Keresés a weblapon
Belépés
HÍRLEVÉLRE FELÍRATKOZÁS


PostHeaderIcon AZ AKASZTÓFA VIRÁGOK..

Patrubány fejelentlett


Nem mintha érdekelne, de egy Patrubány nevű valami rágalmazás okán újabb ügyet kreált. Tán nem a MVSZ -es Patruról van szó? Nem, biztosan nem lehet ő, hisz ott rágalomnak helye már nincs is. Nincs hová...vagy az NBH-mossad csinált helyet? Alapvetően nics kfogásom azellen, hogy így igyekeznek "hitelesíteni", de ha az is volt a cél, hogy esetleg összeszedem a MVSZ-el kapcsolatos eddigi beszédes anyagokat, akkor rátapintottak a Vonára...akarom mondani: vénára! Nagyon viszkethet már nekik! A mellékelt "behívón" kívül nem jött egyéb, így nem ismerem a vádpontyokat és persze az ügyvédem sem tudták kiértesíteni, ha csak nem rendelt egyet ki tudtom nélkül a zsidó bírósegg. Meglehet! Szép kis akasztás lesz ebből még, akárki is követte el.

Hozzászólások


#1 | mezesmozes - 2013. augusztus 15. 15:51:20
Amilyen fénysebességgel működik nálunk az igazságszolgáltatás, lehet hogy ez a feljelentés vmikor a szegfűkorszakban történt és már a feljelentő sem emlékszik rá hehe..
#2 | keepfargo - 2013. augusztus 15. 16:51:41
Negybaninak a memoriajaval biztos nincs minden rendben, ezt Imre ugyesen kihasznalhatja a birosagon. Az is lehet hogy pszichopata a pasas, vagy javithatatlan almodozo. Lehet hogy megalmodta, hogy roman nevvel is lehet magyar vilagszovetkezeti elnok, es be is jott neki, most meg mar arrol almodik hogy majd helyrerakja Posta Imret. (Mintha nem lenne mar helyen.).Remelem Negybani nagybani almainak vege szakad.
#3 | satu - 2013. augusztus 15. 17:00:06
Na Imre mit akar a vén spicli? Mia f@szér nem takarodik az anyjába? A vén ****. Neked annyi tahó....
#4 | Kameleon - 2013. augusztus 15. 17:20:37
Nem így szokott kinézni a papír. Mintha összeollózták volna. Ez valami vicc?
#5 | postaimre - 2013. augusztus 15. 17:25:58
Kaméleon, persze, hogy az, csak hivatalos pecséttel! Itt a boríték is...!
#6 | szabir - 2013. augusztus 15. 17:34:28
:D
#7 | Kameleon - 2013. augusztus 15. 17:43:43
Imre, ezt akkor tényleg valami patyomkin csinálta. Meg ez a "Figyelmeztetés" felírat is új kreáció formáció. Nem baj, mikor majd darálva lészen még le is lesz hugyozva a sok kavarógéppel együtt.
#8 | gabi - 2013. augusztus 15. 17:46:32
Annak a Dr Dénes Veronikának igen primitív az aláírása, feltéve, hogy ő írta alá!
#9 | Kore - 2013. augusztus 15. 18:12:22
Ez a behívó most Imrének szól vagy inkább a feljelentőnek?
#10 | keepfargo - 2013. augusztus 15. 18:20:53
Imre
A cimben az all: Patrubany fejelentlett
Mondjuk, hogy Freud-i eliras, de nem hiszem hogy szereted frajdot. szoval az hogy fel - jelentett, nalad mar akkor vicckent jelentkezett amikor elolvastad, ezert ir(hat)tal fejel-ent-lett variaciot. Patrubani fejel megy a falnak...
Ekkor beindul valami..

( P.) fel ne lejtett
fejen eltett
felejtne lentt
el ne fejt lett
felen ejtett
tejen felnett
fejetlen lett

Ugye milyen jol raer a nyugdijas?( Meg aztan nekem ne mondja senki, hogy a PI klub halalosan komoly...nem tudnam elviselni)
#11 | postaimre - 2013. augusztus 15. 19:07:06
Kaméleon a helyzet ettől kacifántosabb. A telómon ltom, hogy a Tőke Peti kezdett el hívogatni és hagyott üzenetet is. Tudjátok, a "Leleplezős" Scheldon Petiről, D'rabik "főnökéről" van szó. CIA, vagy szia, vagy szijjá? Mivel nem vagyok" érdekelt", azért nem érdekel mi is a "téma", de ha a 4-banival összeboronálom, akkor felsejlik, hogy ezek "pályán" akarnak tartani és persze "helyzetbe hozni"...de ez annyira nem érdekel már, hogy még. Bohóc egy ügynökbagázs a többi ilyen-olyan királycsinálásos kavarással, nemzetgyűlésezséssel együtt...

Képfaragó, nem elírás a cím. Pont azért, amire rá is éreztél.
#12 | Kameleon - 2013. augusztus 15. 19:17:39
Na ne Imre, a Petya nem olyan. s_*_kukk
Valami nagyon fontos lett az biztos..

m.blog.hu/kk/kkbk/image/szem%C3%A9ly/T%C3%B6ke.jpg


Tőke Péter

Ikervár, 1945. jan. 1.
Író, újságíró
1972-ben (beszervezésekor) a Hétfői Hírek, később a Reform munkatársa volt. A rendszerváltás idején a Reform főszerkesztője. Több regényt is írt Peter Sheldon néven. (Nem azonos a sci-fi és meseregény író Tőke Péterrel)


Fedőneve: "Hidas"
Informátor, majd titkos megbízott minősítést kapott. (Az 1989-es iratokban titkos munkatársként említik, ami a legmagasabb fokozat volt a hálózati személyek közt.)
Beszervezésének dátuma: 1972. szept. 13.
6-os kartonja szerint "hazafias alapon" szervezték be, és "kulturális, tájékoztatás-hírközlés" vonalon foglakoztatták a BM III/III-4-c. alosztályon (elhárítás a "nemzeti" ellenzékkel szemben). Beszervezője és tartója Bolovits György r. hdgy. volt.
1977-től a III/III-5-a. alosztály foglakoztatta (elhárítás a Magyar Rádió és Televízió, az MTI, a MÚOSZ és az Írószövetség területén).

Nagy Imre és társai újratemetésének operatív előkészületei kapcsán azt a feladatot kapta, hogy információkat szerez a független lapok temetéssel kapcsolatos terveiről, és interjút készít a Reform című lapba. Lehetőleg Szilágyi Sándort, Hegedűs B. Andrást és az egyik özvegyet kellett megkeresnie a kérdéseivel. (Ezek az interjúk nem jelentek meg)
"Hidas", mint a Reform főszerkesztője, interjút akart készíteni a belügyminiszterrel is. A megfelelő háttéranyagokat a állambiztonsági szervek biztosították. Egy rövid interjú valóban készült is Horváth István belügyminiszterrel (és egy másik Kárpáti Ferenc honvédelmi miniszterrel), mellette "Puccs nélkül" egy másik cikke is megjelent. Reform, 1989. máj. 26. 4-5. o. A Reform jún. 2-i számának 6. oldalán is van egy interjú: "Horváth István hisz abban, hogy most is szót értenek" (nincs a szerző, de a mellette lévő cikket "A mi népünk nem ellenség" címmel Tőke jegyzi).

Az ÁBTL-ben nem lelhetőek fel dossziéi.
Ügynök múltjára 2005-ben derült fény.

a Leleplező főszerkesztője.
http://kkbk.blog....sek_3_resz

YouTube Videó


YouTube Videó


YouTube Videó


YouTube Videó


YouTube Videó


YouTube Videó


YouTube Videó
#13 | postaimre - 2013. augusztus 15. 20:00:23
Kaméleon, dingó...azaz bingó!

El a kezekkel a Szovjet Kultúra Házáról!

http://ch-serverh...c_start=10
#14 | Kameleon - 2013. augusztus 15. 20:22:27
Petya mindenkit ismer.
Nézd majd végig, 4. részben téged is említ.
#15 | postaimre - 2013. augusztus 15. 20:50:45
Kaméleon, "Posta Imre küld néha anyagokat...?"
Aha! Soha és egyszer beszéltünk élőben és vagy 3-szor teflonon, legutóbb 3 éve, mikor Bösztörre hívták és kifaggattott az Ostein-történetből, majd az előadásában tövig az orbánnak és utalt r, hog itt valaki báncsa ezt a szegény cigányzsidót. Előtte egy éve hozta a H1N1-es feljelentésem. Ma már ezektől a "történetektől" annyira távol érzem magam, de emlékezni azért pontosan emlékezek. Azért ne feledjük el, hpgy D'rabik azért nyiltan zsidó már ( Kiválasztottak című könyve ezt igazolja) és Patrubani egyik jeles druszája. Ez egy csapat. Tóknek van több emberkéje. Czike Laci se áll tőle távol, aki a szabadkőművesek jeles tudója, de ott van Vajó Sándor is a cigány vonalat képviselve (egy időben, vagy 4 éve rendszeresen hívogatott és szerette volna, ha a pedofiliával foglalkozó könyvéből készítek vele filmet...és persze ezt Petyus háttérunszolására...) ...és folytathatnám a sort a FUSZ-al, aminek mind tagjai.

