Keresés a weblapon
Belépés
HÍRLEVÉLRE FELÍRATKOZÁS


PostHeaderIcon Aminek el kell jönni, az el is jön!!!

Háború lesz a Jobbik miatt?


Egymás ellen tüntet a jövő héten Miskolcon, a Jobbik és a roma közösség. Azt csak remélni lehet, hogy a két tábor felvonulása nem fajul tettlegességgé.

Pásztor Albert, Miskolc korábbi főrendőre már 2009-ben azt mondta egy interjúban, hogy a településen tíz éven belül elkezdődnek az etnikai villongások, amelyek később akár etnikai háborúba is torkollhatnak. A hajdani nagytekintélyű kapitány szavai most igazolódni látszanak. Október tizenhetedikén ugyanis a szélsőséges parlamenti párt és a romák is tüntetni fognak a városban. Ráadásul egymás ellen.


Pásztor Albert megjósolta...
A konfliktust a Jobbik robbantotta ki azzal, hogy megmozdulást szervezett az Avasra. Ez a "panelerdő" Magyarország legnagyobb lakótelepei közé tartozik, csaknem harminc ezren élnek itt. A problémák néhány éve robbantak ki, amikor a Fészekrakó program révén sok romacsalád költözött ide a környékbeli falvakból. Az előző ciklusban a város akkori szocialista vezetése településőrség szervezésével próbált a kialakult helyzeten javítani. (Az ötlet egyébként Pásztor Alberté volt.) A civil ruhás járőrök jelenléte egy ideig javított is a helyzeten, de mostanra újra sok a konfliktus.


Horváth Aladár: ki kell söpörni a náci eszméket
Ahogy arról pénteken a STOP is beszámolt, Horváth Aladár roma polgárjogi aktivista szervezi a Jobbikosokkal szembeni ellentüntetést, amelyen több párt, így az MSZP és a DK is részt vesz majd. Arról egyelőre nem tudni, hogy a Fidesz csatlakozik-e a romák felvonulásához. Helyi irodájuk eddig csak annyit közölt, hogy jobb lenne, ha a Jobbik nem ártana a városnak, ha már segíteni nem tud.

Horváth Aladár szerint a helyzet súlyos: "rendkívüli módon magára maradt ez a közösség, nagyon kevés szövetségesünk van, ám azokkal együtt úgy gondoljuk, hogy elég erősek leszünk ahhoz, hogy kisöpörjük a náci eszmét" - fogalmazott Horváth Aladár, hozzátéve, hogy az országból nem a cigányoknak, nem a szegényeknek, az elnyomottaknak kell távozniuk, hanem az "ezeket az eszméket képviselő nyilasoknak".

Ösztöndíjas roma tanulók: rendőrök lesznek

Miskolcon egyébként sok mindent megpróbálnak, hogy a romák és nem romák közötti konfliktusokat kezeljék. Hosszabb ideje tart például a rendőrség ösztöndíjprogramja középiskolásoknak. Egyre több olyan roma származású rendőr szolgál a megyeszékhely, és a környező települések kapitányságain, aki e program révén kerültek a testülethez.
Link

