem a népek szabad társulása, hanem a nagy nemzetközi parazita galeri döntése alapján kötelezően létrehozott, eleve aljas célokat szolgáló társultatás volt, amiben egy másodpercig nem volt szó a demokráciáról!

A világbirodalom elsőlépcsős intézménye az Európai Uniónak nevezett láger / agymosó kényszer - elmegyógyintézet / munkatábor és munkanélküli tábor / emberi faj tömegeivel, csoportjaival történő kísérletezésre szánt telep. Mutatványos bohócok, lakájok és új bérrabszolgák képzője, emberi masszakeverő. Agymosó, nemzetietlenítő, bűnöző és buzikeltető, erkölcstelenítő, mindennemű identitás zavart gerjesztő ideológia!
Milliók verítéke árán fenntartott játszóház orvosi eseteknek, önhitt, demagóg, közhelyekkel operáló, vagyont halmozó kleptomániás pojácáknak, valamint ingyenélő, talpnyaló, mindennemű ripacs-klientúrának, többes szemléletű jognak. Ördögi tervvel rendelkező hiperparazitáknak alattomos eszköz és tehetetlen gazdatest.

A köznépnek alapból, fokozatos elvonás, hülyítés!

Nemzetnek, hazaszeretetnek, kultúrának, hagyománynak, emberségességnek, méltányosságnak, becsületnek, önzetlenségnek, kötelességnek, bölcs tudásnak, rasszvédelemnek, igazságnak és igazságszolgáltatásnak, információ- szabadságnak, ez sírgödör.

Egyébként Orbánék arcátlanul még tőkét is kovácsolgatnak a Brexites felsülésükből. Népakaratról, kvótaellenességről, tehetetlen és alkalmatlan EU-s vezetésről prédikálnak és csak a bevándorlás-politikát hibáztatják. Minta az valami téves gazdaságpolitikai érdekeltségű, vagy humánum által motivált tévedés lenne. Hintik, hogy az EU ostobán a munkaerő hiányát szándékozná pótolni, mikor jól tudjuk, hogy az unióban 21 millió embernek most sincs munkája. A nyugat- európai bérszínvonal csökkentésének szándéka csupán egy és roppant nehezen kivitelezhető eleme az aljas terveknek.
Kormányunk egyetért helyi-nemzetközi-parazita-lakájokból és nemzetközi-hiperparazita-bűnöző-fővezérekből álló, nemzetközi kaszt uralmának fenntartásával, további gyarmatosításával, csak a módszerek megítélésében van eltérés.

Orbánék csupán más, jól bevált eszközökkel, kisebb kockázattal és
helytartó szerepük megtartásával gondolják a nemzetközi paraziták birodalomépítésének kivitelezését, az európai és
a magyar gerinc végleges kerékbetörését!

Orbánista módszer: A púder ellenére idehaza jóval a nyugati szint alatt szándékoznak tartani a fizetéseket / jövedelmeket. Nem mellékesen minden hamuka ellenére, sőt a „hanuka” miatt nem nőhet az életszínvonal sem!

A multikhoz képest messze nem támogatják a magyar vállalkozások beindítását és nem engedik felvirágzásukat, magyar kézben lévő munkahely teremtési lehetőségét. A Fidesz-es kliensek kivételével, ugyan úgy, miként előtte az állibes-balos gennyleteknél.

Az ország számtalan körzetében nincs munkahely, ahol van, az idegen kézben, tehát bizonytalan! Ami biztos, hogy csak éhbért fizetnek. A rendszerváltás után, a Fideszt is beleértve, váltott műszakban gyilkolták le a magyar háttérre épülő, magyar ipari ágazatokat.
Mára, vidéken, a kivételektől eltekintve egyenesen nulla a megélhetési lehetőség és a tetejébe, kormányunk által építendő, soha nem látott nagybirtokrendszer az intenzív, rengeteg gyilkot / halálos betegségeket okozó kemikáliák számtalan válfaját felhasználó gazdálkodásával még jobban lehetetlenné teszi, hogy a vidéki ember, majdan jól eladható bioterméket termelő, sok kézimunkát igénylő gazdálkodásba legyen képes menekülni. Szertefoszlik a remény, hogy a magyar gazda esténként, miután a szövetkezetben eladta a biotermékét és szénát tett a jászolba, ha fáradtan is, de nyugodtan, boldogan, egészséges ételtől teli hassal, kétpohárnyi bio-bor után, a „saját uram- és jó gazda vagyok!” öntudattal bújhasson a szeretett felesége / párja mellé az ágyba.

Roppant mód vigyáznak rá, hogy a hunmagyar nép idegenek függőségében maradjon, megélhetése a liberális városi, paraziták által pörgetett mókuskerékhez kötődjék.

Gondjuk van rá, hogy a vidéki háztáji, kisipari termék előállításával értelmetlen legyen foglalkozni, hiszen a paraziták üzletei, áruházai át nem veszik az ilyen termékeket. Gondjuk van rá, hogy sok legyen a gondos gazda nélkül lézengő, legfeljebb bérbe adott vidéki föld, hogy könnyen és áron alul meg lehessen szerezni az új nagybirtokrendszer számára. Legyen olcsó föld, olcsó porta a betelepülők számára. A szerencsétlen hunmagyart, pedig az Orbán kormányzat is világgá kergeti, hogy ott nyomja le, vagy tartsa a béreket! Ide pedig más bérleverők jöjjenek. Ezáltal továbbra is alacsonyak legyenek az ingatlanárak is és bizony jöjjenek „A BETELEPÜLŐ IDEGENEK!” Kínai, izraeli, holland, német és már a török betelepülők is! De a már régen itt élő, töretlenül szaporodó, primitív, kriminálisan-parazita hazai réteg (Minden esetben tisztelet a kivételeknek, ebben az esetben a már beilleszkedetteknek, vagy a beilleszkedni szándékozóknak, mert van ilyen, ha kevés is!) is a helytartó rabigában vergődő, csonka Hunmagyar Nemzet felszámolásának eszköze. Persze a Hun, s a Magyar név maradhat, jó lesz az másnak is.