Jaj, most jut eszembe, hogy lehet, már megint életem "nagy lehetőségét szalajtottam" el? s_*_kac
#16 | Kameleon - 2013. augusztus 15. 21:09:11
Imre, és ezek voltak és vannak a nagy "színházsas" brigantik. Hátulról terelgetős manipulipalik. Pedig annyira átlátható az egész szellemi mozgásterük. A "látszathatóság" meg ennyire gyatra szinten van hogy terelgetik... Álmomba fél energiával lesakkozom őket. Lehet pont a 100 misi díjat szeretnék átadni neked a storybrigantik s_*_kukk
#17 | livia - 2013. augusztus 15. 22:41:06
Imre! Ne Aggódj! Ha ezeknek is borsószem van a fenekük alatt, akkor náluk is baj van. Keressék már a hibát a saját fészkükben!
#18 | livia - 2013. augusztus 15. 22:43:44
Ja! És hogy néz ki ez a szerencsétlen kriptaszökevény?
#19 | rozsola - 2013. augusztus 16. 00:41:58
Van miért aggódni. Misike körül hullanak a neki kellemetlen alakok. Félelmetes csapat áll mögötte.
Mégis bekaphatja ez a magyar-örmény-székely vagy inkább szász ?
Érdemes megkérdezni tőle , hogy milyen rágalmazásra hivatkozik ?
1983 Január 27 a Kuwaiti Beny Trading Est és az ICE Dunarea másnevén UM 0107 szekuritátés egység között kötött szerződést miért szegte meg. A temesvári Electrometal nevű cég és Fahti Taher között megszületett szerződés körülményeit is tárják fel. Milyen kapcsolatai voltak Constantin Gavril , Vasile Boldea, Traian Braşoavă és Theodor Stolojan nevű személyekkel ?
Marin Ceausescu fegyverüzleteiből származó bevételeket a Crescent nevű cégen keresztül mosták tisztára. A Crescent egy bizonyon Farmacan céggel
állt kapcsolatban amely szintén kapcsolatban állt a ICE Dunarea, ICE Metalimportexport, ICE Vitrocim, Danubiana stb Securitatea cégekkel. A Crescent bár Görögországban volt bejegyezve és ciprusi bankban tartotta pénzét valójában a tulajdonosa Nicolae Ceausescu volt John Edgington álnéven.
A Crescentnek Ciprusi és Ausztriai kirendeltségének , valamint a romániai alkalmazottainak az Argus ügynökségen keresztül adták a fizetést. Késöbb a BRCE-Bancorex bank segítségével tüntették el a bizonyítékokat. Ennek az időközben csődbement banknak alkalmazottjai : Vasile Voloseniuc BRCE elnök , Gheorghe Crainicean alelnök , Mihai Lazar , Rodica Vlaicu , Nas Leon Ceausesecu belső embere , Dan Pascariu a BRCE nemzetközi tranzakcióinak vezetője , valamint az UM0107 azaz ICE Dunarea csoport vezetői : Gheorghe Badita ezredes , Constantin Gavril ezredes , Aristotel Stamatoiu tábornok , Ion Presura és Nicolae Patrubani.
A Crescent romániai vezetője Dan Voiculescu.
Kemény egy csapat , nem szabad lebecsülni őket.
#20 | keepfargo - 2013. augusztus 16. 04:15:53
Patrubani feljelentett? Fej ellen tett? -Tett? Feleljen!

Patru bani, t...te fejletlen, fen elejtett, lejtett fene...

Patru bani(nak) lent lett feje.. (f@szfej)

Mas: ez a toke petya is eleg gusztustalan allatfaj, kazarnak ugyanugy kinez mint cigonak - lehet hogy e ket csodalatos faj kevereke? Mindenestre jol kinez ourasaga is, csak gratulalni lehet. Aki ilyen szep kivul, milyen lehet belul ???
Ahogy az angol hivatasos ormester mondta katonainak: -"Boys, if they look bad, they ARE bad!"
 
#21 | postaimre - 2013. augusztus 16. 09:22:35
Kamleon, ahogy mondod! Ez ott egy csapat és midegyik összeér a másikkal, csak különböző neveken futnak, de a funkcion azonos.
kérdés, ho
Rozsola, toljad még...csak fordítsd le magyarra ezt a céges bulit, hogy a 4-bani miképpen van összefolyva ezzel a szekus-mossad bénzmosodával. Persze, hogy veszélyesek, DE ma már nem lehet kérdés, hogy nem működhet másképpen, csak tisztán a rendszer.

Most tekintsünk el attól, hogy az elsőző MVSZ elnök egy cigány lett, akiről kiderül, hogy még ügynök is (a cigányállam teória ugye itt már tettenérhető)...és a következő majdnem a hóbagogy Boros, aki Pinyó spanja és persze Orsós "szellemi háttere", ahogy erről Tőke is beszél, mert ugye adják a cigány--zsidaj bandának a "nemzeti" oldalnak nevezett ciontámogatást...

De egy absz. nem magyar lett megint az elnöke a világszövetségnek, Patrubányi néven és ezzel a sorban jól leköveti Orsós-Lévay, Vona-zazri-és Vona-Szabó Krisztina, Torockai-tóth-tutsek és neje és a vármegyés, trianonozós, székely himnuszos, zászlós kategóriába.

Most hanyagoljuk a Patrubanyi -Novák Tamás (örmánynek mondott gyémánt-zsidó (Velem-Novák falva) üzleti vonalat, mert az egyértelműen NBH-mossad kategória és a "Nemzeti Kávézó" és az Árpádhír TV átjátszását és kijátszását sem, csak két érdekesnél azért rázósabb történetet.


Ilyen volt a mi papunk. In memoriam P. Árva Vince atya
postdateicon2012. július 10. kedd, 02:00
Témakörök - Magyarság

Sajnálattal tudtam meg a közelmultban, hogy Árva Vince atya nem véletlenségből csúszott el és tört el a nyakcsigolyája. Boldog Özséb szenté avatásának az elkezdésénél jártak, amikor is valószínűleg valakik elintézték a balesetet. Ezzel a cikkel emlékezünk a feltámadásra váró Pálos Rend utolsó atyájára.

Furcsa egybeesés az is, hogy a Magyarok Világszövetségét szétdúró Patrubányi Miklós neve is megjelenik az életrajzban, nem is akármire sejtetni engedő szövegkörnyezetben:

"Az Árva Vince atya által összeállított, Boldog Özséb szent életét bemutató 17 kötetet 2008. december 13-án, az MVSZ által a Pálos Rend egyetértésével rendezett, első emléknap keretében adták át Patrubány Miklósnak, az MVSZ elnökének. Árva Vince atya másnap visszaadta lelkét a teremtőjének."

http://mkh.valosa...vince-atya

A másik ilyen eset a Móricz -hagyaték ügyében a vele tárgyaló "duatlon" versenyre hivatalosan ide érkező "diplomata" egy késelés áldozata lett pár órával később. Emlékeztek rá?

Ez már nem a "valami bűzlik" kategória ám!

De idézek egy levélból, hogy világosabb legyen a "nemzeti" oldal terelgetésének hogyanja s mikéntje...

Hogy ebből mi az igaz és mi nem, azt majd az idő már igazolta is! Pomáz nem kis felleggvára lett a gyülevész kazári zsidaj bandának..., ugye itt van a "magyar vár" a volt MSZ központ is és de nem is sorolom mi köthető még a "pilisi" álmagyar túrizmushoz és "spiri-mocskos" vonalkódhoz...

"Persze ma mindent elolvastam,ami friss volt nálad.

A Horkit meg a pomázi"szentassonyt"nem tudom komment nélkül hagyni.

Azt kell tudni,hogy horkinak mindig adóságai voltak,amikor nálunk élt. Mindaddig,mig "négybani"be nem kebelezte ökelmét!.

A pomázi házat a M.V.SZ.közbenjárásából vehette meg,vagyis kellett megvegye,majd sürgösen abbahagyni az elözö mesterségét.
Most pedig bajban van,mert nem eleget teljesitett az igéreteknek megfelelöen.

Ùgy néz ki,hogy a távolkeleti rokonaink felkeresése óta nem sok jelentéssel bír. Ennek ára lessz,hacsak nem pótólja be sürgösen! Ahogy a videón is látszik,még a könnyei is késésben vannak,ahogyan a szorgalmasnak szerzödött" tagsági" jelentései is.