Hozzászólások


#1 | trikolor - 2012. október 15. 07:50:35
Igen valószínű hogy ami elmaradt Gyöngyöspatán,Sajóbábonyba,stb helyeken azt most hátha meg tudják lépni?? Miskolcon,mert szegénység az van,Borsodban és lehet hangolni a cigányságot,a magyarok ellen hogy azért nincs munkátok azért nem tudtok nem megélni.Ha nem jól élni mert a magyarok nem hadják. Azért némelyik jobbikos és jobban tenné hogy Wass Albert olvasgatása helyet józanul gondolkodna.
#2 | ssman - 2012. október 15. 08:16:19
Wass Albert olvasgatása mellet, mely esetleg irodalmi műveltségét is növelné, rá kellene jönnie, hogy nem a fa ágai ellen kellene hadakoznia, hanem, a gyökerét kell elvágnia, és kidől a fa. De ezek annyira primitívek, bár lehet, hogy elmegy demonstrálni vagy 200 fő, oszt jól elveretik magukat. Meg is érdemlik. Egy amőbának több esze van.
#3 | jano - 2012. október 15. 08:20:00
Már készitík fel országszerte a cigányokat és viszik majd le szervezetten őket borsodba.
Ha megint a rendőrőknek kell majd a jobbikosokat megvédeni az nagyon káros lenne mert akkor a cigányok el fognak szabadulni és csak rosszabb lesz.
#4 | ssman - 2012. október 15. 08:25:39
Daganat daganat hátán!
:(
#5 | janipapa - 2012. október 15. 08:31:50
A kérdés mindez mellett az, mikor fegyverzik fel a cigókat, jelen esetben nem vascsövekre gondolok hanem lőfegyverre!
Mert a hadügyminiszter elvtárs, ha igaz a hír, nagyban érdekelt az illegális fegyverkereskedelemben!
A forgatókönyv talán pont ezt a jobbikos /jobbikoszsidó/ megmozdulást alkalmazza a polgárháború kitörésének okáért?
Úgy beszélünk itt erről a témáról mintha regényt írnánk, el kell kapni Zarziékat és elverni őket mint búzi a fa....t.
Na, mi is lenne akkor, kit okolnának?
#6 | ssman - 2012. október 15. 08:34:02
janipapó! Na akkor a fasiszta antifák lennének a tettesek! :DSs_hzaladnának is a rabbikhoz panaszkodni...
#7 | jano - 2012. október 15. 08:41:24
Janipapa
Tökölön hosszú ideje képezik őket.
A reptér dunához eső két legközelebbi hangárban két lőtér is ki lett alakítva. Ott gyakorolnak szervezetten.
#8 | jano - 2012. október 15. 08:51:16
Algusztus óta azon ügyködnek hogy szabálytalanul előzhessenek. És belevigyék a nemzetet mert már nagyon nagy az elégedetlenség. Viszont a kivitelezők, vagyis akikkel kivitelezni akartatják megilyedtek és segítséget kértek. Tudatosult bennük hogy az az egymilió cigány akit fel fognak bujtani az ő családjukat is ki fogja nyirni mig őket elvezénylik máshova rendet fentartani.
Csak is mi segíthetünk rajtuk. Dekonspirálhatnánk de nem akarjuk. Viszont nem azt fogjuk lépni amire számítanak.
#9 | janipapa - 2012. október 15. 09:00:20
jano!
Tuddjuk hogy fegyveres kiképzést kapnak az orkok.
Mikor beszélgettem itt Darkcytiben néhány emberrel hülyének néztek.
Mikor elmondtam hogy fogja végignézni a lánya és a neje megerőszakolását és kibelezését belázadtak.
Nem az orkokra hanem rám, persze már én is pipa voltam, mondtam a gyökérnek ha sokat pattog kitörőm a tetves nyakát!
Besz@rt a mandró, mondtam is gyáva sz@r vagy, ezért döglessz meg a családoddal együtt!
Kíváncsi lennék mit gondolt akkor a polgártárs, és mit gondolhat most?
Természetesen ha tud gondolkodni?
#10 | ssman - 2012. október 15. 09:18:07
