Keresés a weblapon
Belépés
HÍRLEVÉLRE FELÍRATKOZÁS


PostHeaderIcon Látvány kell a népnek!??

Benedek pápa azért mondott le, hogy elkerülje a letartóztatását


Az ITCCS azt állítja: Benedek pápa azért mondott le, hogy elkerülje a letartóztatását

Ahogy alább olvasható, a médiában megjelent Kevin Annett az Állami és Egyházi Bűnügyeket Vizsgáló Törvényszék (ITCCS) munkatársa nyilatkozata.


A törvényszék megbizatása a következő:

1. Tárgyalásra vinni azokat az embereket és intézményeket, akik és amelyek felelősek a világon történt kizsákmányolások, kínzások és gyermekgyilkosságok bármelyikében, úgy a múltban, ahogy a jelenben is, és

2. Megakadályozni ezeket és más bűncselekményeket az egyházak és államok részéről.

Nem tudja senki garantálni, hogy ennek a nyilatkozatnak a tartalma mindenben helytálló, de talán ez lehet az igazi oka a pápa történelmi döntésének, miszerint lemond a szentszékről.

Diplomáciai jegyzéket adtak át a Vatikánnak a lemondás előtt

Az új pápa és a katolikus papság vádirattal és letartóztatással néz szembe a "Húsvéti helyreállítás" terv folytatódik

A Nemzetközi Törvényszék globális média híradása és nyilatkozata az egyház és állam által elkövetett bűntettekről.

Brüsszel:

Joseph Ratzinger pápa történelmileg példátlan lemondását az magyarázza, hogy az Európai kormány közelgő fellépésével nézett szembe, mely elfogatóparancs kiadását rendeli el Ratzinger ellen, és a Vatikán vagyonára nyilvános zálogjog bejegyzését Húsvétkor.

Az ITCCS Központi Hivatala kénytelen Benedek pápa hirtelen lemondása okán a következő részleteket nyilvánosságra hozni:

1. 2013 február 1-én az általunk csatolt bizonyítékok alapján (itccs.org), hivatalunk megállapodást kötött az európai nemzet képviselőivel és bíróságával, hogy elfogató parancsot foganatosítsanak Joseph Ratzinger, másnéven Benedek pápával szemben, az emberiség ellen elkövetett bűncselekmények és bűnügyi összeesküvésekben való részvétele miatt.

2. Ez az elfogatóparancs kézbesítve lesz Rómába a "Szentszék" részére 2013 február 15-én. Ez lehetővé teszi Ratzinger őrizetbe vételét mint bűncselemény gyanúsítottját a városállam saját felségterületén.

3. Az említett nemzetek kormányai által kiadott diplomáciai jegyzék a Vatikán Államtitkára, Tarcisio Bertone bíboros részére lett átadva 2013 február 4-én hétfőn, tájékoztatva Bertonét a közelgő elfogatóparancsról, és felkérte hivatalát, hogy ennek tegyenek eleget. Válasz nem érkezett a jegyzékre sem Bertone bíborostól, sem hivatalától; de hat nappal később Benedek pápa lemondott.

4. A törvényszék és az említett nemzetek közti megállapodás egy második rendelkezést is tartalmazott kereskedelmi zálogjog bejegyzésére ezen nemzetek bíróságai által a Római Katolikus Egyház ingatlanaira és vagyonára 2013 március 31-ével kezdődő Húsvétkor. Ez a zálogjog csatolva lett a közös és globális "Húsvéti helyreállítási kampányhoz", amely a Katolikus egyház tulajdonait a polgárok részére lefoglalja mint közvagyont a nemzetközi jog és a Nemzetközi Büntetőbíróság Római alapokmánya alapján.

5. Ez a határozata a törvényszéknek és az említett nemzetek kormányainak, hogy folytassák le Joseph Ratzinger letartóztatását, aki Római pápai hivatalával együtt felelős az emeriség ellen elkövetett bűncselekményekért és bűnözői összeesküvésért.

6. Ez a döntésünk a továbbiakban, valamint a vádirat és Joseph Ratzinger letartóztatása a pápa utódjára ugyanazon kötelezettségekkel jár, így érvényesíteni kell a kereskedelmi zálogjogokat és a "Húsvéti helyreállítási kampányt" a Római Katolikus egyházzal szemben a tervek szerint.