Orbánék azt is jól tudják, hogy Európa lezüllesztése töretlenül folyik az iszlamisták Magyarországra történő kvóta szerinti betelepítése nélkül is. Mert népszavazás ide, vagy oda, kvóta ide, vagy oda, azt is tudják, hogy csak idő kérdése, hogy a töltés alatt lévő migrációs-biológiai fegyver lehetőségével arab emberanyagot lőjenek a hazánkba. A már Európába bárhova letelepedetteknek, vagy az újonnan jövők egy részének az uniós állampolgárság megszerzése után bármikor célpontja lehet Hazánk. Ne vigasztaljon minket, hogy a Fidesz-es púder ellenére nálunk, mások által nem kívánt életszínvonal van, mert majd csak akkor kap a migráns-biológiai fegyver az EU-tól postán havi „apanázst”, ha uniós állampolgárságával átjön hozzánk. Osztrák - törökök már jöttek, önként, hiszen itt olcsóbb nekik a lakhatás és az ingatlan, itt könnyebb megélni az osztrák szociális ellátásból. Amúgy lehet, hogy az osztrák küldi őket, miként azokat a gazdákat, akik ezer hektár számra vásárolják fel a magyar földet, ha másként nem, strómanok nevére.

Magyarországon van bőven lakhatási lehetőség, az egyre ürülő vidéken szaporodik az üres ház. A felújítások, korszerűsítések kullognak, mert nem telik rá a nyomorult népnek. Ennek ellenére a kormány több okból az új lakások vásárlását, új építkezéseket támogatja kiemelten, szaporítja az amúgy is feleslegesen sok üres ingatlan számát. Csak látszatmértékben támogatja a használt, felújításra szoruló ingatlanok vásárlását.
A kártevő hozzáállás oka, a Fidesz-es, vagy a klientúrához tartozó lakásépítő biznisz és a vidék kiürítése, felvásárolhatóság növelése, függővé tétele, un. mobilizálhatóság, had ne soroljam tovább, de végeredményében a jelenlegi társadalmi bázis még szipolyozhatóbbá tétele, a vidék ledarálásának ravasz eszköze.

No és Orbánék aljas módon szerkesztett népszavazási kérdéssel húzzák csőbe a hunmagyar nép akaratát! A ravasz kérdésre adott igennel a nép felhatalmazását szerzik meg arra vonatkozóan, hogy bármely betelepítés vonatkozású döntéshez többé ne legyen köze a népnek, vagyis az uralkodó kétharmadnyi parlamenter akadálytalanul dönthessen ilyen létkérdésekben. Mely lehet nem kvóta szerinti betelepítés, akár menekültek befogadása fedőnévvel, fizetés a direkt betelepítés helyett, ami szintén a magyarság rovására megy …


Ezek vagy biztosak a voksoló tömeg korlátoltságában, vagy nem érdekli őket a kockázat, hogy gondolkodó ember ilyen kérdésre nem is fog válaszolni, másrészt nem a ravasz módon megfogalmazott kérdésfeltevésen és az arra adott válaszon múlik a betelepítés. Hanem azon múlik a betelepítés, hogy ebben a tekintetben is hazaárulást követ-e el kormányunk, parlamentünk, vagy nem. A betelepítésre vonatkozó, az EU pribékjei által közvetített hiperparazita szándékot megváltoztatni egy ilyen népszavazás által nem lehetséges. Nagy ívben tesznek rá! De, ha már népszavazás, akkor egyértelműen mindennemű idegen náció, mindennemű betelepülési lehetőségének teljes tiltását kellene törvényesíteni! Ne gondolja senki, hogy a nemzetközi paraziták, miként a mi kormányzó parazitáink nincsenek tisztában a hunmagyar nép akaratával! Mindezt összevetve nemhogy teljességgel felesleges cirkusz, hanem tisztességtelen, hátsószándékú csőbehúzás, figyelemelterelés ebben a kérdésben és egyáltalán az ilyen formában megfogalmazott népszavazás! „Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?” Olyan mocskos játék ez, mint a kettős állampolgárságról szóló merénylet- népszavazás! A Fidesz akkor nem költött százmilliókat az igenek mellett, mert alig várta, hogy megalázódjék a hunmagyarság. A jött-mentek érdeke szerint kedvét szegje a hunmagyarság trianoni jóvátétel igényének és nemzetegyesítési szándéknak. Most sem költ a felvilágosításra, csak az átverő népszavazást reklámozza.
A győzelmes népszavazás eredménye az lesz, hogy az országgyűlés az EU által előírandó, kötelező minősítésű befogadás lehetőségén túl, tejhatalommal bárhogy dönthet, azt fogad be, akit akar. Egyébként sumákban folyik az idegenek betelepítése. Az egyik jöhet, a másik nem. A zsidók előtt tárva minden kapu. A Nemzetünk számára legkártékonyabb bevándorlást nem, hogy nem engedik, hanem direkt elősegítik. Tehát kormányaink, parlamentereink számára a népszavazás által nem íratik elő, hogy nem engedhetnek betelepülni semmilyen címszó alatt, vagy címszó nélkül idegeneket. Mivel hazaáruló politikusaink már régen feladták a nemzeti függetlenségünket, az EU, népszavazás ide, vagy oda, amúgy is úgy dönt, ahogyan akar, méghozzá az uniós parlament döntése nélkül, mert az is csak egy „díszparlament”, ahol hatalmas pénzért bohóckodnak a bőrünkre, mert kell a színjáték és eljátsszák azt a népuralmat, melyről a parazita felépítményben szó sem lehet.
Miként már máskor írtam, lehet, hogy Orbánéknak a helyzetüknél fogva ez a kvótaellenes színjáték meg is van engedve, mert kizárólag csak ennek a segítségével maradhatnak a hatalomban. Az eszes hiperparaziták tudják, hogy egy Fecó-féle kormányzással könnyen bedőlhetne a magyarországi provincia.

Hazug és beteg ideológiákra, piszkos célból, aljas módon szőtt, sehonnaniak által uralt vérszívó pókhálóból soha nem lesz jóléti intézmény!