janipapa! még mindig ugyan azt gondolja. Mert még mindig nem ment el a rendőrseggre, és likvidálni keddves moszados tagtársakat. Az Ercsiben székrekedést ülő rendőrsegg is semmirekellő társaság. De ezt neked nem kell bemutatni Oszt a polgártársak nagy létszámban birkák, mint ahogyan elővan írva, bár van egy két kivétel. Az iskolával szembeni papír írószer kereskedő nagyon jó fej. Sokban egyetért, de nem mindent ismer. Én annó feltágítottam szemét, de nem árt tovább srófolni. Sok embert ismer, sokan megfordulnak nála, és sok emberrel elbeszélget.
#11 | jano - 2012. október 15. 09:34:52
Egyébként meg már a cikk bevezető mondata is a felelősség áthárításáról szól. Igy kell klasszikusan csusztatni. Nem a jobbik miatt lesz etnikai összecsapás, hanem a redvás cigányok miatt. Mert a zsidó fajú vezetésűnk elhitette ezzekkel a moslék álatokkal hogy meguszhatják szárazon azt ha nekimennek 8milió magyarnak és nem lesz irgalmatlan a következménye ennek a várva várt közjátéknak.
Egyébként innen Baranyából is készülödnek miskolcra de szoltunk hogy nincs elfelejtve a baranyai vadászgyerek torkának az elvágása. És arra várunk itt jó sokan hogy valami történjen, ott Miskolcon. Majd meglátjuk ha tőbb száz "vadász" körbevesz egy rohadt cigánytelepet.
#12 | ssman - 2012. október 15. 09:38:15
Csak haza kellene már mennem!
#13 | monguzking - 2012. október 15. 11:05:51
remélem teljes jobbikos vezérkar is elmegy vonával az élen igy lesz üresedés az parlamentben--egyértelmüen botorság ebben résztvenni mert csak rosszul sülhet el
#14 | karikasostor - 2012. október 15. 11:30:28
Nekem gyanús ez,hogy az MSZP és a Fidesz kimarad a mocskolódásból részetekről!!!!
Az alaphelyzetet ez a két tetvedék párt idézte elő a metéltekkel a háttérben és nem a Jobbik.
Itt egyfojtában a Jobbik kerül teritékre.
Ha nem döntötte volna nyomorba az országot a két fent emlitett cionista párt,akkor nem lenne társadalmi feszültség sem! ELSŐSORBAN az MSZP-nek és a FIDESZNEK köszönhető az egész nem a Jobbiknak! Miért a kígyó farkától kezditek,miért nem a fejétől?(a fa gyökere nem a jobbik)Én nem vagyok tagja egyik pártnak sem,és nem is leszek,de a sorrendet be kell tartani.A másik meg,hogy teszek rá,hogy kitör a polgárháború....Egyszer úgy is le kell zavarni ezt a meccset, ezt ti is tudjátok......
#15 | postaimre - 2012. október 15. 11:39:21
Karikás, te hol voltál eddig? jóbik-mszp-fidesz mind ugyanaz a t4etvedélóék mocsok cionzsidó-vezérelt közeg. Javítsd föl az IQ-dat kicsit. Az emlegetett nyavalyás mocskot az elsők közt kell likvidálni, mert "utolsó reményként" úgy átbaxták azokat akik már a többiből kijárták az iskolát. Nem fogtad fel mire használják ezt a sok megvezetett ostoba jóbikos barmot, gárdista-majmokat? Pont mint kóhn béla a proletárokat, úgy kenték kenyérre a sok jó magyart.
Fogd fel, hogy csak ELSŐ SOR VAN és ott ez mind egy akasztófára lesz húzva. De az is, aki menteni akarja a vezéreiket!
#16 | karikasostor - 2012. október 15. 11:47:46
A gond az,hogy te elsőnek Vonát raknád a darálóba én meg utoljára.....Mert amig te Vonát darálod,addig a metéltek jót röhögnek és lelépnek,aztán majd akkor jönnek vissza,ha már tiszta a "terep".
Nekem nem a bábú,hanem a bábmester kell!
#17 | ssman - 2012. október 15. 11:55:12
karikaostor: akkor irány London, meg Jew york, Londonban a goldenéket, jew yorkban meg sorost kaphatód elő. Itt meg azt lehet darálóba rakni, aki ittend lakozik. A következő garnizturha, meg meggondolja, mit, hol, mikor és miért. Viszont ki kell hogy javítsam a közösséget, ugyanis a szétzilálásban nagyon sokat tett az MDF-is. Ezt a pártot lehet leginkább az éllovasként szidni. Borsod leginkább az ö művük.
#18 | Arany - 2012. október 15. 11:56:34
Valami itt rettenetesen büdös!