Zárásként a Törvényszék elismeri, hogy Benedek pápa Vatikáni Bankkal kapcsolatos bűncselekményekben való bűnrészessége volt az, mely a legmagasabb vatikáni tisztviselők részéről kényszerítette őt lemondásra. Forrásaink szerint Tarcisio Bertone államtitkár kérte Joseph Ratzingert az azonnali lemondásra, és a közvetlen válaszra az elfogatóparancsra vonatkozó diplomáciai jegyzékre, melyet az említett nemzetek kormányai adtak ki a részére.

Felhívunk minden polgárt és kormányt, hogy segítsék erőfeszítéseinket, hogy jogilag és közvetlenül függesszék fel a Vatikán nevű vállalatot, és letartóztatni mindazon tisztviselőt és papot, akik bűnrészesek emberiség ellen elkövetett bűntettekben és a folyamatban lévő bűnügyi összeesküvésekben, a gyermekek kínzása és az emberkereskedelem megszüntetésére.

További értesítéseket a "Húsvéti helyreállítási kampányról" hivatalunk ezen a héten tesz közzé.

Kiadta a Brüsszeli Központi Hivatal
2013 február 13-án
12:00 GMT

Forrás:
http://itccs.org/...by-easter/
http://ujvilagtud...azert.html

Hozzászólások


#1 | mattila - 2013. február 14. 21:16:30
No szépen hangosan, nyilvánosan beindult a vallások eltörlése hadművelet?
#2 | Kurszan - 2013. február 14. 21:29:22
Megpróbálhatják.... Sikerülni nem fog!!!
#3 | Kurszan - 2013. február 14. 21:34:30
A Vatikán az egy állam. Neki van szerintem a legnagyobb aranytartaléka. Egy államra és tulajdonára nem jegyezhet be senki jelzálogot. Ha kivonja a pénzét a pénzvilágból, lehet hogy összeomlana az egész... Nem is beszélve a hívek nyilt lázadásáról.....
#4 | gladiator07 - 2013. február 14. 21:36:05
Szemfény vesztéses, helycserélősdi. Vedlik a farkas, nyúlszivű oroszlánná.
Bel háború, bástya szinten. Valahogy csak öszekell ugrasztani vaktöltényel, a néz - Ö' ket.
#5 | nokia - 2013. február 14. 22:06:09
UGYANONNAN, 1 NAPPAL KÉSŐBB

http://itccs.org/

Benedek pápa kérni mentességet és védelmet az olasz elnök Giorgio Napolitano február 23.

Posted február 14-én 2013-as itccs


Nemzetközi Törvényszék felhívja Napolitano, hogy "nem összejátszanak a bűnözés", és bejelenti, globális kampány elfoglalására Vatikán tulajdona és indítson vizsgálatot az emberi jogok Olaszországban

Róma (09:00 helyi idő szerint):

Benedek pápa, Joseph Ratzinger, már lejátszott egy találkozót olasz köztársasági elnök Giorgio Napolitano szombat, február 23. és megvitassák biztosítására védelem és mentelmi az olasz kormány szerint az olasz média forráshoz.

Ratzinger találkozó követi fel a látszólagos beérkezését a Vatikán a diplomáciai feljegyzés nem nyilvános európai kormány február 4-én, amelyben azon szándékát, hogy az elfogatóparancs kibocsátására vonatkozó Ratzinger, aki lemondott pápasága kevesebb, mint egy héttel később.

Válaszul a február 23 találkozón a Nemzetközi Törvényszék a bűncselekmények az egyház és az állam (ITCCS) keresztül a területen titkára, Rev. Kevin Annett, írt elnöknek Napolitano, kérve őt, hogy ne segítse a Ratzinger elkerüljék igazságszolgáltatás.

A ITCCS levél megállapítja, részben

"Én nem kell emlékeztetnem, elnök úr, hogy a nemzetközi jog értelmében, és hogy a szerződések által ratifikált Olaszország Ön és kormánya tilos honnan nyújtott ilyen védelmet nyújtanak azoknak, mint Joseph Ratzinger, akik segítettek és bíztattak büntető intézkedéseket, mint például a megrendelés püspökök és bíborosok Amerikában és máshol is, hogy megvédje ismert gyermek nemi erőszakot elkövetők körében papság.