Tény, hogy Nemzetünk még köpőcsészéje is a külföldi - nemzetközi hordának. A kárpát-medencei hunmagyarnak nem ugyanaz a jog jár, mint másoknak és az elrabolt nemzetrészek hunmagyarjai hovatartozásának felszámolásán túl az anyanemzet belső felszámolása Orbánék álnemzeti mutatványa ellenére is töretlenül folyik. A kirakatban mutogatott sikeres EU-s pályázatok, melynek a felhasználási kötelezvénye is ravasz, csak a hivatalos befizetésünk viszonylatában kerül szóba. Hallgatnak arról, hogy az EU-ból „visszaszerzett”/ sikeresen pályázott pénz nagyobb hányada a nemzetközi hiperparazitákhoz és a hazai parazita kaszthoz kerül. A pályázatokból az osztókhoz nem visszavándorló összegek egy része oly módon kerülhet beruházásra, hogy az EU-t népszerűsítse, pedig a tőlünk elvett vagyon egy része, a harmadik összeget a hazai paraziták nyelik le. Mélyen hallgatnak arról, hogy az EU-ba történő hivatalos befizetésen túl a Nemzet által megtermelt vagyon közel háromnegyede, az EU tagság és „nemzetgazdasági” liberalizmus okán alapból a nemzetközi hiperparazitákhoz vándorol.

Orbánék és a többi álmagyar parlamenter érdekeinek bűzös masszája a rövidlátók számára érthetetlenül ellentéteket is tartalmaz, de jól össze van ez gyúrva!

Testestől, lelkestől alkatrészei, csicskásai, fenntartói és középszintű haszonélvezői voltak és máig haszonélvezői a nagy nemzetközi hiperparazita gépezetnek. Lehetőségük lett az elődeik által a „bolsevizmus” zászlaja alatt államosított nemzeti és magánvagyonból, valamint az azóta eltelt idők népnyúzásából származó mindennemű állami tőkebázisból történő vagyonosodásra. Az előbbi úton szerzett vagyonuk miatt éppen nem érdekük a főnökeik által szervezett iszlám attak. Egy részük nyugodt, mert Európa lezüllesztése töretlenül folyik az iszlamisták Magyarországra történő betelepítése nélkül is, mely mindenképpen visszahat Nemzetünkre is. Biztosak a meghatározó hunmagyar genetika térvesztésében, hiszen a hunmagyarság fogy, a kriminális kategóriát képező kisebbség pedig erőteljesen szaporodik, a különböző idegen nációjú bevándorlás is nő. Az pedig csak idő kérdése, hogy a most zajló folyamat következményeként elkezdődjék az elkerülhetetlen, hogy az Európába bárhova letelepedőknek, vagy az újonnan jövők egy részének célpontja legyen Hazánk is.

Máig vonagló nemzettorzót létrehozó trianoni nemzetgyilkossági merénylet óta semmi, még a II. világháborús veszteség és a nemzetköziek bolsevizmusa sem okozott akkora kártételt a nemzetünknek, mint a kaszt helytartóinak 1989-es gengszter / módszer váltása.

Vagyis az idegen uralkodó kaszt köpönyegforgatása.

Egyrészt:
A hazai nemzetközi kaszt, alapból a nemzetközi hiperparazita felettesei érdekét szolgálva fillérekért árusította ki a nemzetet, de -még ezen fillérek- jó részét is lenyelte. A látható sakkfigurák egy részének szemfényvesztő lecserélésével, több- pártrendszerű elnyomásra váltással és általuk levezényelt rablóprivatizációval szerezték meg azt, amit a háború után államosítottak.

Másrészt:
A terv következő lépcsője szerint következett a még nagyobb kártétel! Nemzetünk európai uniós lágerbe történő taszítása, ahol a nemzetköziek tejhatalommal döntenek sorsunk felett és bevégzik a Trianonból megmaradt nemzettorzó vérének teljes lecsapolását, hogy a világ nemzetközi népsége számára új, ideális bázis, paradicsomi élettér legyen a Hunmagyar Hazából.

Már az „Ébredj Európa, ébredj emberiség!” című írásomban részleteztem a felépítményt, a törésvonalakat, de a lényeg tömören:
Minden országban van egy nemzetköziekből álló, lakáj, kisparazita kaszt, ebbe tartoznak: politikát, médiát, oktatást, kultúrát, tudományos életet, gazdaságot, egyházakat és egyéb kulcshelyeket vezénylők, a nemzeti vagyonból hatalmasat merített rablók, egyéb strómanok. Ezek mindenképpen szövetségesei, kiszolgálói bolygónk tetemes része felett rendelkező háttérhatalmi hiperparazitáknak, hiszen rokoni, vallási, ideológiai szálak összefűzik őket, de a nagy lényeg, hogy a hazai parazitáink a hiperparaziták beleegyezésével és segítségével lettek a tejtől, méztől ragadó helytartó felépítmény részei. Mi meg vagyunk a jólelkű, naiv kultúrlények, akik mindezt eltűrjük.

A pártrendszert felszámolni és a „hunmagyar sorsot-magyar kézbe helyezni” szándékozó pártot, és / vagy egyéb ilyen célú összefogást szabad csak támogatni!

Természetesen nem mindegy, hogy a cél őszinte és elégséges-e, vagy valamilyen átvágás, elterelés, újabb hatalomátmentése a nemzetközi kasztnak, mert az álmagyarba bújt paraziták ügynökserege a pártokon és a parlamenten túl, civil csinnadrattával is egyre erősebben dolgozik!

Egy őszinte és békés megoldás a „Le a pártokkal!” című írásomban megtalálható.

Sopron, 2016. 08. 06.
Kőműves Géza

Napokon belül kitörhet a háború! Putyin elrendelte az összes nyugaton dolgozó tisztviselő hazautazását

A Daily Mail brit lap úgy értesült orosz diplomáciai forrásokból, hogy Vlagyimir Putyin elrendelte minden orosz tisztviselő és családjának hazautazását a nyugati országokból.

Több politikus és magas rangú tisztviselő is arról számolt be, hogy Moszkvából kaptak figyelmeztetést, hogy a szíriai és a Franciaországgal való viszonyra tekintettel készítsék fel családjaikat egy azonnali hazatérésre Oroszországba.

A Daily Mail úgy értesült, hogy a figyelmeztetést megkapták a diplomáciai képviseletek adminisztrációs személyzetei, a regionális tisztviselők és az állami vállalatok munkavállalói. Putyin állítólag azt is elrendelte, hogy gyermekeiket azonnal vegyék ki a külföldi iskolákból.

A pontos ok még nem világos, de a Daily mail kérdésére az orosz politikai elemző, Stanislav Belkovsky azt válaszolta, hogy ez nem lehet más, mint egy közelgő háború előkészítése.