A"szentasszony"szökességnek videon közölt híre az adóságok KIFIZITÉSÈT illetöen,valószinü igaz.
Nade ez a személy nem lehet más,mint a Columbo,Oberführer stb.idomitott ezközperson! Saját vélemény.§ Ùj világrend!

Àldás!"
#22 | Kore - 2013. augusztus 16. 10:12:28
Igen, az ekvádori amatőr sportoló halálos késelés áldozata lett a Nagymező utcában, végleg elhallgattatva...
#23 | postaimre - 2013. augusztus 16. 10:30:06
Rácz Sándor halálaA Magyarok Világszövetségéből Kizártak elnöksége megbotránkozva áll Kurunczi Margit, Kiss Sándor és most Rácz Sándor halálának hallatára.Kurunczi Margit kutatta Nicolae Stefan Patrubani mostani nevén Patrubány Miklós István Bukaresti titkosszolgálati tevékenységét. Kurunczi Margit rejtélyes körülmények között meghalt. Halálának hírét még az internetről is törölték!

YouTube Videó
Kiss Sándor informatikus tanúvallomást akart tenni a Patrubány Miklós ellen indult büntetőeljárásban. Kiss Sándor a bírósági meghallgatás előtt meghalt.

http://hirek.prim...ikk/94362/Rácz Sándor tanú meghallgatása 2013. május 27-re volt kitűzve, amikor Patrubány Miklós ellen indult büntetőeljárásban akarták meghallgatni. Rácz Sándor 2013. május 27-én már nem tud tanúskodni. Rácz Sándor rejtélyes körülmények között meghalt.

http://index.hu/b...li_elnoke/Hogy miért halnak az emberek Patrubány Miklós körül? Erről Radványi Jenő az MVSZ elnökségének korábbi tagja, nagy borkereskedő tudna nyilatkozni. De, ki gondolná, Radványi Jenő is meghalt.

http://www.heol.h...yen-183796Tisztelettel

Magyarok Világszövetségéből Kizártak Sajtóirodája

Dr. Nagy Attila

Meghalt Kurunczi Margit tévériporter, főszerkesztő és most meghalt Kiss Sándor matematikus, főprogramozó is! Mindkettőt megmérgezték?Mindketten sokat tudtak Patrubány Nicolae Bukaresti és Kolozsvári piszkos kommunista magyarellenes múltjáról. Mindketten pontosan ismerték Patrubány Nicolae, Ceusescu román diktátor újraválasztása érdekében tett fáradozásait az RKP XIV kongresszusán. Meghaltak!Nagyon furcsa, hogy néhány héttel ezelőtt Kiss Sándor főprogramozó tanúvallomást akart tenni Patrubány büntetőperében a Magyarok Világszövetségéből kizártak sajtóirodája kérésére.Kurunczi Margit a Nicoale Ceusescu román diktátor vagyona után kutatott, miközben egy Nicolae Stefan Patrubani nevű örmény besúgóra akadt, aki tizenkét társával együtt lenyúlta az elhunyt személy vagyonát.Aki javasolta Nicolae Ceausescu román diktátor újraválasztását, nem más mind Patrubány Miklós MVSZ elnök:

http://www.nol.hu...hiv-340606Kántor Lajos a kolozsvári Szabadság hasábjain teszi fel a következő, egyáltalán nem költői kérdéseket Patrubány Miklósnak, a Magyarok Világszövetsége Erdélyi Társasága elnökének: És már elfelejtette a Ceausescu- korszakot, annak utolsó napjait, például itt, Kolozsvárt? Elfelejtette, hogyan is történt Nicolae Ceausescu pártfőtitkári (újra)jelölése, »alulról«? És hogy ő milyen álláspontot fejezett ki (a »rend« ellen lázadó román kollégájával szemben) ebben a konkrét esetben?" A válasz azóta is ... késik. Annak ellenére, hogy a kérdések olyan történetet sejtetnek, olyasmire céloznak, amiről tudnia kellene az erdélyi magyarnak. Térjünk tehát vissza az RKP XIV. kongresszusát megelőző hetekbe, az akkori rend" ellen lázadó segítségével, aki nem más, mint MIRCEA VALER PUSCA, azon emberek egyike, aki NEMet mert mondani Nicolae Ceausescu újrajelölésére, tegyük hozzá, saját és családja életének kockáztatásával.

- Hol jön a képbe volt kollégájának, Patrubány Miklósnak a neve?

Miki, már az első ülésen is a felszólalók között volt. Nyilván azzal a feladattal, hogy támogassa Nicolae Ceausescu újraválasztását.

Összegezve a történteket, a lényeg az, hogy Patrubány Miklós műhelyvezetőként már az első ülésen szót kért és kapott. A másodikon pedig, mint említettem, magától értetődően, hogy így mondjam, kötelezően. Az elsőn tehát elmondta, egyébként, mint mindenki más, hogy milyen jól élünk, a másodikon pedig akarva vagy akaratlanul, de már állást foglalt kijelentéseim ellen.http://hirek.prim...ogramozojaHatvanhat éves korában, Kolozsváron elhunyt Kiss Sándor matematikus, az első romániai személyi számítógép, a PRAE főprogramozója.

Kiss Sándor székely eredetű földműves családban született a mezőségi Feketelakon. Szamosújváron érettségizett, Kolozsváron végezte az egyetemet, majd ezt követően közel négy évtizeden keresztül számítógép programozóként dolgozott. Eleven észjárású matematikus, halk szavú, filozofikus alkatú, irodalomkedvelő tudós ember volt.

Övé a világ leggyorsabb körrajzoló algoritmusa, amelyet a PRAE* megalkotása során dolgozott ki.

Kiss Sándort 2012. november 22-én, déli 12 órakor temetik Kolozsváron, a monostori temetőben.

MVSZ Sajtószolgálat

7663/121121

A Bukarestből vezérelt Magyarok Világszövetsége új állásfoglalása: RÓVÁS BETÜK HELYETT LATIN BETÜK

2012.12.15.


Patrubány Miklós emberei: Szondi Miklós és Gyetvai György nem értik, mit jelent a "nemzeti érdekek" képviselete és mi a szabványosítás "szellemisége". Vajon 61 db beszervezett fantom-taggal az aktatáskájukban, fizikailag is elfoglalják az MSZT-t?

Se Isten, se ember, se nemzet...

Azt mondhatnánk, hogy szinte regénybe illő a rovás szabványosításának története, de sajnos ez a mű egy tragikomédia és egy pszichiátriai esettanulmány egyvelege lenne. Ugyanis a nemzeti színű szalagba és tarsolylemezbe öltözött, képzettség és végzettség nélküli megélhetési rovásírók, politikai kalandorok, hivatásos bajkeverők a józan ész utolsó maradékától is megszabadultak. Atettlegességtől sem visszariadó rovásirtók pusztítása egyre több ember számára világossá válik, így remélhetőleg mihamarabb kiveti őket magából a társadalom, illetve megfelelő kezelést kapnak a rendvédelmi szervek ... vagy az ápolók részéről.

Szabványügyi kolhoz

A rovással kapcsolatos tevékenységekben alig észrevehető nyommal rendelkező Magyarok (?) Világszövetsége (MVSZ) elnevezésű politikai társulat, néhány további marginális szereplővel egyetemben az elmúlt hetekben a kolhozosítást megszégyenítő eredményeket ért el a nemzeti szabványosító köztestületbe való tagbeléptetésben. A sajnálatos jogi kiskaput - időarányos tagdíjfizetés az évvége előtt - kihasználva az MSZT 819. sz. Informatika bizottságában tömegével beszervezettek között immár az állattenyésztőtől és kocsmárostól a lovasbetyáron és órásmesterenát, ezotérikus egyletekig és szociális foglalkoztatóig megtalálható boldog-boldogtalan.

A tagok többségének nagy valószínűséggel halvány fogalma sincs, hogy nevükben kik és mit művelnek, de ez nem menti fel őket a felelősség alól, ezért neveik hamarosan nyilvánosságra kerülnek - tanulságképp az utókornak.

Új "hungarikum" - műszaki bizottság helyébe politikai gittegylet

A rováskutatók, a szabványosítási szakma, a felügyeleti szervek, valamint a kulturális kormányzat hónapok óta megdöbbenve - és többnyire tétlenül - áll a bizonytalan eredetű pénzügyi háttérrelrendelkező plebejus nyomulás mögött. A rágalmazási hadjárattal, fenyegetéssel és zaklatással tarkított ámokfutás hónapok óta folytatódik, melynek immár a Magyar Szabványügyi Testület is céltáblája, s van olyan munkatárs, aki ez idő alatt fel is mondott. Az elmúlt néhány napban azonban a magyar műszaki szabványosítás évtizedek óta köztiszteletben álló tisztségviselőinek puccs-szerű elmozdítása, fenyegetése került terítékre egy nyugalmazott büntetésvégrehajtási alkalmazott, bukott egyetemista, politikai aktivista és társai által szervezett gyülekezet részéről.