"A kötelezettség a Vatikán a Lateráni Szerződés nem teszi semmissé, illetve megszűntetése követelményeinek e magasabb erkölcsi és nemzetközi jogszabályokat, és nem követeli meg, hogy adsz semmilyen védelmet vagy mentességet egy személlyel, mint Joseph Ratzinger, főleg azután, hogy elhagyta a pápai hivatal. "

Másolatát a teljes szövege az ITCCS betű következik.

Válaszul a dokumentált bűncselekmények gyermek kínzás, az emberkereskedelem és a népirtás kapcsolódó Benedek pápa és a Vatikán tisztviselők, a ITCCS lesz szponzori számos folyamatos tiltakozások és foglalkozások a római katolikus templom és irodái révén leányvállalatai a világ kezdődő húsvéti hét március 24-31, 2013-ban, és folyamatos a végtelenségig.

Ezek az intézkedések kísérik a jogi erőfeszítéseket annak érdekében, hogy Joseph Ratzinger és más vatikáni tisztviselők eljáráshoz való bizonyított bűnrészesség emberiesség elleni bűncselekmények és a bűnözői összeesküvés.

A húsvéti Regenerálás kampány megragadja egyházi vagyona kell akadályozni azok használatát a gyermekek megerőszakolt papok, akik szerint védett katolikus kánonjog. A polgárok ezt a jogot, hogy megvédjék a közösségek és a gyermekek, amikor a hatóságok megtagadják ezt, a nemzetközi jog alapján.

Rev. Kevin Annett és egy hivatalos küldöttsége ITCCS Központi Hivatal is összehívását hivatalos emberi jogi vizsgálat Rómában kezdődő héten május 13., 2013, hogy fontolja meg a további díjak ellen a Vatikán és az új pápa az emberiesség elleni bűncselekményekért és akadály az igazságszolgáltatás.

Rev. Annett és a delegációt fog dolgozni szervezetek szerte Olaszországban ebben a vizsgálatban. 2009-ben és 2010-ben tartott gyűlések kívül a Vatikán és találkozott a média és az emberi jogi csoportok szerte Olaszországban tölteni a Vatikán a halál több mint 50.000 bennszülött gyermek Kanadában.
#6 | Perje - 2013. február 14. 22:52:06
Nem lesz ebből a letartóztatásból semmi. Ez a fickó, aki ezt követeli ,egy magányos farkas. Figaro 2. Ilyenek nálunk is vannak , akik teljes odaadással küzdenek az igazukért ,de nincs mögöttük tömegbázis, sem valamilyen hatalom. Biztosan nagyon jól látja a dolgokat a vati kanokkal kapcsolatosan, de nem hiszem, hogy lenne köze lehet a pápa lemondatásához. Kanadai a fickó, ha minden igaz.
Busht és Tony Blair is elítélte egy maláj bíróság háborús bűnökért, de azóta sem görbült meg egy szál hajuk sem.
#7 | Kore - 2013. február 14. 23:30:41
Nem függ össze valamilyen módon ez az egész hirtelen támadt fenti ceremóka azzal a már beadagolt hírrel, hogy az eddigi hagyományokat felrúgva, 2013. esztendőben első ízben Európa kellős közepébe, Budapestre tervezik, sőt már lázasan szervezik is a jujjdejók világtalálkáját?
Egyben kivételes örömünnepre is készülnek??
s_k
S eközben az igazságkereső sőt (mindig is AZT) terjesztő média ezt hogyan fogja tálcán benyújtani a köztudatba ill. a hívek buksijába: (?)
"...és bejelenti, globális kampány elfoglalására Vatikán tulajdona és indítson vizsgálatot az emberi jogok Olaszországban, ..."

Ki kap itt végeredményben erkölcsi elégtételt? Mi van akkor a talmudi "törvényes" izékkel, öööö különösségekkel?

Hány csavar van összesen ebben az egész ügyeskedésben?

Kik fogják a'la Globus rátenni tenyerüket az ismeretlenül ott porosodó ősrégi z lakat alatt őrzött gyűjteményre, még meglévő eredeti levelekre, kincsekre? (Esetleg ugyanazok-e, akik az iraki sivatagot módszeresen szétbombázták, a nemzeti múzeumát villámgyorsan kifosztották kész listákkal a kezükben, s ill a berek, irány a cuccossal az ámerikai megbízókhoz?