Horváth Aladár uborkafára felkapaszkodott szadeszes, és akkor is kavarta a moslékot, amikor még Miskolcon tevékenykedett. Nagy botrányt csináltak, amikor a város alacsony komfortfokozatú telepet akart építeni a cigányoknak, kis kerttel. Teli pofával azt harsogták, gettósítás... Meg a város széle... Igen, ott lett volna hozzá terület.

A terv elkészülni látszik, a magyarok közé egyre több romát telepítenek, akik egyáltalán nem hajlandók a közösség szabályait betartani. Amikor a miskolci főrendőr kimondta, hogy van cigánybűnözés, akkor habzott a szája a liberósoknak. Mondhatott volna fehérgalléros bűnözést is, csak az éppen nem a legjellemzőbb Borsodra.
Megöltek késszúrással egy helyi fiatalembert Harsányban. Érdekes, hogy a miskolci romák "utazgatnak" mulatni és ölni.
No nem csak a romák indulnak innen, hanem az "úri gyerekek", akiknek volt kiktől tanulni...

Most meg balhét szerveznek hivatalosan???

HOL??? Gyűlésre, demonstrációra alkalmas hely nincs! Következik az épületharcászati gyakorlat???
#19 | Nergal - 2012. október 15. 12:03:17
karikasostor, Itt többnyire mindenki tudja, amit írtál (mszp, fidesz, stb.). Nincs mit beszélni róla, nincs kérdés.
De a jobbik szerepe azért fontos, sőt, kulcsfontosságú ebből a szempontból most, mert sok jó magyar van,
akik már kezdik látni/átlátni a helyzetet, de éppen a jobbik viszi őket vakvágányra..
#20 | postaimre - 2012. október 15. 12:10:15
Karikás, felakasztani őket nem az én dolgom, hanem a tietek és lehetőleg záros határidőn belül az összeset. nem tudom mi fogalmad van arról, hogy milyen gyors egy repülő, de azt elkapni a háttéremberekkel ölég nehéz lesz "nemzetközi" zsidómocsok takarító brigád nélkül. Ők két héttel előtte tudni fogják, mielőtt te léphetnél. A "kicsik" itt maradnak a népség örömére, lehet lincselni szabadon egy hétig, aztán már nem, úgy hogy ha a főganék izgatnak, akkor emeld a szintet és a tétet. A vona-zazri-féléknek írmagjuk sem maradhat, ahogy gyurcsótány és orsós brigádjának sem. Úgy járnak, mint az usa líbiai nagykövete. Nyugi, nem röhög már az, aki tudja mi jön. Az igazán "nagyok" semmiképpen, csak az ostoba középréteg, aki még mindig nem látja, hogy vége van.
21 | karikasostor - 2012. október 15. 12:10:19
Üdv ssman!
Én voltam Jew Yorkban és Jew Jerseyben is.És egyet elárulok neked,hogy ott láttam a metélteket és tevékenységeiket is. A következő a helyzet,hogy bementem egy "Gun Store"-ba (fegyverbolt) kb.olyan volt mint itt egy Lidl vagy Aldi...csak tele csúzlival meg felszerelésekkel.250 dollárért olyan puskát és maroklőfegyvert lehet kapni,hogy összefolyt a nyál a számban.Folytatva,kell hozzá egy amerikai jogositvány és kész.....Komplett családokat láttam az ilyen üzletekben vásárolni.Gondolod,hogy ha a zsidaj ilyen intézkedésekre kényszerülne(megszoritásokra),mint itt nálunk,akkor ott csak a vállukat vonnának meg!?
#22 | ssman - 2012. október 15. 12:19:29
Hmm, én úgy tudom, hogy csak az usában születtek kaphatnak fegyvervásárlási engedélyt. Ha nálunk legálisan lehetne így fegyvert vásárolni, már nem lenne miért vállunkat rángati. Na, ezért nem engedik. De ha már ott voltál, meg vásároltál is valami nyálcsorgatót, miért nem használtad? :)
#23 | karikasostor - 2012. október 15. 12:22:16
Bocsánat!
Nem irtam,hogy engem nem szolgáltak ki,mert magyar papirjaim voltak.....De a saját állampolgáraikat gond nélkül! Ezzel csak azt akartam irni,hogy "Jog és fegyver az állam tartópillérei" (Justinianus)
#24 | ssman - 2012. október 15. 12:30:23
Élni, és élni hagyni, szerintem ez az elsődleges, aztán jöhet a Tied is!

Módosítás: (2012. október 15. hétfő, 11:57)

 
Kérjük, hogy regisztrálj vagy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni ehhez a cikkhez.