Fontos megjegyezni, hogy a magyar műszaki élet, a technikai fejlesztések és így az egész nemzetgazdaság szempontjából stratégiai fontosságú 819. sz. Informatika Bizottságban az 1-2 hete tömegesen beléptetett strómanok fejlétszáma alapján puccsot szervezők nem csak évekre visszamenőlegesen akarják megsemmisíttetni a nemzetközi szabványosítási munkát, de az eredeti szakmai tagság ellenében a bizottság tisztségviselőit is el akarják távolítani. Terveik szerint a bizottság élén az MVSZ budapesti elnöke Gyetvai György, rovással foglalkozó munkacsoport élén pedig Szondi Miklós nyugdíjas büntetésvégrehajtási alkalmazott, a Természetesen Életmódegyesület (sic) vezetője lenne ... előrevetítve a veszélyt, hogy politikai fiókszervezetté züllik a műszaki szabványosítási szakma legmagasabb magyar fóruma.

A rovás rúnásítói a zárt ajtók előtt

Azonban úgy látszik, hogy valóságérzékkel nem rendelkező csoportosulás a közösségi lét normái után átlépte a jogi kereteket is. Az MSZT legfelsőbb vezetése végre kifejezésre juttatta az MSZT működését szabályzó törvényekben, valamint a működési szabályzatban található "nemzeti érdek", illetve a "szabványosítás szelleme" melletti kiállást és a puccsisták által kierőszakolt rendkívüli ülést elhalasztotta.

A bizottsági munka eddigi obstrukciójából, valamint bárminemű konkrét szakmai javaslat hiányából és a konszenzuskeresés elutasításából látszik, hogy a puccsisták célja nem a szabványosítási munka elvégzése, hanem a rovás szabványosításának nyelvészeti és informatikai vonatkozásaira vonatkozó ismeretek nélkül csupán egy anyagilag érdekelt külföldi szabványosítási lobbycsoportképviselete. Ha másképp nem megy, akár Magyarország nemzetközi szabványosítási szavazóképességének megakadályozása árán... melynek erkölcsi minősítését az olvasóra bízzuk.

Mivel a mai (2012.11.29-ei) hatalomátvétel célját szolgáló ülést az MSZT ügyvezető igazgatója törvényes hatásköre alapján elhalasztotta, a puccsisták kilátásba helyezték a fizikai behatolást az MSZT épületébe, melynek törvénytelenségére fel kellett hívni a figyelmüket. Kérdés, hogy megértették-e?

(Rovás Info)http://rovas.info...jtok-eltt-

http://rovas.info...ett-latint

http://rovas.info...al-naploja
#24 | postaimre - 2013. augusztus 16. 10:37:42
'Patrubány gajra vágja az ügyet'

Spirk József,
lp

2004. szeptember 17., péntek 12:35 |

Ügydöntő népszavazás lesz minimum három milliárdért arról, hogy kapjanak-e magyar állampolgárságot a határon túli magyarok. Az erdélyi származású ötletgazda, Patrubány Miklós MVSZ-elnök jogkiterjesztési javaslata nem számolt azonban azzal, hogy Ukrajnában alkotmánymódosításra van szükség, mert az alkotmány egyelőre nem teszi lehetővé, hogy a kárpátaljaiak kettős állampolgársággal rendelkezzenek. Egy kárpátaljai magyar szervezet elnöke szerint a népszavazást kezdeményezők miatt az ügy hamar megbukik.
Kapcsolódó

Népszavazás lesz a kettős állampolgárságról
'Én vagyok a világ legmagyarabb embere'
Szomszédainkat aggasztja az alacsony részvétel
A Young & Rubicam reklámozhatja az EU-csatlakozást
Gajra ment

(5)
Az Országgyűlés egyhangú szavazással ügydöntő népszavazást rendelt el a napokban a kettős állampolgárság ügyében. A Magyarok Világszövetsége által kezdeményezett referendumon arra a kérdésre kell válaszolni, hogy kedvezményes honosítással kaphassanak-e magyar állampolgárságot azok, akik magyar nemzetiségüket magyar igazolvánnyal vagy a megalkotandó törvényben meghatározott egyéb módon igazolják. A népszavazás dátumáról Mádl Ferenc köztársasági elnök dönt, sikeres népszavazás esetén az eredmény kötelező lesz az Országgyűlés számára.

http://index.hu/b...ttosap0917


A Patrubány jelenség

[url] http://www.eokik....534101.pdf [/url]

A népszavazás állampolgársági kérdésének kezdeményezője, az MVSZ elnöke,
Patrubány Miklós román állampolgár, üzletember, aki összmagyar közéleti személyi-
ségnek tartja magát. Egyik kárpátaljai, támogatói aláírásokat gyűjtő körútján, szere-
pét hasonlatosnak vélte a legfőbb egyházi méltóságéhoz: ahogyan a katolikusok
mennek a Pápához, úgy jönnek hozzám a világ magyarjai. Üzletemberként egy ko-
lozsvári céget jelöl meg alapfoglalkozásaként,
2
1992-től a Preamium SRL (Kft.) alapí-
tó igazgatója, amelynek elektronikus honlapján nem szerepel ugyan a neve, de szá-
mos, általa létrehozott tevékenységi forma (Visszhang rádió, az MVSZ Erdélyi Társasá-
ga stb.) elektronikus postacíme utal erre a cégre.
3
Egy néhány évvel ezelőtti honla-
pon, a Praemium cégnél a kapcsolattartó neve még: Patrubány Nicolae Stefan Adam
volt olvasható. Jelenleg is szerepel viszont egy, szintén kolozsvári autó- és autóalkat-
részekkel kereskedő cégnek, az European Leasing Group-nak a honlapján, mint az el-
adási részleg kapcsolattartó személye.
#25 | postaimre - 2013. augusztus 16. 11:09:00
Na ez is szép! Összeáll az NBH-s terelt bagázs! Bene? Haaahhhaahhaaa!


maffiozok.szunyi.com/images/7x44wx9q111w2-75--.jpg

Nemzeti összefosás ez...és persze alkotmányvédelmi hiivatalos forrás nyomja a fodrásznak az igét....ez már nem is bohózat, hanem burlex..de ebből durr lesz!
#26 | Bulcsu - 2013. augusztus 16. 11:18:49
HÁNYFÉLE NEVE VAN?
HÁNYFÉLE SZÁRMAZÁSA VAN?
HÁNYFÉLE ORSZÁG ÜGYNÖKE?
Ma sem tudjuk hányféle állampolgársága van Patrubány Miklósnak? Már abban sem vagyunk biztosak, hogy mi az igazi neve? Abban viszont biztosak vagyunk, hogy a magyar hatóságoknak és kormányköröknek a nagyfokú bizalmát élvezi és ezért történhet meg hosszú évek óta az a gyalázat, hogy egy gyakorlatilag nem működő, tagság nélküli szervezetnek a vezetője, aki a nyílvánosság elől bújkál és a hazai bérsajtó sem képes megkérdezni, hogy ugyan miket is csinál ez az elhíresült álmagyar? Kik azok a sötét körök, akik itthon és külföldön még mindig Patrubány mögött állnak? Ezekre a mindenkit érdeklő kérdésekre részben választ ad az alábbi közlemény, amelyet a hazai bérsajtó nem képes közzétenni. Az itt látható MVSZ oldalon található képen még Miklós Ádám István keresztnéven szerepelt. Vajon milyen lehet a neve a személyi igazolványában? Vagy többféle személyigazoványa lehet? Ezen sem csodálkoznánk...Talán azzal kéne kezdeni Patrubány úrnak, hogy közzéteszi az igazolványában szereplő nevét.
KÖZELMÉNY
A Magyarok Világszövetségéből jogtalanul kizártak elnöksége és etikai bizottsága a hét végén hosszasan tárgyalta a 2011 év Antimagyarjának járó cím odaítélését. Az MVSZ-ből kizártak elnöksége és etikai bizottsága a címet teljesen egyhangú egyetértéssel és titkos szavazással Patrubány Miklósnak adományozta. Annak a Patrubány Miklósnak, aki több nevet is használ. Néha Patrubány Miklós István nevet, néha Patrubány Miklós István Ádám, Nicolae Stefan Patrubány, és Nicolae Stefan Patrubani neveket használja. Annak a személynek, aki magát a Magyarok Világszövetségének az elnökének tartja, bár nem az. Sem 2004-ben nem volt megválasztása törvényes, sem 2008-ban. A 2012-ben tartott két úgynevezett választás törvénybe ütköző voltát a Fővárosi Törvényszék vizsgálja. Több mint tíz évig, egyetlen igazi elnökjelöltet sem engedett be a tisztújító választásokra. Az elnökség az Antimagyar címet azért adományozta a fenti személynek, mert a magyar nép megvezetésével, hazugságokkal, árulással, a magyar nép vagyonának az elherdálásával tartja fent hatalmát, és folyamatosan rombolja a magyar nép intézményét. A Fővárosi Ítélőtábla 2011. november 29-én jogerősen kimondta Patrubány Miklós 2008 augusztus 19-i közgyűlésén önkényuralomra törésének a tényét, ami ellenére sem távozott a közéletből ez a törvénysértő ANTIMAGYAR. A 2011 év Antimagyarja címet személyes adják át az MVSZ-ből kizártak elnökségének megbízottjai a vádlott Patrubány Miklósnak a 2012. október 30-i büntetőperén a Pesti Központi Kerületi Bíróság hivatalos helyiségében. Tisztelettel, Báthory Attila szóvivő, MVSZ-ből kizártak sajtóirodája
Várjuk a képeket a perről. A szerk.
Tags:
Hazai
http://www.amagya...C3%A1ttere

És tegyük hozzá az "örökzöldet".