Ratzinger első szentföldi fogadásakor azon agyaltak a vendéglátók, hogy tán most jött el a megfelelő pillanat a tőlük rómaiak által elrablott arany hétágú valami visszakövetelésére, amit kétséget kizáróan bizony kőbe vésetett otthonában a tolvaj, s mert ha nem ígérné meg, túszként kicsit "ott" kéne tartani az öregurat ... Ekkor még valaki lebeszélte az ötletről a hangoskodót. Nos, lehetséges, hogy a mostani fenyegetőzésig sokkal érdemesebb volt kivárni?

Mind kérdőjeles mondat?
#8 | lalapapa - 2013. február 15. 03:05:34
ott mindenki valakinek a labasa, vagy labossa,
neha benne a kanallal is,,:Ds_6:|s_gs_d
#9 | spartakusz - 2013. február 15. 05:46:18
Szevasztok!

Vagy egyszerűen, úgy jár mint az alexandriai könyvtár - csak itt "véletlen" esettel...

spari...
#10 | Vizilo - 2013. február 15. 06:24:33
Azert nem kell minden hirnek bedölni ma mar mindenki ir es fantazazik zik..)) A libakot összel szamoljak ki kell varni..!!
#11 | postaimre - 2013. február 15. 06:29:50
Gyerekek! Cion Bölcseinek Jegyzőkönyve...

Az aktuális pápua, aki ezt a köztudottan emebriség ellenes egyházinak nevezett bűnbandát fennállása óta vezetni volt hivatott, vagy hülye volt, vagy vállaltan bűnöző, így nem kérdéses, hogy gazember volt-e mielőtt pápua lett. Olyan, minha a maffia választana keresztaput...

Ma hozok híreket és ott látni fogjátok a tendenciát, hogy az "egyház" ilyen-olyan együttmúködése az ilyen-olyan "antidemokratikus" hatalmakkal közbeszéd trágya lesz. Erre is jó volt a pussy riot és a többi zsidó mocsokság.
#12 | Alexandros - 2013. február 15. 06:39:21
A jelenlegi berendezkedésű Vatikáni állam felszámolása megy. Mint oly sok esetben a történelemben, ha egy rendszer vég óráit éli, és új bontakozik, akkor elébe mennek a bontásnak Maguk, és az új élére állnak. A Szabad kőműves brigádoknak ez is a képlet része volt. Párat beáldoznak, hisz az nem tétel. A társadalmilag elkövetett bűneik ismertek, de nagyobb bűn az amit évezredeken át követtek el. Az ősi információk. Egy hazug kornak, intézménynek véget kell érni. Világ szerte a hétköznapi hívőkben egy úr támad, mint a csalódott Jobbik tagokban. Valami más kell hogy kitöltse ezt. A fő vallások aránya nagy mértékben módosul majd, és ünnepelhet majd a zsidaja, hogy megint sikert aratott minden téren. De az iszlámmal és a muzulmánokkal nem számolt.
DE velünk sem! Nekünk nem kell egyház a hitünkhöz.
#13 | Atis - 2013. február 15. 07:00:13
Egyház=Hazánk / Családunk--Ott/Hon...MI Magyarok
Mindent léteztető-minden létező.
Vallás?---meg/vallod büneidet...aztán áss(egy sírt magadnak?) hmm