Forrás: dailymail.co.uk
A cionisták egyik fő pillére a pénz, amely bukni fog hamarosan!
Nem egyszerű a Bankároknak.
Benne vannak a saját világuk spiráljába, amiben azt remélik, hogy a pénz által lesznek boldogok.
Boldogok nem lesznek, hanem egyre sivárabbá válik a lelkiviláguk.
Talán imádkozni kéne értük.
Ami a szabadkömüves kézfogást illeti , az nem más mint a pöcsösök játékszere.
A Birkák azt hiszik, hogy a nagy titkolózások megfogják menteni a “Bőrüket”. Egyébként meg titok sincs. Még a WC sem vagyunk egyedül, még akkor sem ha rejtvényt fejtünk.
Az utolsókat rúgják a sunyiságaikat élők. Aztán jön a változás.
A szabad kőműves brigád, meg ott találja magát igazi kőművesként egy másik világban .
Végül is Atyánk megengedi mindenkinek, hogy kiéljék a hajlamaikat. Itt az ő végtelen szeretete .
Aki már kihúzta magát a kettősség és a dualitás világából, annak elé tárul a dolgok miértje is.
Ehhez kívánok mindenkinek sok sikert.
A Bánya ahol melóztam kutya füle,ahhoz képest amikor az Ember felteszi magának a kérdést, hogy vajon ki is vagyok én .
Amikor valaki a saját lelkét lombtalanítja akkor a tudata is változni fog .
De ehhez az emberiség nagy találmányát kell majd felül írnia. Amikor kitalálta magáról, hogy ember.
De hát Jézus útmutatása mindig segít. Aki azt mondta.
Ha furcsa szagokat érzel a konyhából, akkor a feleséged lefogja ordítani a fejedet , mert elfelejtetted elzárni a tűzhelyet.
Laci

Sorra dőlnek ki a csontvázak, a világ egyik legmocskosabb bankja a Deutsche Bank
Nagy Viktor
2016. október 11. 11:18

A Deutsche Bank 2008 eleje óta különböző csalások miatt több mint 9 milliárd dollár büntetést fizetett, és egyelőre nehéz megmondani, hol áll meg a végösszeg. A bank 5,5 milliárd eurót tett félre büntetésekre, de a legutóbbi botrányok, az akár 14 milliárd dolláros büntetéssel fenyegető MBS-botrány vagy az orosz pénzmosási csalás jóval nagyobb veszteséget okozhat a banknak, mint amire a menedzsment számít. Azon már régen túl vagyunk, hogy a Deutsche Bankot áldozatnak tekintsük, az elmúlt évek botrányai alapján minden szintet átjárt a bűnözés, korábbi vezérigazgatók, termékfejlesztők, ügyintézők, kereskedők, elemzők is nagyot hibáztak, és az sem menti fel őket, hogy más nagybankok is nyakig sárosak.

Enron, MortgageIT, CDO, Freddie-Fannie

Az elmúlt hetekben sokat foglalkoztunk a Deutsche Bank aktuális botrányaival, de miközben szinte evidencia, hogy a Deutsche Bank az elmúlt évek szinte minden banki botrányában érintett volt, nem sokan tudják, mik is ezek az ügyek, ezért a teljesség igénye nélkül összegyűjtöttük a Deutsche Bankhoz kötődő fontosabb bűncselekményeket.

Az Enron-botrány

Az Enron 2001-es csődjét követően az amerikai energetikai nagyvállalat utódcége 2003-ban 11 bankot perelt be azért, mert azok különböző pénzügyi műveletekkel segítettek elkendőzni a vállalat könyvelési csalásait és hozzájárultak a nagyvállalat csődjéhez. 2007-ben a Deutsche Bank megállapodott a céggel, hogy 25 millió dolláros büntetést fizet, ráadásul lemond 416 millió dollárnyi követeléséről.
Jelzáloghitel-botrány
2012-ben a Deutsche Banknak 202,3 millió dollár büntetést kellett fizetnie, mivel gyakorlatilag hazudott az Amerikai Városfejlesztési Minisztériumnak az egyik amerikai leányvállalata, a MortgageIT által kibocsátott jelzáloghitelek minőségéről, ezzel pedig hozzájárult az amerikai jelzálogpiacról indult gazdasági válsághoz.
A DB 1999 és 2009 között számtalan olyan hitelt bocsátott ki, amelyeket jó minőségűként tartottak nyilván, és amelyek után állami támogatást vettek igénybe, annak ellenére, hogy a hitelek nagy része szinte az első pillanattól kezdve késedelmes volt, 39 ezer hitelből 12,5 ezer be is dőlt.

CDO-botrány

2013-ban a Massachusetts-i pénzügyi felügyelet 17,5 millió dollár pénzbüntetésre ítélte a Deutsche Bankot, amiért az nem megfelelően informálta a befektetőit arról, hogyan is működnek, és mit is tartalmaznak azok az adósságkötelezvények (collateralised debt obligation, CDO), amelyeket a bank közel 10 milliárd dollár értékben értékesített, és az sem lehetett tiszta a befektetőknek, hogy a bank értékpapír részlege és különböző hedge fundok milyen szerepet játszottak a CDO-k értékesítésében. Egy konkrét ügyben, a Carina CDO-nál a Deutsche Bank elfelejtette megemlíteni az ügyfeleinek, hogy a CDO-t kibocsátó hedge fund, a Magnetar a strukturált termék mögött lévő eszközök árának az esésére fogad, ez pedig durva érdekkonfliktus. A Deutsche Bank, a Magnetar és a State Street által 2006-ban kibocsátott Carina CDO értéke közel 1,6 milliárd dollár volt, egy évvel később, 2007-ben viszont a mögötte lévő eszközök bedőlése miatt már szinte semmit sem ért, ez egyébként igaz arra a közel 40 milliárd dollárnyi eszközre is, amit a Magnetar közreműködésével bocsátottak ki.

Freddie-Fannie-botrány

Az amerikai Szövetségi Lakásfinanszírozási Ügynökség 18 pénzintézetet (köztük természetesen a Deutsche Bankot) büntetett meg azért, mert a válság előtt összesen 196 milliárd dollár értékben adtak el jelzálog-fedezetű értékpapírokat (mortgage-backed security (MBS)) az Egyesült Államok két vezető jelzáloghitelező pénzintézetének. A Freddie Mac és a Fannie Mae hatalmasat bukott az MBS-eken, és az amerikai államnak kellett kimentenie őket. A Deutsche Banknak azért kellett 1,9 milliárd dolláros büntetést fizetnie, mert nem informálta a Fannie és a Freddie vezetését megfelelően arról, milyen minőségű eszközök állnak a nekik eladott strukturált termékek mögött.