A magyar nemzet új meghatározása

"Az egy évvel korábban kezdődő munkához, amely elvezetett a magyar nemzet új meghatározásának elfogadásához, az alapszöveget Bottyán Zoltán, a Magyarok Világszövetsége Kárpát-medencei Térségének alelnöke dolgozta ki. A tervezetet a nemzetstratégiai konferencia elnöksége  Dr. Drábik János, Borsos Géza, Bottyán Zoltán, Patrubány Miklós  bővítette, majd a világkongresszusi küldöttek egész napos vitája, valamint az előadók zártkörű vitája véglegesítette. A végső szöveg kialakításába két hivatásos szerkesztő  Zsigmond Emese és Pápai Szabó György  is bekapcsolódott."


[5] Patrubány Miklós, in Botos László főszerk.  Magyarságtudományi tanulmányok, HUN-idea Szellemi Hagyományőrző Műhely, Budapest, 2008, 9-12 o.


http://egipatrona...g3tVJJM-BQ
#27 | rozsola - 2013. augusztus 16. 11:31:57
Imre nehéz dolgot kérsz.
Dan Voiculescu médiacézár , az Antena Group tulajdonosa , leghíresebb tv-csatornája az Antena 3 amely nyíltan Basescu ellenes. Hatalmas befolyással bír romániában. Még a bukaresti hatóságok is folyamtosan vizsgálják az Antena 3 körüli vesztegetéseket , zsarolásokat , pénzmosásokat.
Számodra érdekes nevek : Crescent , Argus ( talán Árgus Security ) és Grivco. Ezek a cégek nagyon sárosak romániában.
Szerintem összetudsz szedni némi információt és a tárgyalásra nem mint vádlott hanem mint vádló tudsz bemenni. Visszatérve Voiculescura. Első tárgyalása 2009 január 6-án , azóta minden alkalommal elnapolták a tárgyalásokat.
Figyelembe véve a tényt miszerint Románia és Magyarország között diplomáciai háború van , valamint a magyar-cseh labdarúgó mérkőzésen láttottak , hallottakat figyelembe véve , Misike jobban jár ha befogja a pofáját.
Azt állítja Nicolae Stefan Patrubani nem azonos vele. Azt monjda , az említett személy a nagybáttya.
Nos. Romániában nem találni nyomot a nagybácsit illetően. Mivel az említett nevű személy Ceausescu személyi könyvelőcsoportjának tagja volt , letagadhatatlan a tény , hogy a FEKETEINGESEK csoportjához tartozott.
Ez a csoport volt a Securitatea-n belüli Securitatea. Azaz hadsereg a hadseregben. Ebbe a csoportba nem kerülhetet akárki be. Aki benne volt , egész családját is köteles volt bevonni a Securitatea kötelékébe.
Misi bá. Te hogyan maradtál ki ?
Bizonnyára ismert a híres USLA csoport. Ez a különlegesen képzett és felfegyverzett csapategység a Securitatea terrorelhárító egysége volt. 1989 december végén az USLA tagjai valamint a Moszad által az országba hozott Szaud-Arábiai állampolgárok lőtték a tüntető népet.
Tagadja le ha tudja a közismert tényt : Az AL-Kaida romániában alakult. A moszad romániában képezte ki a szaudi katonákat. Ez a képzés a mai napig tart. Nem tudta ? Egy " Feketeinges " nagybácsival a tarsolyban lehetetlen.
Az USLA csoport nemcsak Erdélyben végzett provokatív kivégzéseket a magyarok ellen , amellyel kapcsolatban még Horn Gyula akkori külügyminiszter is felemelte a szavát. Több száz vagy akár több ezer USLA tag tartózkodott Magyarország területén , terrorakciók végrehajtásának céljából. Patrubányi Miklós ezt nem tudja ? Ha igen , hogyan képes a magyarságot védelmezni a nagyvilágban amikor a volt USLA tagok jelentős része továbbra is Magyarországon tartózkodik beépülve a közigazgatásba ? Voltak/vannak bizonyítékok miszerint a Békés megyében valamint a vele határos Arad megyében az úgynevezett olajozás során a Feketeingesek közremüködve a magyarországi bűnözőkkel együtt " forgatták " meg pénzüket. A tanúk megölésében a volt USLA csoport is részt vett.
Ki és milyen okból nevezte ki Patrubányit tisztségébe ? Az NBH miért nem vizsgálta ki az esetet ? Ha történt vizsgálat hol a jegyzőkönyv ? Miért nem publikus ?
#28 | postaimre - 2013. augusztus 16. 11:53:16
Rozsola, persze, hogy nehéz, de itt szó sincs bizonyítási kényszerről már régen.

Az USLA-ról már olvasgattam régebben, de ami érdekes, hogy minden izgés-mozgás az elmúlt huszonix évben egy "székelyhez" és/vagy erdélyihez volt kötve. Kásler is oda igazolt le, de őt meg Borbély jelentette föl..., így az a kényszerképzetem, hogy a nagy átrendezés a háttérben nagy sebességgel zajlik és elkezdték a fizikai tisztogatást is.

Az NBH miért nem lépett? Mert egy mocskos mosszador -cia-s bagázs...s talán mára már látnak némi fényt, de nem lehetnek biztosak semmiben.
#29 | Csodaszarvas - 2013. augusztus 16. 12:24:09
Na ja a bizonyítási kényszer.... tényleg felesleges, mert aki érti annak már nem szükséges, aki meg nem, az a bizonyítékok ellenére sem fogja elfogadni.
Emlékszem annak idején mikor hoztad az infókat akár msz, mvsz, jobbik, hvim, betyársereg stb. és mutattam a barátaimnak, hányszor hallottam hogy: "persze mert mindenki zsidó vagy ügynök vagy mindkettő és különben is nem lehet minden kezdeményezés irányított" és mondhattam akármit...
Pedig megadták a receptet és jegyzőkönyvbe foglalták:
"Ha azonban bárhol a világon összeesküvést szőnének, annak élén senki más nem fog állni, mint legmegbízhatóbb szolgáink egyike. Magától értetődik, hogy nekünk és senki másnak kell irányítanunk a szabadkőműves tevékenységet, mert mi tudjuk, merre vezetünk, mi ismerjük minden történés végső célját, míg a gójok semmit sem tudnak ezekről a dolgokról, még a cselekvés közvetlen hatását sem ismerik; rendszerint beérik azzal, hogy elképzeléseik megvalósításával pillanatnyilag kielégítsék önteltségüket, és észre sem veszik, hogy elgondolásaik soha sem vezethetők vissza saját kezdeményezésükre, hanem a mi sugalmazásaink eredménye... A gójok vagy kíváncsiságból lépnek be a páholyokba, vagy abban a reményben, hogy azok segítségével nekik is jut valami a közös koncból, egyesek meg azért, hogy alkalmuk legyen megvalósíthatatlan és megalapozatlan álmodozásaikról nyilvánosság előtt beszélni; szomjaznak a siker és taps után, melyek osztogatásában rendkívül bőkezűek vagyunk. A sikert azért engedélyezzük nekik, hogy kihasználjuk a siker okozta önteltségüket. Ez ugyanis lassan hajlamossá teszi őket arra, hogy magukévá tegyék sugalmazásainkat, miközben nincsenek is tudatában azoknak és teljességgel meg vannak győződve arról, hogy gondolataik saját csalhatatlanságukból fakadnak s meg nem eshetik velük, hogy kölcsönvegyék másokéit... Önök el sem tudják képzelni, hogy önteltségükben a legbölcsebb gójok is akaratlan naivitásnak milyen állapotába hozhatók s ugyanakkor milyen könnyű elvenni a bátorságukat a legkisebb kudarccal is, legyen az akár csak a megszokott taps elmaradása, és szolgai megalázkodásra késztetni őket új sikerek kilátásba helyezésével. Amennyire a mieink megvetik a külső sikert és csak azt nézik, hogy keresztülvihessék terveiket, annyira készek a gójok bármely tervet is feláldozni, csakhogy sikerük legyen. Ez a lelki sajátosságuk lényegesen megkönnyíti számunkra azt a feladatot, hogy céljainknak megfelelően irányítsuk őket. Látszatra tigrisek, lelkük azonban birkalélek, és fejük kong az ürességtől. Ráültettük őket annak a gondolatnak a vesszőparipájára, hogy az egyéniségnek fel kell olvadnia a kollektivizmus jelképes egységében." CBJ 15. jkv.
#30 | Perje - 2013. augusztus 16. 19:05:35
Imre! Remélem, hogy nov.21-ig és persze azután is nagyon vigyázol magadra.
 