Az új pápa lesz a legegyüttérzőbb, aki az egyházban valaha volt; képes lesz a szabályokat megváltoztatni, így a Krisztusi szeretetet lángját gyújtja meg az emberek szívében. Jó esélye van, hogy megmentheti az egyházat és első alakommal nőket is magasabb pozíciókba juttat.
Benjamin Fullford szerint az új pápa, akit Római Péternek neveznek lesz az utolsó pápa, mert a katolicizmus és a kereszténység nem lesz római intézmény többé."
Muszály menteni a menthetőt...de már bebukták!
s_h
#14 | parlagfu - 2013. február 15. 07:35:07
Nem látom fenyegetve a nagytiszteletű törvényszék által a felbujtókat, a pápu bábu madzagjainak rángatóit. Ja, hogy a madzag marad ugyanabban a kézben, csak a bábu változik?????? (nem kérdés volt ám)
#15 | Atis - 2013. február 15. 07:54:36
No,majd szépen fogunk kacsónkba egy ollóóót...! s_z
#16 | Balu - 2013. február 15. 08:16:33
Tudom, hogy uncsi egy kicsit, de megint bevágom ennek a Kevin D. Annett-nek az pofázmányát, ami neki van:
1.bp.blogspot.com/_6Y-NXZmDcxU/TPxwzqX7xtI/AAAAAAAANUs/PapLbabuId4/s200/Annett+Kevin.jpg
vagy:
www.genuinewitty.com/wp-content/uploads/2012/09/Kevin-Annett-black-shirt.jpg
Kérdés van? Ez a manócska esett neki a katolikus egyháznak - nagyon csodálkozunk? A Wikipédia nem is ismer ilyen szervezetet, hogy "ITCCS". Igen nehezen sikerült felhajtanom annyicska infót is, hogy 2010 június 15-én alapították Kanadában. Már csaknem három éves tehát a szervezet, elérkezett az pillanat, hogy nekimenjen a katolikus egyháznak (meg Annett pofájából ítélve gondolom a "keresztény"-nek úgy általában). Na jó, két és fél, de már jár a baba és elkezdett folyékonyan beszélni is. S hogy milyen "nagyágyúk" vannak a bíróságban? Nos, az oldalukon ennyi van:
--------------------------
Tribunal Members
Acting Secretary: Kevin D. Annett, M.A., M.Div. (Canada)
--------------------------
Az egész "szervezetnek" úgy tűnik, egyetlen tagja van: Annett, aki így természetesen elnök, első titkár, szóvivő meg úgy általában minden... Csak nekem jutott eszembe utána nézni ennek a bohócnak meg a "szervezetének"? Mert úgy nézem, működik a képlet, a jól hangzó név megtette a magáét, az összes ilyen "újvilághajnala" meg hasonló weboldalak tokkal-vonóval benyelték a sztorit és kürtölik szét a világba ezerrel. Baek EGYETLEN KIS SZARHÁZI ZSIRÁFKA AZ EGÉSZ IPCCS!!! Ne hülyüljünk már meg teljesen, ne tegyük már meg az NWO-nak azt a szívességet, hogy ingyen és bérmentve terjesztjük a propagandájukat!

Most komolyan azt akarja nekem valaki mondani, hogy ez a "szervezet" képes lemondásra bírni a pápuát? Egész másról szól a dal, ezért hozták létre ezt az egész noname kis gittegyletet, annyi a jelentőségük, hogy valaki egy jól hangzó néven nyilatkozgasson a tévének. Miért, nem hangzik jól?
"International Tribunal into Crimes of Church and State" - tök olyan hangzása van, mint egy régi és patinás nemzetközi szervezetnek. Kábé, mint a "Magyar" " Nemzeti" Bank...
Az Egyház, mint olyan szétszedése a cél és - szintén Annett, mint az aranyborjú-hívők elég egyértelmű leszármazottjának pofája alapján - természetesen a vatikáni 1) birtokok 2) pénzek 3) kincstár 4) könyv- és levéltár megkaparintása (az eddigi történelemhamisítások fenntartása és az információk blokkolása mián - pl szkíta témában).

Nomeg ha már megtörtén a "disjunctio", jöhet a "conjunctio" egy más rendszerben, liberális néger női pápával. Ennek meg már inkább NWO-s kicsöngése van, az "új vallás" enélkül nem jöhetne létre. Van egy olyan megérzésem, hogy kóhnék k.va nagyot fognak csattanni, mert azt hiszik, ha szétszedik az egyházat, megszűnik a hit is. Pedig nem fog, a keresztények szétszakadnak kisebb közösségekre, de ezt csinálják kétezer éve.
#17 | szabir - 2013. február 15. 09:13:29
hahaha ,ki csinalta ezt a kepet Ratzirol??:D
#18 | kukackac - 2013. február 15. 09:26:57
Balu tévedés!
Ünnepeljük 5774 éve uralja a szarvasmarhák által küldött Isten, hogy szolgálja igényeinket!