Áramár, kamatláb, arany-ezüst, Kirch

Áramár-botrány

2013-ban az amerikai energiaszabályozási bizottság 1,5 millió dollár pénzbüntetésre ítélte a Deutsche Bank energiakereskedő részlegét, mert az 2010 elején a kaliforniai villamosenergia-hálózaton áramot értékesített, amivel jelentős haszna keletkezett az ugyanezen a piacon kötött pénzügyi termékein, miközben a tranzakciót nem támasztották elő a piaci fundamentumok, a DB minden “fizikai” tranzakción bukott, miközben a pénzügyi pozíciókon nagy haszna keletkezett, eközben pedig torzította az érintett piacokat így akár veszteséget is okozhatott más szereplőknek.

Kamatláb-botrány

2013 decemberben az Európai Bizottság összesen 1,49 milliárd euró pénzbüntetésre ítélt 8 pénzintézetet, köztük a Deutsche Bankot, amiért azok manipulálták a bankközi kamatlábakat és azon keresztül a bankközi kamatlábakra épülő hatalmas derivatív-piacot, ezért 2013-ban az Európai Bizottság, 2015-ben pedig brit és amerikai hatóságok ítélték pénzbüntetésre.
• A Deutsche Bank részt vett abban a kartellben (DB, Barclays, RBS, Société Générale), amely 2005 szeptember és 2008 május között működött, és amelyben a résztvevő bankok nem csak manipulálták a kamatlábakat (LIBOR több devizanemben, EURIBOR) és a derivatív-piaci árakat, de előre leegyeztették egymással az árazási és kereskedési stratégiájukat, ezzel pedig haszonra tettek szert, miközben a kartellből kimaradó versenytársaik, partnereik veszteséget könyveltek el.
• 2007 és 2010 között a UBS, az RBS, a Citigroup, a JP Morgan és a Deutsche Bank kétoldalú megállapodásokat kötött, amelynek keretében a pénzintézetek kereskedői üzleti szempontból érzékeny információkat cseréltek ki egymással.

A Deutsche Bankot Az Európai Bizottság a kartellezés miatt 465,9, a kétoldalú megállapodások miatt 259,5 millió euró, vagyis összesen 725,4 millió euró pénzbüntetésre ítélte, ezzel a DB a két ügyben messze a legmagasabb büntetést fizette a vizsgálatba vont pénzintézetek között (az ügyek felderítésében játszott szerepe miatt a Barclays és a UBS nem kapott pénzbüntetést).

A történet azonban itt nem ért véget, 2015-ben a Libor-botrány miatt a Deutsche Bankot brit és amerikai hatóságok összesen 2,52 milliárd dollár pénzbüntetésre ítélték.

Arany- és ezüstbotrány
2014-ben a Deutsche Bank elismerte, hogy több nagybankkal együtt manipulálta az arany és az ezüst árát (ezzel együtt az azokra épülő derivatív termékek árfolyamait is), hivatalosan azonban nem tette közzé, mekkora összeget kell büntetésként fizetnie. Egyébként a DB volt az a bank, amelyik a kartell tagjai közül együttműködött a hatóságokkal a manipuláció felderítésében, ezért valószínűleg kisebb büntetést kellett fizetnie, mint a többi pénzintézetnek.

Kirch-botrány

A Deutsche Bank korábbi vezérigazgatójának felelőtlen kijelentése miatt ment csődbe 2002-ben a Kirch Group, amely akkoriban a Bertelsmann után Németország második legnagyobb médiacége volt, tulajdonrésszel rendelkezett többek között a ProSiebenSat.1 Mediában, a Formula 1-ben és az Axel Springerben. A második világháború óta legnagyobb német vállalati csődöt nyilvánvalóan nem egy rosszul megfogalmazott mondat okozta, de a masszívan eladósodott cégnek a kegyelemdöfés volt, amikor a Deutsche Bank korábbi vezérigazgatója, Rolf Breuer a Bloomberg TV-nek azt mondta a Kirch médiacsoportról, hogy
azok alapján, amit erről hallani vagy olvasni lehet, a pénzügyi szektor már nem kész arra, hogy változatlan feltételek mellett hitelt nyújtson (a Kirch-csoportnak).
Két hónappal később a médiacég csődbe ment, a cég alapítója, Leo Kirch és családja pedig pert indított a Deutsche Bank ellen. Az ügy évekig húzódott, 2014-ben viszont a Deutsche Bank 925 millió eurót fizetett Kirch örököseinek (Leo Kirch 2011-ben meghalt), a korábbi vezérigazgatónak, Rolf Breuernek pedig idén 3,2 millió euró pénzbüntetést kellett fizetnie a 2002-es kijelentése miatt a Deutsche Banknak.

Toys”R”Us-botrány

2014-ben az amerikai pénzügyi felügyelet összesen 43,5 millió dolláros pénzbüntetésre ítélt 10 pénzintézetet, köztük a Deutsche Bankot (4 millió dollár), amiért azok az elemzőiket, és azok elemzéseit használták arra, hogy befektetési banki üzleteket nyerjenek el. A konkrét esetben a játékokat értékesítő amerikai kiskereskedelmi lánc, a Toys”R”Us részvénykibocsátásakor (IPO) követtek el kirívó szabálytalanságot a befektetési bankok, ugyanis a tőzsdére igyekvő cégről igencsak kedvező elemzéseket készítettek azért, hogy az IPO-ban ők is részt vehessenek.

A Toys”R”Us mind a 10 cég elemzőitől prezentációt kért azért, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a fontosabb kérdésekben, például az árazásban az elemzők és a kiskereskedelmi lánc menedzsmentjének a véleménye egybeesik, azonban kezdettől fogva világos volt, hogy minél kedvezőbb képet alakít ki az elemző a cégről, annál biztosabb, hogy a befektetési banki részlegük is megbízást kap.

Átutalási-botrány

Tavaly novemberben 258 millió dollár pénzbüntetésre ítélte a New York-i pénzügyi szolgáltatási hivatal a Deutsche Bankot, amiért a bank egyes alkalmazottai amerikai szankciókkal sújtott országok cégeinek és állampolgárainak bonyolított pénzügyi tranzakciókat. A szervezetten és szisztematikusan végrehajtott csalásban több banki alkalmazott vett részt, akik iráni, líbiai, szíriai, mianmari és szudáni ügyfelek átutalásait hajtották végre 1999 és 2006 között, mégpedig összesen 10,9 milliárd dollár értékben.