#31 | rozsola - 2013. augusztus 16. 21:11:44
Nincs itt gond.
#32 | keepfargo - 2013. augusztus 17. 06:32:03
"Nemzeti osszefosas"- Imre, ez jo volt; tartod a format, kalap le...s_*_grat
#33 | postaimre - 2013. augusztus 17. 08:34:09
Perje, mivel nov. 22 -ére esik a szlinapom, így ez természetes.

Csodaszarvas, látom figyeltél! Ugye milyen paradoxon, hogy az embernek minél többször van "igaza", annál kevesebben "hisznek" neki. Tasinak annak idején - de itt is sokszor- jeleztem, hogy ne számítson tömegekre, mert ahogy haladunk Egy-re "fejebb", úgy maradnak le és el az Egy-re alkalmatlanok. Ezért van az, hogy ha van CÉL, oda csakis egyéni befutó van, de addigra mind, aki maradt, EGY-é kell válljon. Ilyen egyszerű. Az sem mellékes, hogy ebből - bár roppant szimpla okfejtés - a spirituálisan magasanrezgők egy szót sem értettek és a materiálisan felvértezettek meg egy kukkot sem. Cion bölcseit meg nem olvasták, vagy ha mégis, hát nem az ő nyelvükön íródott, pedig a naív és alapvetően buta ember-kép 100%-os egyezést mutat a most is kételkedők szemlyiségével.

Képfargó, a tartalom és aforma szabja meg a funkciót. Ezért van az, hogy amíg a "nemzet" definíciója é tartalma fe-Káliummal van mérgezve, addig bizony nem lehet Én-azonos. A mai helyzet a "híg fos tengerére" asszociáltat. (Ford Fairlane...) Bizony, ez nem volt fer.
#34 | GERRY - 2013. augusztus 17. 10:13:55
:) - Imre, látom a Magyar tengeren azért csak ki tudtad magad egy kicsit pihenni s_*_olle -
Küldtem E-Mail! (Amíg te dologtalanul sütteted a hasad adig mások gürcölnek)s_*_yuppy...
#35 | postaimre - 2013. augusztus 17. 10:22:01
Gerry, ipeg az imént mént a válasz is. Tudod, hogy nekem rá kell lazulnom a "témára". Láttad a munkaasztalom. Itt nem tudok félrevonulva elmélyedni és szinte minden pillanatban itt téblábol valaki a családból és nem is ők vannak nekem útban, hanem én a családnak. s_*_kukk
#36 | vesterhagen - 2013. augusztus 17. 12:01:12
EZT BIROM NAGYON : " MEGIDÉZEM" HÁT MIK VAGYUNK MI SZELLMEK?s_*_kac EZ A BABICZ EL LETT ÍRVA NEM BABCSOT AKARTAK EREDETILEG ? CSAK ESZÜKBE JUTOTT ,HOGY " BABICS " MÁR VAN VAGY 5000 FŐ :o
#37 | Kore - 2013. augusztus 17. 16:30:35
És hol van (a csatolt feljelentéssel) jelzett feljelentés???
Elvégre a tárgyalás (bizonyítás) előkészítése végett... blablabla.
Se füle, se farka szövegezés.

Bár ezt a szándékolt módsz@rt is gondosan részletezik az agyafúrott zionék bölcsijegyzőkönyveiben!
#38 | postaimre - 2013. augusztus 17. 16:35:40
Koé, arra utalsz, hogy nem magyarul fogalmazák és még az aláírás is "hamis"? Mondtam, hogy NBH és tudták, hogy lehozom ezt is, mint a többit. Persze egy nagy időhúzásos módszar és a bíróseggekről meg ismeritek a kóhn-klziómat. 4 bandi meg elmehet oda, ahová már kívántátok, de úgy vélem kellenek ezek a fölösleges körök. Még nem "rettegik" eléggé a nevem. Csak nevetek rajta.
#39 | Kore - 2013. augusztus 17. 17:09:42
Imre, ők már /írnok/ biztosan nem tanultak magyar nyelvtant!
4 petáknak minálunk is túl sok gyülemlett a ró-vásárán ahhoz, hogy méltó helyére kerüljön!
A kinti, hazai múltjáért meg legkevesebb annyit érdemel, mint az, akinek a 'jobbkeze' volt!
#40 | Kore - 2013. augusztus 17. 18:17:52
Ő lenne az? A lista szerint van ilyen nevű.

http://www.nagyge...eronikaval
http://old.birosa...alapadatok

Eddig fiatalkorúak ügyeivel foglalkozott... ?
 
#41 | postaimre - 2013. augusztus 17. 18:19:07
Koré a helyzet cifrább ám! Egyik honfitrsa, aki éppen Árpád névre hallgatva most akar porondnokolni, mikor hallotta mi van, nem hitte, mert ő beszélt 4 bandival és olyan őszinte volt...blablabla...és semmiről fogtalma sincs, de a "hatlamat" átvéve összeborul bárkivel...

Most mond már, ezekkel a nemkicsit ökörbaromjószágokkal ugyan mi a fenét lehet kezdeni azon kívül, hogy az első körben minimum járó és beszélőképtelenné teszed, hogy se útban ne legyen, de még a pofáját is befogja, amíg nem lesz legalább egy hangyányi agya.
#42 | postaimre - 2013. augusztus 17. 18:44:52
"Dr. Dénes Veronika bírót, aki egyike volt a 2006-os vérbíráknak, ez egyátalán nem aggasztotta, és a Biszku-ügyre hivatkozó ügyvédi indítvány ellenére, minden további nélkül alkalmazta a törvényt, mely alapján aztán egy év hat hónap felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki holokauszttagadásért arra a Nagy Györgyre, aki 2011. október 23-án, a Nem tetszik a rendszer elnevezésű balliberális tüntetésen magasba tartott egy táblát, amelyen héberül a holokauszt nem történt meg felirat volt olvasható."
http://nagyszenas...3%B6bbenet
#43 | Kore - 2013. augusztus 17. 20:28:05
Őnagysága eszelte ki ezt is?

", hisz a Nagy György elleni elsőfokú ítélet a felfüggesztett börtönön kívül még további büntetési tételeket is kirótt. Ezek értelmében Nagy György nem vehet részt politikai rendezvényeken és demonstrációkon, továbbá legalább három alkalommal el kell, hogy látogasson a budapesti Páva utcai Holokauszt Emlékközpontba, és az ott látottak alapján összegeznie kell a gondolatait, majd meg kell írnia a véleményét az ott tapasztaltakról. De könnyítésként arra is van lehetősége, hogy a három Páva utcai látogatást kiváltása. Ez egy auschwitzi, vagy a jeruzsálemi Jad Vashem látogatással oldható meg."
#44 | Kore - 2013. augusztus 17. 20:42:20
Imre, remélem, az én régi jó barátom olvasója maradt az oldaladnak!
Hál'Isten Rozsola is - és első kézből - csak elmélyíteni tudja a korábbi, sötét történéseket...
:(
#45 | postaimre - 2013. augusztus 17. 20:43:18
Koré, ne aggódj!
 http://old.birosag.hu/engine.aspx?page=courtdata&group=BIR_PestiKozpontiKeruleti&type=V&con
 
 
#46 | GERRY - 2013. augusztus 17. 21:59:57
Van egy javaslatom. Ha ez a Dr.D.Veronika neked is "javasolja" a holokamu emlékezést akkor csak a Miamiban épített emlékmüvet fogadd el, ugyanis érzékeny vagy a müvészi kivitelre... Persze a gyerekeidet és az asszonyt is el akarod vinni, hogy okosodjanak, pénzed nincs rá de a Hotel Hilton árai ott elég olcsók (régi a Hotel), ugyanakkor indul városnézö Busz is a bejárattól, ami ki nem hagyná ezt a gyönyörü Memorialt. A strandbelépöket már nem kell kiutalnia a biroseggnek, azt állod magad is - Esetleg még elfogadsz tölük egy egynapos kiruccanást Key West-be, mert már kiskorod óta csodálod Hemmingway-t és szeretnéd megnézni az otthonát ami muzeum és a macskákat is szereted.
Tanusíts bübánatot és ne felejtsetek el fürdöruhákat vinni!