2013 Cion bölcseinek Calendar

http://translate....YA2-1AhIng
#19 | GERRY - 2013. február 15. 09:47:25
Most "Kacsa" vagy tényleg az olaszoktól jön a hír?

http://www.borson...vi_benedek

188.227.227.59/image/article/main/.550x1100/70753.jpg
#20 | Balu - 2013. február 15. 10:14:54
A Capo di Tutti Capi kiválasztotta az utódját?
#21 | vizeloszto - 2013. február 15. 11:25:50
A judeokereszténység ganéjának goze gáza adá a izmusok novekedését,keletkezését ezért a pup-oszto popa szerepe eleve elrendelve!Most miután az izmusok maszlaga nem noll az magasba, eljovel az ido a gané égetésének a gané méssszel valo vegyíttésének a pokhasu popa semlegesíttésének!Utána jovel az os-koszbul novekedo ká-osz szokványos bugyra,mely hasonaltos egy szaros bugyira!Akinek fejére ráhuzák annak nem lészen látása,hallása,belekeveredvén az ujvilág mindenkit ,bekeno, kirto, fosába!Ettol ovakodj rokon!!!s_7
#22 | gladiator07 - 2013. február 15. 11:27:43
A helyzet világos.., ...lehet?
Mivel mind 2, kék - "vérűségből" eredeztethető, ráadásul, az egyik, még fél - magyar is, nincs kizárva a pozícióba kerülése. Ugye, az Új világ rendnek kell egy, mindent egybefogó vallásra. Majd...., előkerítik..? .. az alagsorból, ( vatikán pibcéiből..)) a régi bizonyítékokat, és kiderűl, hogy az eredet, már mint a kerszténységé.., (..!.?)) itt van a lábunk alatt!
Nimród - ig bezárólag. Mert hát, aszt szeretnék, visza a, második földi korszakba, szervezettségileg, felépítve. Sumér - akkád. A sakk tábla új helyzetbe kerül, s a lépések, elkezdődhetnek.
Világok harca folyik, már év - milliárdok óta. A föld egy provincia, helytartóval (tókkal..). Helycsere..!

Egy a kérdés!... MI' hogy fogunk lépni? Gyalogok maradunk É', a vagy, a Tiszti sorban foglalunk.., megérdemelt helyet. Nem kevés múlik rajtunk, Lovasokon!

Egy pogány.
#23 | Kore - 2013. február 15. 13:02:31
Mit hablatyol itt a kánaánitákról? Melyikre gondol, az eredeti őslakosra, vagy az őket legyilkolókra?

"És ez a kis csoda, hogy a kanadaiak nem érdekel eléggé a tömegsírokat lakossági iskolás gyerekek felfedez őket, és megkérdezni, hogy ki tegye őket.

A föld most hívott Palesztina és Izrael, a nép az úgynevezett kánaániak imádtak egy nagy tűz Istennek hívják Moloch, aki virágzott ki az áldozat újszülött kánaáni babák. Minden törvénytisztelő, vallásos népi akkoriban kötelességtudóan dobta a gyerekek a lángok közé, hogy biztosítsák a jó termés, és tartsa a rendszer működik.

Néhány dolog sosem változik.

Úgy tűnik, a kánaáni szülőknek lehetőségük volt átadása gyermekeiket szakemberek feláldoz, megkímélve őket, gyötrelmet és kétségek a rendszert. Ugyanígy, a kanadai szülők átadják saját gyermek születésekor annak a Moloch nyilvántartó rendszer, folyamat, "nevelés", ellátás és végül használja ezeket ártatlanok, mint a szarvasmarha, beleértve a rutinszerűen selejtezés és a levágás őket."


/http://itccs.org/
Posted január 11-én 2013 itccs

(Persze mindezek a gúgli, a barátunk fordításában!)
#24 | postaimre - 2013. február 15. 13:49:23
Most jelentették ben, hogy egy német jogász, Ernst von FREIBERG lesz a vatikáni bank-góré...- no erről majd még írok, de úgy tűnik, hogy ez nem kicsit macerás ügy.
#25 | gladiator07 - 2013. február 15. 14:36:16
A vatikán külön városállam. Andorrával, és a többi hercegségekkel együtt. Hozzájuk soha sem nyulhatnak, csak mese. Hisz ők a "pindar" alatti, kaszt.
Ahogy Sveic, is tabu volt mindíg. Ahogy a kártyában a "blöff".
#26 | Varuna - 2013. február 15. 15:57:09
JEL-adó HelyzetJELentés - Pápaváltás s_c
2013.02.13.

