Keresés a weblapon
Belépés
HÍRLEVÉLRE FELÍRATKOZÁS


PostHeaderIcon Igazság majd akkor lesz mikor a bírókat akasztják !!!

A korrupt maffia bíróság hálójában
(  a  Magyar bíróság a Kossuth Holding választott bírósága)


2012. április 5. csütörtök PKKB. Markó utca 25.  fsz. 20  terem

Tárgyalás:  

Borbély József 
Minda Zoltán 

kontra
Kossuth Holding Zrt.

rágalmazási per 

Bíró :

Dr. Kajtor Gergely"KEDVES OLVASÓ , HA ÖN HATÓSÁG TAGJAKÉNT, VAGY HIVATALOS SZEMÉLYKÉNT OLVASSA ÍRÁSOMAT HIVATALI ELJÁRÁSA SORÁN, AKKOR FELHÍVJUK A FIGYELMÉT, HOGY AZ OLDALON www.tempohirek.com OLYAN KÖZHITELES NYILVÁNTARTÁSI ADATOKON NYUGVÓ BIZONYÍTÉKOK VANNAK, AMELYEK TUDOMÁSRA JUTÁSA FOLYTÁN a Be 171§-ának (2) bekezdése alapján kell eljárjon a Büntetőtörvénykönyv 137. §-a szerinti hivatalos személyként ! A Be. 171. §-ának (2) bekezdése szerint a hatóság tagja és a hivatalos személy köteles a hatáskörében tudomására jutott bűncselekményt - ha az elkövető ismert, annak megjelölésével - feljelenteni. A feljelentéshez csatolni kell a bizonyítási eszközöket, ha ez nem lehetséges, a megőrzésükről kell gondoskodni. E rendelkezésből az következik, hogy az irreleváns információk kiszűrésének az időpontját követően a releváns adathalmaz további elemzése is szükséges ahhoz, hogy a feljelentés megtételéről történjen intézkedés... Alkotmánybíróság 333/B/2002 AB határozata Alkotmánybíróság 333/B/2002 AB határozata ... KÜLÖN HÍVJUK FEL A FIGYELMET a Tisztességes eljárás védelméről szóló 2009. CLXIII. törvényre, amely a korrupciót feltártó hivatali alkalmazottak védelméről és díjazásáról is rendelekzik."

13 órakor kezdődő tárgyalás, melyen minden érintett fél megjelent,de  a bíró  késése miatt, fél órával később kezdődött el.   
A  bíró annak rendje és módja szerint elkérte a  személyi azonosítókat, újságíróktól az igazolványokat, ismertette a tárgyalás rendjét majd ismertette a vádat. A vád rágalmazás, miszerint a TEMPO párt képviseletében feljelentést tevő Borbély József és Minda Zoltán korrupcióval és több milliárd forintnyi csalással  jelentették fel a Kossuth Holding Zrt.-t . A több ezer oldalas BIZONYÍTÉK halmaz a fentebb említett bírónál, már évek óta elfekszik…
A  Kossuth Holding  Zrt. egyik tagja Kissné Ágics Ilona  tett  feljelentést rágalmazás vétsége miatt.  A bíró felkéri Borbély Józsefet,hogy értse  az ellene felhozott rágalmazás vádját, Borbély József  ezzel nem ért egyet, hiszen a reveláns bizonyítékok fényében a bírónak kellett volna megértenie a bizonyítási eljárásban a Kossuth Holding bűnösségét. Borbély József kizárási indítványt szorgalmaz.   Borbély József ismerteti vérbírónkkal, az előtte lévő adathalmaz ismeretében kötelességét arról, miszerint a Be. 171§/2 . alapján a hivatali személynek feljelentési kötelezettsége van és ő ezt elmulasztotta, már több éve! Minda   ismerteti a vérbíróval,hogy ő is az állami maffia tagja és bűnszövetségben elkövetett bűntettet követ el,mert nem lépett érdemben a bűnügy feltárásában.   
A bíró kérdésére a “vádlott”  elmondja :  nem ismeri el a bűnösségét, nem rágalmazott ,hanem tényeket tárt fel.  
Minda Zoltán két órán keresztül ismereteti a Kossuth Holding Zrt. elleni bizonyítékokat, melyeket paragrafusokkal és törvényi rendelkezésekkel támaszt alá.  Bizonyíthatóan egy olyan cég számol fel a mai napig cégeket, mely maga már megszűnt  2003-ban. Az okirat hamisítás a legenyhébb törvénysértés ebben az ügyben.  Két órán keresztül a bíró nem vesz tudomást, sem a feljelentési kötelezettségéről, sem az előtte lévő bűnszervezetről. Körülbelül nyolc alkalommal hívta fel figyelmét erre, Minda.  Vérbíró hajtogatja:  “sértett” milyen minőségben és hogyan szerepel az ügyben?”   Végig megtalálható a feljelentett személy  az ügymenetben!  Felszámolt csalt,lopottés hazudott! Megteheti, hiszen egy egész kormány segíti ebben a tevékenységében! 
Ez a tegnapi  tárgyalás rámutat,hogy hiába fordolunk bírósághoz, egyetlen bíróság és egyetlen bíró sem független!  Maffia bíróság, mely az államilag támogatott népirtást  segíti!  Vérbírónknak, már nagyon a bögyében lehettem,mert a tárgyalás felénél kiküldött a teremből …  hozzáteszem egyáltalán nem zavartam a tárgyalás menetét!  Maximum látványosan hullott a hajam,  mocskosságától!  Két és fél óra múlva szünetet rendel el vérbírónk,mert elfogyott a kazettája…  khm…  Fél óra múltán kerül elő, paprika vörös fejjel.  Érthető, hiszen a főnökétől megkapta a további instrukciókat.  
Minda Zoltán megkérdezi a bírótól, hogy van-e  friss munka alkalmassági vizsgálata,mert szemmel láthatóan nem tudja a munkáját ellátni,mivel  a pszihikai nyomás teljesen megzavarja  tisztánlátásának esélyét.  
A vérbíró főnökei utasítására, hogy még jobban tudja húzni az időt -  ami valljuk be már rég lejárt- elrendeli Minda Zoltán és Borbély József elmeorvosi vizsgálatát. Borbély József megkérdezi a vérbírót:  “magát látta-e mostanában orvos?”   Borbély József kizárási indítványa miatt ,melyet fel kell terjesztenie a bírónak,elnapolja a tárgyalást,új határnapot hivatalból tűz ki.  Majd korrupt vérbírónk  elnapolja  a tárgyalást…  
A  hallgatóság  soraiból nem véletlenül vérbírózta le a bírót, az 56 –os mártír testvér öccse,hiszen a végső sztálini  módszert alkalmazta ez a vérbíró is, nyílván felsőbb utasításra. A  Nemzet Biztonsági Hivatalra ( az Apostoli Magyar Királyság hírszerzésére)  vár az a  feladat, hogy felderítse  a tárgyaló teremben rögzített kamerán,a bíróság egy másik helyiségéből kik követték nyomon az eseményeket…  

Tauzin Krisztina 

Apostoli Magyar Királyság 
Fehérsereg

Az Öregisten 2.évében  2012. április - Szelek hava  06.


-- 
5. § Mindazzal szemben, aki megsérti a Szent Korona értékrendjét, a Szent Korona minden tagjának nemcsak joga, hanem kötelessége ellentmondani és ellenállni!

Módosítás: (2012. április 06. péntek, 17:33)

 
Kérjük, hogy regisztrálj vagy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni ehhez a cikkhez.