Itt a Memorial (De a film sajnos nem adja vissza az eredeti látogatás által kiváltott érzelmeket, ezért kéred öket, hogy intézkedjenek az anyagi háttérröl!):

YouTube Videó
#47 | Kore - 2013. augusztus 17. 22:08:15
GERRY, ezek akkor az amérikába menekülők, akiknek hajóit a nyílt vizeken megtorpedóztatták a nagyfőnökeik?
#48 | GERRY - 2013. augusztus 17. 22:33:10
Kore - lehet!

Azért tudok erröl mert 1991-ben minket is elvitt a városnézö busz oda a Hallandale-i Hilton elöl. Akkor megfogadtam, hogy ez volt az utolso, nem magam által szervezett városnézés amibe részt vettem...
#49 | rozsola - 2013. augusztus 17. 22:42:47
Kore valamit elfelejtesz. Még én is létezem.
Az hazugság lenne állítani , hogy ez a Misibá nem veszélyes. Fura hallani de mégis ő(k) félnek. Romániában rezeg a léc a fajtájuk alatt. Ez a feljelentés csak egy akció valakitől.
Patrubányi nagyhal. Nincs értelme összeütköznie Imrével. Ez csupán egy nagy terv része. Talán van aki felismerte. Aki nem annak csak annyit mondhatok , az a bizonyos " valaki " elérte célját. Foglalkozunk a témával. Tudom lesz aki majd nyafogni fog , mert egy bizonyos titkosszolgálatnak teszünk szívességet. Hol a gond ? Eddig is ezt tette ez a weboldal.
Visszatérve Misibára ha rákeresek a román nyelvű oldalakra , az első lapon kidobja a Google . Csak annyi és olyan információkat hoztam amit ott már leírt valaki.
Végezetül ideje lenne felfogni a tényt , hogy a Securitatea Magyarországot is irányítja. Ha romániában szabadon lehet az ilyeneket pofánvágni , ti miért féltek ?
#50 | Kore - 2013. augusztus 17. 23:16:06
Rozsola,
Bocs, ha rosszul szóltam!
Nekem a népszavazási akciójától kezdve nem tetszik, ellenszenves volt!
A többi akciója is - évenként - általam nagyra becsült emberek elleni tettek sorozata volt!
Magam is idejében, vagy inkább ösztönösen megsejtettem néhány közelembe férkőzött
"kijött" emberkéről, hogy van mit eltitkolnia...
 
#51 | Kameleon - 2013. augusztus 18. 00:53:46
Forradalom, itt az idő a felkelésre!
YouTube Videó
#52 | postaimre - 2013. augusztus 18. 08:19:35
Gerry én "jobbikosabbat mondok"! Nem látogatni, hanem csinálni..., ha már holokoszt! Interaktív performansz, tűzzel-vassal!

Rozsola, persze, hogy a szolgálatok kavarják a lekvárt. Ez most sorban a 6. "ügyem".

1. Bene és még vagy 10 mocskos "rendőr vezető" jelentett fel rágalmazásért még 2010-ben.
2. 2 HVIM-es jóbikos sutyerák próbálkozik külön-külön rágalmazással
3. a reptéri idióta barom "rendőrök" neve alatt futó "közössegg elleni uszulás" és "közveszéllyel fenyegetés"
4. NNI-s újabb közössegg elleni uszulás vádja
5. most meg ez a 4-banis ostobaság. Világos, hogy "fel akalarnak építeni", de nagyon unom a "bíróságos" maszlagolást és ugyan pszichésen minden rendben nálam, de minden zokszó nélkül védid tudnám nézni, hogy önmagától elnyesődik a torka az össze mocsoknak. Lehet be is segítenék, nehogy ne sikerüjön a "performansz". Másból nem értenek, ez már látszik.

Patrubani olyan hálózati elem, mint a sicc. Ezt tegnap esete leveleztem össze, mikor Kásler éjjel 11-es behívójára verbuváltak hülyéket.

"...elmondhatják, hogy az egyik patrubanescu pernél a birónő fél órán át szaladgált, aztán megtalálta a periratokat a titkárságon, és rajta volt cetlin, mit kell kihirdetnie. Egyszerűen a belügy már intézkedett. Többször figyelmeztettem a Jobbikot, Fejér Szövetséget, hogy ne támogassák ellenünk ezt az embert és a bandáját, beépitett képzett provokátor. Minket felvidékieket gyalázott, megpróbált megosztani, egyeztetett ellenünk Bugár Bélával, akit a belügy tartott ki az MKP élén, csupa aljas dolog. Ez az egyik oka, hogy nem megyek ezekre a helyekre. Ha megvan miről akar ez a kommunista tapló pereskedni, érdekelne. Ha lehet adok ellene anyagot..."
 