"2013.02.11-én lemondott XVI. Benedek Pápa. A váratlan eseményről, és személyes megtapasztalásaikról beszélget dr. Czeke András és Korsch Péter."

http://www.youtub...Nlp9Zqupug

* * *

1.bp.blogspot.com/-D9QybtzlvDg/T8Ob0DCTCTI/AAAAAAAABuk/s5o3af85NQE/s1600/billederpave-benedict-satanstegn1.jpg

* * *

14 Rome - Part 1 - Secrets in Plain Sight
http://www.youtub...p;index=11
#27 | GERRY - 2013. február 15. 16:06:08
MEGINT MEG MERT JELENNI A CIKI-EMBER?:|

NEM KICSIT GAGYI, HALLGASSÁTOK CSAK... Ö TUDJA!
#28 | von Dorlatosch - 2013. február 15. 16:21:30
Kéztartást összehasonlítani a pápuáéval!

www.darkmoon.me/uploads/Rabbi-Rabbinovich1.jpg
#29 | von Dorlatosch - 2013. február 15. 16:30:15
"Régtől fogva azon vagyunk, hogy lerontsuk a gój papság tekintélyét s így meghiúsítsuk földi küldetését, amely ezekben a napokban még nagy akadályt jelenthet számunkra. A nemzsidó papságnak a világ népeire gyakorolt befolyása napról-napra csökken. Mindenütt kihirdették a lelkiismeret szabadságát, úgyhogy most már csak évek választanak el bennünket a keresztény vallás teljes összeomlásának pillanatától. Ami a többi vallást illeti, azokkal még könnyebb dolgunk lesz, de korai volna erről most beszélni. A papi uralmat és a papokat olyan szűk korlátok közé fogjuk szorítani, hogy befolyásuk olyan arányban csökkenjen, ahogy azelőtt növekedett. Ha majd elérkezik a pápai udvar végleges elpusztításának ideje, egy láthatatlan kéz ujja a Vatikán felé fogja irányítani a nemzeteket. Ha azonban a nemzetek rávetik magukat, mi majd a pápa védelmezőinek képében lépünk fel, mintha elejét akarnánk venni a vérontásnak. Ezzel az ürüggyel be fogunk nyomulni a pápai udvar legbelsejébe és nem fogjuk elhagyni mindaddig, amíg teljesen meg nem törtük a pápaság hatalmát.
A zsidók királya lesz a világ igazi pápája, egy nemzetközi egyház pátriárkája."
#30 | Perje - 2013. február 15. 16:58:47
Az új pénzügyi górénak köze van a német hadihajó gyártáshoz. Lovagrend tagja,. Reméljük,hogy elődei piszkos ügyeit, a pénzmosást és a maffia kapcsolatot talán nem fogja überelni.
Annyi disznóságot elkövettek ebben a bankban, hogy nincs mit csodálkozni azon, ha lemondatták a pápát. És hol vannak még a gyerek molesztálási esetek..
Ide nem tudott becsapódni egy meteor, beérte a Gondviselés egy szimpla villámmal?
http://www.busine...ttled-bank
#31 | gladiator07 - 2013. február 15. 17:17:41
Érdekesen álnak a pápának az ujjai. Bisztosan bénék a középsők!
#32 | gabriel - 2013. február 15. 18:37:59
Nem bénák az ujjai, hanem az a sátán behívó jele....
Óvatosan mindennel, mert valakik ezt előre eltervezték, ami most folyik a Vatikánban.
#33 | gladiator07 - 2013. február 15. 18:46:55
gabriel. Eltaláltad..., bingó.
#34 | Perje - 2013. február 15. 22:07:05
A gazdag magyar nyelvünk bizonyíték arra, hogy milyen közel van olykor az egyház a fegyházhoz.
s_u

A román elnök mindenesetre elment még utóljára gyónni a pápához, és a jó kapcsolatokat, az azonos "értékeket" hangoztatták. Én most nem dicsekedtem volna ezzel:
http://www.news.v...-president

Módosítás: (2013. február 16. szombat, 09:45)

 
Kérjük, hogy regisztrálj vagy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni ehhez a cikkhez.