CO2 certifikát-botrány

2010 előtt a Deutsche Bank több alkalmazottja is részt vett abban a körhintacsalásban, amivel közel 220 millió euró forgalmi adót csaltak el. A csalás úgy történt, hogy a körhintában részt vevő cégek külföldről széndioxid certifikátokat vettek, és úgy értékesítették tovább német cégeken keresztül, hogy nem fizettek utánuk forgalmi adót, a sor végén álló külföldi cég viszont visszaigényelte az adót, amit előtte nem fizetett be. A Deutsche Bank több alkalmazottja is részt vett a körhinta üzemeltetésében, közülük a rangidős 3 év börtönbüntetést kapott, 6 további kollégáját pedig felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték. A Deutsche Bank egyébként 2010-ben felfüggesztette a széndioxid certifikátok kereskedését, és befizetett 220 millió eurót az államkasszába.

MBS-botrány

Idén szeptember közepén jelentette be a Deutsche Bank, hogy az amerikai igazságügyi minisztérium (Department of Justice, DOJ) 14 milliárd dolláros büntetést szabna ki a német bankra, amiért az 2005 és 2007 között jelzálogfedezetű értékpapírokat (mortgage-backed securities, MBS) bocsátott ki, illetve kereskedett ilyen értékpapírokkal. Bennfentesek szerint a vád az, hogy a Deutsche Bank (más bankokkal egyetemben) megtévesztette az ügyfeleit, és jó minőségű eszközökként értékesítették az egyébként sok esetben másodrendű jelzáloghitelekkel fedezett értékpapírokat. Hasonló ügyben a Bank of America 17 (!), a Goldman Sachs 5,1, a Morgan Stanley 2,6 milliárd dollár büntetést fizetett.

A 14 milliárd dollár egyébként nem a végleges összeg, amit a banknak ki kell fizetnie, a háttérben (lapértesülések alapján a német kormány segítségével) folynak az egyeztetések, a végső összeg valószínűleg jóval alacsonyabb lesz ennél (szeptember végén már csak 5,4 milliárd dolláros büntetésről, és a közeli megállapodásról szóltak a hírek), a befektetőket azonban sokkolta a bejelentés, mert egyrészt előzetesen jóval kisebb büntetésre lehetett számítani, másrészt a 14 milliárdos “tárgyalási alap” azt is előrevetíti, hogy más európai bankok is magas büntetésre számíthatnak, a DOJ ugyanis jelenleg is vizsgálódik a Barclays, a Credit Suisse, a UBS és az RBS hasonló ügyeiben, a következő hetekben ott is várhatók bejelentések.

Nincs még vége

Nem csak a jelzálogfedezetű értékpapírok szabálytalan értékesítése miatt kiszabható akár 14 milliárd dolláros büntetés aggasztja a Deutsche Bank befektetőit, az állítólagosoroszországi pénzmosással, vagy a több mint 100 esetben, több mint 10 milliárd euró összegre rúgó mérlegmanipuláció is sokba kerülhet még a Deutsche Banknak. Persze a befektetők ezt már nagyrészt beárazták, csak az elmúlt egy évben több mint 50 százalékot esett a bank részvényárfolyama, van, aki szerint jóval többet ér a bankrészvény, mint ahol most az árfolyam áll.

Sorra dőlnek ki a csontvázak, a világ egyik legmocskosabb bankja a Deutsche Bank
Nagy Viktor
2016. október 11. 11:18

A Deutsche Bank 2008 eleje óta különböző csalások miatt több mint 9 milliárd dollár büntetést fizetett, és egyelőre nehéz megmondani, hol áll meg a végösszeg. A bank 5,5 milliárd eurót tett félre büntetésekre, de a legutóbbi botrányok, az akár 14 milliárd dolláros büntetéssel fenyegető MBS-botrány vagy az orosz pénzmosási csalás jóval nagyobb veszteséget okozhat a banknak, mint amire a menedzsment számít. Azon már régen túl vagyunk, hogy a Deutsche Bankot áldozatnak tekintsük, az elmúlt évek botrányai alapján minden szintet átjárt a bűnözés, korábbi vezérigazgatók, termékfejlesztők, ügyintézők, kereskedők, elemzők is nagyot hibáztak, és az sem menti fel őket, hogy más nagybankok is nyakig sárosak.

Enron, MortgageIT, CDO, Freddie-Fannie

Az elmúlt hetekben sokat foglalkoztunk a Deutsche Bank aktuális botrányaival, de miközben szinte evidencia, hogy a Deutsche Bank az elmúlt évek szinte minden banki botrányában érintett volt, nem sokan tudják, mik is ezek az ügyek, ezért a teljesség igénye nélkül összegyűjtöttük a Deutsche Bankhoz kötődő fontosabb bűncselekményeket.

Az Enron-botrány

Az Enron 2001-es csődjét követően az amerikai energetikai nagyvállalat utódcége 2003-ban 11 bankot perelt be azért, mert azok különböző pénzügyi műveletekkel segítettek elkendőzni a vállalat könyvelési csalásait és hozzájárultak a nagyvállalat csődjéhez. 2007-ben a Deutsche Bank megállapodott a céggel, hogy 25 millió dolláros büntetést fizet, ráadásul lemond 416 millió dollárnyi követeléséről.
Jelzáloghitel-botrány
2012-ben a Deutsche Banknak 202,3 millió dollár büntetést kellett fizetnie, mivel gyakorlatilag hazudott az Amerikai Városfejlesztési Minisztériumnak az egyik amerikai leányvállalata, a MortgageIT által kibocsátott jelzáloghitelek minőségéről, ezzel pedig hozzájárult az amerikai jelzálogpiacról indult gazdasági válsághoz.
A DB 1999 és 2009 között számtalan olyan hitelt bocsátott ki, amelyeket jó minőségűként tartottak nyilván, és amelyek után állami támogatást vettek igénybe, annak ellenére, hogy a hitelek nagy része szinte az első pillanattól kezdve késedelmes volt, 39 ezer hitelből 12,5 ezer be is dőlt.