Bírák listája
A bíróságon dolgozó bírák listája
Név Beosztás Ügyszak Bírói kijelölés
Dr. Ribai Csilla elnök polgári  
Grimné dr. Fancsali Zsuzsanna elnökhelyettes büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Szabó Tamás Attila elnökhelyettes gazdasági  
Dr. Ajtony Tímea bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Albrecht Krisztián bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Dr. Ambrusné dr. Ilovszky Adrienn bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Dr. Andirkó Judit bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Annau Mónika bíró polgári  
Dr. Antal Erika bíró polgári  
Dr. Aszódi László bíró polgári  
Dr. Bagyula Liliána Zsanett bíró polgári  
Dr. Bakos Réka Ilona bíró gazdasági  
Dr. Balassa Zita Márta bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Dr. Balázs Gábor bíró polgári  
Dr. Balla Judit Mária bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Dr. Balog Gábor György bíró polgári  
Baloghné dr. Horváth Viktória bíró polgári  
Dr. Barta Ágnes bíró polgári  
Dr. Bata Tímea bíró polgári  
Dr. Bátor Emese bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Dr. Belovai Henriette bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Bencze Andrea bíró polgári  
Dr. Bencze Andrea bíró polgári  
Dr. Bene Lajos bíró polgári  
Benkéné dr. Urbancsek Viktória csoportvezető-helyettes bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Benkő Imola bíró gazdasági  
Dr. Berzétei Dóra bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Dr. Biczó László bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Dr. Biró Ágnes Györgyi bíró polgári  
Dr. Blázsi Melinda Edit bíró polgári  
Dr. Bódisné dr. Besenyei Kinga csoportvezető-helyettes bíró polgári  
Dr. Bodor Krisztina bíró polgári  
Dr. Boér Emőke bíró polgári  
Dr. Bojtor Johanna bíró polgári  
Dr. Brlázs Edina bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Brunner Tamás bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Dr. Budavári Kriszina bíró polgári  
Dr. Buri Edina Krisztina bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Csányiné dr. Hajnal Erzsébet bíró polgári  
Dr. Cseszlainé dr. Boros Judit bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Csiszárné dr. Kertész Andrea bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Dr. Csonka Balázs bíró polgári  
Dr. Csonka Ildikó csoportvezető bíró gazdasági  
Dr. Darvas Zoltán bíró polgári  
Dr. Daubner Olga bíró polgári  
Dr. Dénes Veronika bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Donner Andrea Mária bíró polgári  
Dr. Dóri Tamás Tibor bíró polgári  
Dudoliné dr. Gulyás Krisztina bíró polgári  
Dr. Écsi Annamária bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Egri Noémi bíró gazdasági  
Dr. Eisenbacher Krisztina bíró polgári  
Dr. Éliás Dávid bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Erős Andrea bíró polgári  
Dr. Erőss Eszter Cecília bíró polgári  
Dr. Érsek Emese bíró polgári  
Fábiánné dr. Csonki Borbála Klára bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Dr. Fekecs Beáta csoportvezető bíró szabálysértés fiatalkorúak ügyei
Dr. Fitos Szilvia bíró polgári  
Dr. Fónyi Albert csoportvezető bíró polgári  
Dr. Fónyiné dr. Kazareczki Andrea csoportvezető-helyettes bíró polgári  
Dr. Fuglovics Gabriella bíró polgári  
Dr. Gáll Edit bíró polgári  
Dr. Garay Andrea bíró szabálysértés közigazgatási per
Dr. Gáspár Attila József bíró polgári  
Gergelyné dr. Palicz Enikő bíró polgári  
Dr. Gohér Márta Mária bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Dr. Gondán-Evetovits Andrea bíró polgári  
Dr. Gönczi András bíró polgári  
Dr. Grácz Zsuzsanna bíró polgári  
Dr. Gulyás Géza Gábor bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Dr. Gyárfás Krisztina bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Gyekiczky Tamás bíró polgári  
Dr. Gyovai Mihály bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Dr. Gyuris Judit csoportvezető-helyettes bíró polgári  
Dr. Gyürüs Judit Diána bíró polgári  
Haászné dr. Recskó Viktória Zsuzsanna bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Dr. Haupt Egon Gyula csoportvezető bíró polgári  
Dr. Henzsel Annamária bíró polgári  
Dr. Hirtling Ibolya csoportvezető bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Hódos Andrea bíró polgári  
Dr. Horváth Ágota bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Horváth Ildikó bíró polgári  
Horváthné dr. Zsigmond Hella bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Ignácz György bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Illés Judit bíró polgári  
Dr. Ivanovics Georgina bíró polgári  
Dr. Iványiné dr. Ludányi Erika bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Izsai Krisztina csoportvezető bíró polgári  
Izsóné dr. Ács Alexandra bíró polgári  
Dr. Jaczkó Beáta Irén bíró polgári  
Dr. Jankovits Mónika bíró polgári  
Dr. Janóné dr. Iványi Nóra bíró polgári  
Dr. Jeney Ivánné bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Dr. Kájel Edina bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Dr. Kajtor Gergely bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Kalasné dr. Lakatos Emese bíró polgári  
Dr. Karaszi Margarita bíró polgári  
Dr. Kassai Árpád Mihály csoportvezető bíró polgári  
Dr. Kelemen Marianna bíró polgári  
Kerekesné dr. Makranczi Zita bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Dr. Kertes Anita bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Dr. Keszthelyi Csaba bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Dr. Keviczki István bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Dr. Király Ildikó Magdolna bíró polgári  
Dr. Kirinovics Zsuzsanna bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Kiss Anita bíró polgári  
Dr. Kiss Szilvia bíró gazdasági  
Dr. Knapik Zoltán bíró polgári  
Dr. Kollár Zsuzsa bíró polgári  
Dr. Koncz István András bíró polgári  
Kondásné dr. Kovács Erika bíró polgári  
Dr. Koós Béla Gergely bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Kóródi Judit bíró polgári  
Dr. Kosza Yvette bíró polgári  
Dr. Kovács András Tamás bíró polgári  
Dr. Kovács Andrea bíró gazdasági  
Dr. Kovács Krisztina bíró büntető  
Dr. Kovácsné dr. Molnár Zita bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Kováts Katalin bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Kozák Henriett bíró polgári  
Dr. Kőnig Ilona bíró polgári  
Dr. Kőrössy Dóra bíró polgári  
Dr. Krénusz Éva bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Dr. Krepelka Márta bíró gazdasági  
Dr. Kristófné dr. Kontra Erzsébet csoportvezető bíró polgári  
Dr. Kun Gabriella bíró polgári  
Dr. Kupai Emőke bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Dr. Lakner Szilvia bíró polgári  
Dr. Ledeczki Tünde bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Lévárdi Ferenc bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Liszt Ágota Éva bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Dr. Lovas Rita bíró polgári  
Dr. Lukács Ivett bíró polgári  
Dr. Lukács Mónika Eszter bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Madlena Erzsébet bíró polgári  
Dr. Mantz-Kelemen Kata Réka bíró polgári  
Dr. Maráth Gabriella Kinga bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Dr. Marozsán Edina bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Mártonyi Krisztina bíró polgári  
Dr. Megyes Zoltán bíró polgári  
Dr. Mezey Ferenc Tamás bíró szabálysértés  
Dr. Mohos Marianna bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Molnár Sándor bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Molnár Szeréna bíró polgári  
Dr. Molnárné dr. Mészáros Noémi Enikő bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Monthy Zsuzsanna bíró polgári  
Dr. Nagy Izabella bíró gazdasági  
Dr. Nagy Lívia bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Dr. Nagy Péter László bíró polgári  
Dr. Németh Andrea bíró polgári  
Dr. Németh Angéla bíró polgári  
Dr. Németh Leona Judit bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Novákné dr. Nagy Judit bíró polgári  
Dr. Ocskó Eszter bíró polgári  
Ottné dr. Simon Enikő bíró polgári  
Dr. Páli Anikó bíró polgári  
Dr. Pálinkás Kornélia Anikó bíró polgári  
Dr. Pálosi-Magyari László bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Dr. Palotás Gergely Péter bíró polgári  
Papné dr. Lemle Izabella csoportvezető-helyettes bíró gazdasági  
Dr. Papp Tibor bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Dr. Papp Zsuzsanna bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Dr. Pappné dr. Jenei Andrea bíró büntető  
Pappné dr. Oltvári Rita bíró polgári közigazgatási per
Dr. Pásztor Ilona bíró polgári  
Dr. Patyi Annamária bíró polgári  
Dr. Pávlisz Beatrix Hajnalka bíró polgári  
Dr. Perjés Judit Zsófia bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Dr. Pethő Anna bíró polgári  
Dr. Pethő Erzsébet Margit bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Pinczés Mónika bíró polgári  
Dr. Pócza Róbert bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Dr. Polgár Csilla bíró polgári  
Dr. Pólya Gábor János bíró polgári  
Dr. Portisch Éva Erika csoportvezető-helyettes bíró polgári  
Dr. Póta Henriett bíró polgári  
Dr. Rácz János bíró büntető  
Dr. Rácz Lotti Anikó bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Dr. Raczky Katalin bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Ráczné dr. Kschwendt Katalin bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Radácsyné dr. Karsai Zsuzsanna bíró szabálysértés közigazgatási per
Dr. Rajmon Balázs bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Rák Nikolett bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Ratkovics Gáborné dr. Mihály Judit bíró polgári  
Dr. Repkényi Zsuzsanna bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Dr. Reszeginé dr. Polencsik Eszter Tünde bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Rimai Tibor csoportvezető-helyettes bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Dr. Romwalter Péter bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Dr. Rónaszéki Katalin bíró polgári  
Dr. Rozgonyi Viktória Erzsébet bíró polgári  
Dr. Rózsa Ágnes Katalin bíró polgári  
Dr. Rózsa Mária bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Rózsáné dr. Szilágyi Sarolta Zsuzsanna bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Ruzsányi Edit bíró polgári  
Dr. Sághy Levente bíró polgári  
Dr. Salháné dr. Kőfalvi Éva bíró polgári  
Dr. Sándor Erika bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Simonné dr. Peti Viktória bíró polgári  
Sólymosné dr. Török Katalin Enikő bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Stummer Attila bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Suhajda-Molnár Krisztina bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Sulai Tibor csoportvezető-helyettes bíró polgári  
Dr. Szabó Ágota bíró polgári  
Dr. Szabó Eszter bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Szakály Noémi bíró gazdasági  
Dr. Széchy Mária Éva bíró polgári  
Dr. Szentirmay Gabriella Júlia bíró polgári  
Dr. Szentpéteri Marietta csoportvezető-helyettes bíró polgári  
Dr. Széplaki-Szabó Krisztina Ágnes bíró polgári  
Dr. Szilágyi Aranka bíró gazdasági  
Szinessyné dr. Bardocz Krisztina csoportvezető-helyettes bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Szinyériné dr. Nagy Ibolya Gyöngyi bíró polgári  
Dr. Szobotka Helga Anita bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Szokol Attila bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Dr. Szotáczky Sarolta bíró polgári  
Dr. Sztanó Anita bíró polgári  
Dr. Szuetta Erika bíró polgári  
Dr. Szunyogh Zsófia Beáta bíró polgári  
Dr. Takács Ildikó bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Dr. Tamás Klára bíró polgári  
Dr. Tisza Erika bíró polgári  
Dr. Tokovicz Adrienn bíró polgári  
Dr. Turcsányi Bernadett bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Váczi Judit bíró polgári  
Dr. Vagyóczky Ildikó bíró polgári  
Dr. Vályi Katalin bíró polgári  
Dr. Vanczák Anita Éva bíró polgári  
Dr. Várai-Jeges Adrienn bíró polgári  
Dr. Varga Bea bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Dr. Varga Erika bíró gazdasági  
Dr. Varga Imre bíró polgári  
Vargáné dr. Gerényi Mónika bíró polgári  
Vargáné dr. Tisza Emese bíró polgári  
Dr. Vass Éva bíró polgári  
Dr. Vass Helga bíró polgári  
Dr. Vassné dr. Szekeres Edina Mária bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Vasvári Csaba bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Vég Tímea Zsófia bíró büntető  
Dr. Veress Júlia bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Vida Adrienne bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Vida-Lukácsi Katalin bíró polgári  
Dr. Vidor László csoportvezető bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Vidos Rita bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Völcseyné dr. Harmat Erika bíró polgári  
Dr. Zajácz László bíró gazdasági  
Zeöldné dr. Király Anita bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Zumbok Gabriella bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek., fiatalkorúak ügyei
Dr. Zsótér Zsuzsanna bíró büntető Be.17§ (5),(6)bek.
Pesti Központi Kerületi Bíróság illetékességi területe
 
1090 Budapest IX. kerület 1050 Budapest V. kerület 1060 Budapest VI. kerület
1070 Budapest VII. kerület 1080 Budapest VIII. kerület 1100 Budapest X. kerület
1130 Budapest XIII. kerület 1140 Budapest XIV. kerület 1160 Budapest XVI. kerület
1170 Budapest XVII. kerület  
 

Módosítás: (2013. augusztus 18. vasárnap, 09:45)

 
Kérjük, hogy regisztrálj vagy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni ehhez a cikkhez.