CDO-botrány

2013-ban a Massachusetts-i pénzügyi felügyelet 17,5 millió dollár pénzbüntetésre ítélte a Deutsche Bankot, amiért az nem megfelelően informálta a befektetőit arról, hogyan is működnek, és mit is tartalmaznak azok az adósságkötelezvények (collateralised debt obligation, CDO), amelyeket a bank közel 10 milliárd dollár értékben értékesített, és az sem lehetett tiszta a befektetőknek, hogy a bank értékpapír részlege és különböző hedge fundok milyen szerepet játszottak a CDO-k értékesítésében. Egy konkrét ügyben, a Carina CDO-nál a Deutsche Bank elfelejtette megemlíteni az ügyfeleinek, hogy a CDO-t kibocsátó hedge fund, a Magnetar a strukturált termék mögött lévő eszközök árának az esésére fogad, ez pedig durva érdekkonfliktus. A Deutsche Bank, a Magnetar és a State Street által 2006-ban kibocsátott Carina CDO értéke közel 1,6 milliárd dollár volt, egy évvel később, 2007-ben viszont a mögötte lévő eszközök bedőlése miatt már szinte semmit sem ért, ez egyébként igaz arra a közel 40 milliárd dollárnyi eszközre is, amit a Magnetar közreműködésével bocsátottak ki.

Freddie-Fannie-botrány

Az amerikai Szövetségi Lakásfinanszírozási Ügynökség 18 pénzintézetet (köztük természetesen a Deutsche Bankot) büntetett meg azért, mert a válság előtt összesen 196 milliárd dollár értékben adtak el jelzálog-fedezetű értékpapírokat (mortgage-backed security (MBS)) az Egyesült Államok két vezető jelzáloghitelező pénzintézetének. A Freddie Mac és a Fannie Mae hatalmasat bukott az MBS-eken, és az amerikai államnak kellett kimentenie őket. A Deutsche Banknak azért kellett 1,9 milliárd dolláros büntetést fizetnie, mert nem informálta a Fannie és a Freddie vezetését megfelelően arról, milyen minőségű eszközök állnak a nekik eladott strukturált termékek mögött.

Áramár, kamatláb, arany-ezüst, Kirch

Áramár-botrány

2013-ban az amerikai energiaszabályozási bizottság 1,5 millió dollár pénzbüntetésre ítélte a Deutsche Bank energiakereskedő részlegét, mert az 2010 elején a kaliforniai villamosenergia-hálózaton áramot értékesített, amivel jelentős haszna keletkezett az ugyanezen a piacon kötött pénzügyi termékein, miközben a tranzakciót nem támasztották elő a piaci fundamentumok, a DB minden “fizikai” tranzakción bukott, miközben a pénzügyi pozíciókon nagy haszna keletkezett, eközben pedig torzította az érintett piacokat így akár veszteséget is okozhatott más szereplőknek.

Kamatláb-botrány

2013 decemberben az Európai Bizottság összesen 1,49 milliárd euró pénzbüntetésre ítélt 8 pénzintézetet, köztük a Deutsche Bankot, amiért azok manipulálták a bankközi kamatlábakat és azon keresztül a bankközi kamatlábakra épülő hatalmas derivatív-piacot, ezért 2013-ban az Európai Bizottság, 2015-ben pedig brit és amerikai hatóságok ítélték pénzbüntetésre.
• A Deutsche Bank részt vett abban a kartellben (DB, Barclays, RBS, Société Générale), amely 2005 szeptember és 2008 május között működött, és amelyben a résztvevő bankok nem csak manipulálták a kamatlábakat (LIBOR több devizanemben, EURIBOR) és a derivatív-piaci árakat, de előre leegyeztették egymással az árazási és kereskedési stratégiájukat, ezzel pedig haszonra tettek szert, miközben a kartellből kimaradó versenytársaik, partnereik veszteséget könyveltek el.
• 2007 és 2010 között a UBS, az RBS, a Citigroup, a JP Morgan és a Deutsche Bank kétoldalú megállapodásokat kötött, amelynek keretében a pénzintézetek kereskedői üzleti szempontból érzékeny információkat cseréltek ki egymással.

A Deutsche Bankot Az Európai Bizottság a kartellezés miatt 465,9, a kétoldalú megállapodások miatt 259,5 millió euró, vagyis összesen 725,4 millió euró pénzbüntetésre ítélte, ezzel a DB a két ügyben messze a legmagasabb büntetést fizette a vizsgálatba vont pénzintézetek között (az ügyek felderítésében játszott szerepe miatt a Barclays és a UBS nem kapott pénzbüntetést).

A történet azonban itt nem ért véget, 2015-ben a Libor-botrány miatt a Deutsche Bankot brit és amerikai hatóságok összesen 2,52 milliárd dollár pénzbüntetésre ítélték.

Arany- és ezüstbotrány
2014-ben a Deutsche Bank elismerte, hogy több nagybankkal együtt manipulálta az arany és az ezüst árát (ezzel együtt az azokra épülő derivatív termékek árfolyamait is), hivatalosan azonban nem tette közzé, mekkora összeget kell büntetésként fizetnie. Egyébként a DB volt az a bank, amelyik a kartell tagjai közül együttműködött a hatóságokkal a manipuláció felderítésében, ezért valószínűleg kisebb büntetést kellett fizetnie, mint a többi pénzintézetnek.

Kirch-botrány

A Deutsche Bank korábbi vezérigazgatójának felelőtlen kijelentése miatt ment csődbe 2002-ben a Kirch Group, amely akkoriban a Bertelsmann után Németország második legnagyobb médiacége volt, tulajdonrésszel rendelkezett többek között a ProSiebenSat.1 Mediában, a Formula 1-ben és az Axel Springerben. A második világháború óta legnagyobb német vállalati csődöt nyilvánvalóan nem egy rosszul megfogalmazott mondat okozta, de a masszívan eladósodott cégnek a kegyelemdöfés volt, amikor a Deutsche Bank korábbi vezérigazgatója, Rolf Breuer a Bloomberg TV-nek azt mondta a Kirch médiacsoportról, hogy
azok alapján, amit erről hallani vagy olvasni lehet, a pénzügyi szektor már nem kész arra, hogy változatlan feltételek mellett hitelt nyújtson (a Kirch-csoportnak).
Két hónappal később a médiacég csődbe ment, a cég alapítója, Leo Kirch és családja pedig pert indított a Deutsche Bank ellen. Az ügy évekig húzódott, 2014-ben viszont a Deutsche Bank 925 millió eurót fizetett Kirch örököseinek (Leo Kirch 2011-ben meghalt), a korábbi vezérigazgatónak, Rolf Breuernek pedig idén 3,2 millió euró pénzbüntetést kellett fizetnie a 2002-es kijelentése miatt a Deutsche Banknak.

Toys”R”Us-botrány

2014-ben az amerikai pénzügyi felügyelet összesen 43,5 millió dolláros pénzbüntetésre ítélt 10 pénzintézetet, köztük a Deutsche Bankot (4 millió dollár), amiért azok az elemzőiket, és azok elemzéseit használták arra, hogy befektetési banki üzleteket nyerjenek el. A konkrét esetben a játékokat értékesítő amerikai kiskereskedelmi lánc, a Toys”R”Us részvénykibocsátásakor (IPO) követtek el kirívó szabálytalanságot a befektetési bankok, ugyanis a tőzsdére igyekvő cégről igencsak kedvező elemzéseket készítettek azért, hogy az IPO-ban ők is részt vehessenek.

A Toys”R”Us mind a 10 cég elemzőitől prezentációt kért azért, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a fontosabb kérdésekben, például az árazásban az elemzők és a kiskereskedelmi lánc menedzsmentjének a véleménye egybeesik, azonban kezdettől fogva világos volt, hogy minél kedvezőbb képet alakít ki az elemző a cégről, annál biztosabb, hogy a befektetési banki részlegük is megbízást kap.

Átutalási-botrány

Tavaly novemberben 258 millió dollár pénzbüntetésre ítélte a New York-i pénzügyi szolgáltatási hivatal a Deutsche Bankot, amiért a bank egyes alkalmazottai amerikai szankciókkal sújtott országok cégeinek és állampolgárainak bonyolított pénzügyi tranzakciókat. A szervezetten és szisztematikusan végrehajtott csalásban több banki alkalmazott vett részt, akik iráni, líbiai, szíriai, mianmari és szudáni ügyfelek átutalásait hajtották végre 1999 és 2006 között, mégpedig összesen 10,9 milliárd dollár értékben.

CO2 certifikát-botrány

2010 előtt a Deutsche Bank több alkalmazottja is részt vett abban a körhintacsalásban, amivel közel 220 millió euró forgalmi adót csaltak el. A csalás úgy történt, hogy a körhintában részt vevő cégek külföldről széndioxid certifikátokat vettek, és úgy értékesítették tovább német cégeken keresztül, hogy nem fizettek utánuk forgalmi adót, a sor végén álló külföldi cég viszont visszaigényelte az adót, amit előtte nem fizetett be. A Deutsche Bank több alkalmazottja is részt vett a körhinta üzemeltetésében, közülük a rangidős 3 év börtönbüntetést kapott, 6 további kollégáját pedig felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték. A Deutsche Bank egyébként 2010-ben felfüggesztette a széndioxid certifikátok kereskedését, és befizetett 220 millió eurót az államkasszába.

MBS-botrány

Idén szeptember közepén jelentette be a Deutsche Bank, hogy az amerikai igazságügyi minisztérium (Department of Justice, DOJ) 14 milliárd dolláros büntetést szabna ki a német bankra, amiért az 2005 és 2007 között jelzálogfedezetű értékpapírokat (mortgage-backed securities, MBS) bocsátott ki, illetve kereskedett ilyen értékpapírokkal. Bennfentesek szerint a vád az, hogy a Deutsche Bank (más bankokkal egyetemben) megtévesztette az ügyfeleit, és jó minőségű eszközökként értékesítették az egyébként sok esetben másodrendű jelzáloghitelekkel fedezett értékpapírokat. Hasonló ügyben a Bank of America 17 (!), a Goldman Sachs 5,1, a Morgan Stanley 2,6 milliárd dollár büntetést fizetett.

A 14 milliárd dollár egyébként nem a végleges összeg, amit a banknak ki kell fizetnie, a háttérben (lapértesülések alapján a német kormány segítségével) folynak az egyeztetések, a végső összeg valószínűleg jóval alacsonyabb lesz ennél (szeptember végén már csak 5,4 milliárd dolláros büntetésről, és a közeli megállapodásról szóltak a hírek), a befektetőket azonban sokkolta a bejelentés, mert egyrészt előzetesen jóval kisebb büntetésre lehetett számítani, másrészt a 14 milliárdos “tárgyalási alap” azt is előrevetíti, hogy más európai bankok is magas büntetésre számíthatnak, a DOJ ugyanis jelenleg is vizsgálódik a Barclays, a Credit Suisse, a UBS és az RBS hasonló ügyeiben, a következő hetekben ott is várhatók bejelentések.

Nincs még vége

Nem csak a jelzálogfedezetű értékpapírok szabálytalan értékesítése miatt kiszabható akár 14 milliárd dolláros büntetés aggasztja a Deutsche Bank befektetőit, az állítólagosoroszországi pénzmosással, vagy a több mint 100 esetben, több mint 10 milliárd euró összegre rúgó mérlegmanipuláció is sokba kerülhet még a Deutsche Banknak. Persze a befektetők ezt már nagyrészt beárazták, csak az elmúlt egy évben több mint 50 százalékot esett a bank részvényárfolyama, van, aki szerint jóval többet ér a bankrészvény, mint ahol most az árfolyam áll.

Sorra dőlnek ki a csontvázak, a világ egyik legmocskosabb bankja a Deutsche Bank
Nagy Viktor
2016. október 11. 11:18

A Deutsche Bank 2008 eleje óta különböző csalások miatt több mint 9 milliárd dollár büntetést fizetett, és egyelőre nehéz megmondani, hol áll meg a végösszeg. A bank 5,5 milliárd eurót tett félre büntetésekre, de a legutóbbi botrányok, az akár 14 milliárd dolláros büntetéssel fenyegető MBS-botrány vagy az orosz pénzmosási csalás jóval nagyobb veszteséget okozhat a banknak, mint amire a menedzsment számít. Azon már régen túl vagyunk, hogy a Deutsche Bankot áldozatnak tekintsük, az elmúlt évek botrányai alapján minden szintet átjárt a bűnözés, korábbi vezérigazgatók, termékfejlesztők, ügyintézők, kereskedők, elemzők is nagyot hibáztak, és az sem menti fel őket, hogy más nagybankok is nyakig sárosak. ….mai hír!
IstvánBejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése